Забременели след ин витро - тема 48

• 57 415
  • 765
  •   1
Отговори
# 75
Не се тревожи, симптомите се появяват около 7-8ма седмица нагоре. Няма отношение начина на забременяване.

# 76
И аз нямах никакви симптоми, та чак ходих на няколко пъти да си проверя ЧХГ-то, първо беше 3000, следващ път над 30000 и пак нямах симптоми Joy луда работа...

# 77
Момичета колко струва спермограма и какви показатели се гледат,разширена по крюгер ли дайте информация повече

# 78
Всяка болница има различни цени, в сф мисля че В Майчин дом беше най-евтината( ние там правихме разширена за фонда). Насочи се къде-град/район и провери в сайта на съответната болница, всички са задължени да имат ценоразписа.

# 79
Здравейте,
Присъединявам се към вас прясно прясно бременна 🥰 Радвам се страшно много, защото изминахме труден път до сега. Вчера мина първия ми преглед при лекаря и потвърди, че бебчо е добре, чухме дори сърдечна дейност ♥️ Толкова е вълнуващо 🤗 
Може ли да ми препоръчате читав калкулатор за изчисляване на гестационната седмица - малко се обърквам, защото попаднах на различни калкулатори и всеки изчисляваше различно. Странно ми е, че лекарят каза седма седмица, а аз смятам че трябва да е 6+

# 80
6+ си е реално седма седмица.

# 81
Здравейте,
Присъединявам се към вас прясно прясно бременна 🥰 Радвам се страшно много, защото изминахме труден път до сега. Вчера мина първия ми преглед при лекаря и потвърди, че бебчо е добре, чухме дори сърдечна дейност ♥ Толкова е вълнуващо 🤗 
Може ли да ми препоръчате читав калкулатор за изчисляване на гестационната седмица - малко се обърквам, защото попаднах на различни калкулатори и всеки изчисляваше различно. Странно ми е, че лекарят каза седма седмица, а аз смятам че трябва да е 6+

Честито! 😊 Всичко да е безпроблемно до края.
Малко е объркващо в началото с тези седмици и аз все се чудих. Но 6 седмица плюс 1 ден реално си започнала 7мата седмица. 😊

# 82
Честито! Лека и безпроблемна бременност. Аз ползвам ето този : https://www.babymed.com/pregnancy-due-date-conception-calculator#
Има опция за изчисления и по ПРМ, и по ден( напр. 3 дневен, 5 дневен ембрион) и дата на трансфера.

Последна редакция: пт, 04 дек 2020, 10:12 от fia37

# 83
Момичета някоя от вас да практикува пилатес или йога и да може да сподели програма или видеа, от която е доволна Simple Smile

# 84
Здравейте, моят трети трансфер завърши  с неуспех. Не съм тука за съчувствие, а за съвет. Моля, ви успели вече, бъдещи мами, споделете отзиви и мнения за клиниките ви (може и на лично). Бях в Селена Пловдив но за три трансфера и две инвтиро процедури  не промениха нищо. Все едни и същи неща, едни и същи действия и нищо. Изгубих доверие в доктора и няма да се върна повече там. Спрях се на Надежда София но една приятелка ми каза, не търси клиника, а търси ИМЕ. Тотално съм объркана. Всеки съвет ще ми е от полза. Благодаря ви от сърце!

# 85
Здравейте, моят трети трансфер завърши  с неуспех. Не съм тука за съчувствие, а за съвет. Моля, ви успели вече, бъдещи мами, споделете отзиви и мнения за клиниките ви (може и на лично). Бях в Селена Пловдив но за три трансфера и две инвтиро процедури  не промениха нищо. Все едни и същи неща, едни и същи действия и нищо. Изгубих доверие в доктора и няма да се върна повече там. Спрях се на Надежда София но една приятелка ми каза, не търси клиника, а търси ИМЕ. Тотално съм объркана. Всеки съвет ще ми е от полза. Благодаря ви от сърце!

Здравей! Аз също имам неуспешни трансфери в Пловдив, само че в Ню Лайф. Бяха 3 на брой и преди това 4 инсеминации. Не промениха нищо. Изгубих много време тук.
Затова се ориентирахме към Турция. Там подхода към всеки пациент е индивидуален. Отношението е на ниво. Ембриолозите са на светлинни години пред нас. За лекарите да не говорим.
Успяхме от първия път 💖
Сега девойките спинкат в другата стая.
Успех ти желая!

# 86
Аз съм в Тутракан, първия път нещата не бяха добре, защото нямахме оплождане, втория път нещата бяха по различни - стимулацията беше по различна от към дози, извадихме 27, от тях 23 годни, оплодиха се 19, замразихме 8. Ние сме с тежък мъжки фактор, загубих бремменоста заради хромозомна аномалия, но важното е, че имаше имплантация, това е и мнението на доктора.

# 87
  • София
Честито са успеха!
В коя клиника беше процедурата в Турция и при кой лекар?
В момента проучвам клиниките и ще съм благодарна за препоръка. Ако лекарят има опит с жени с НЯР би било чудесно.

Здравей! Аз също имам неуспешни трансфери в Пловдив, само че в Ню Лайф. Бяха 3 на брой и преди това 4 инсеминации. Не промениха нищо. Изгубих много време тук.
Затова се ориентирахме към Турция. Там подхода към всеки пациент е индивидуален. Отношението е на ниво. Ембриолозите са на светлинни години пред нас. За лекарите да не говорим.
Успяхме от първия път 💖
Сега девойките спинкат в другата стая.
Успех ти желая!

# 88
Vtri, благодаря! Клиниката, в която ние успяхме, е Бахчеджи. Намира се в Истанбул. Доктора се казва Карликая. Невероятен човек и доктор. Има много опит с жени с намален яйчников резерв. Моя случай не беше такъв, но знам от други успели. Имат си преводачки и няма никакви затруднения от към комуникация. Както вече казах, ембриолозите им са много добри.
Важно е да си намерите точния лекар за вас, на който да имате доверие. Ние го намерихме.
За да не спамя темата, който иска контакти, може и на ЛС.

# 89
Здравейте,
Присъединявам се към вас прясно прясно бременна 🥰 Радвам се страшно много, защото изминахме труден път до сега. Вчера мина първия ми преглед при лекаря и потвърди, че бебчо е добре, чухме дори сърдечна дейност ♥️ Толкова е вълнуващо 🤗 
Здравейте аз използвах ivf калкулатор в началото(забравих как се казваше🙄) но впредвид,че инвитро доктора ми при който и до ден днешен си ходя на ежемесечни прегледи,фетални и др. ми смята термина по последен месечен цикъл а не по пункция или трансфер вече си следя седмиците по обикновено приложение pregnancy +.Добре дошла сред нас и успех до пухкав финал.😀

Общи условия

Активация на акаунт