Забременели след ин витро - тема 48

• 57 479
  • 765
  •   1
Отговори
# 135
Момичета,
Пътувате ли на по-далечни разстояния? Бременна съм в 13гс и ми се иска да пътувам за празниците, 120км са в посока. Нямам никакви проблеми, освен че от време на време ме приболява корема, усеща се като остра режеща болка. На ФМ доктора видя миома или аденомиозна тъкан, която нито един лекар преди дова за 13 седмици не ми е споменал. Та се чудя тя дали е проблем?

# 136
И ние от трансфера сме го спрели, мъжа ми с нетърпение чака раждането, ако му прочета какво си написала съвсем ще се отчая 🤣🤣🤣

Аз да се намесяв темата за секса. Спряхме го някъде покрай стимулацията, не помня точно в коя фаза на самото инвотро, беше отдавна. Е, малките са вече на 11 месеца и още не сме го поднови ли активно 😄 Уж чакахме да се родят, сега чакаме да се наспим..

# 137
  • София
На нас ни беше забранен секс след трансфера и на всеки преглед питах - може ли вече? Но не можеше. ДВА МЕСЕЦА! Когато поисках научни аргументи, ми обясниха, че ако бременността не е с усложнения - няма такива; И чисто превантивно не ни е разрешено. Вече имаме зелена светлина и е страхотно. Дано не се налага да ни го спират!!! 🤞

# 138
Wow 11 медеца и още не сте 😅моя лошо ще му стане ако му кажа , но всели е различен разбира се , а и знам какво е да си изморен определено последното ти е до секса .
На нас ни беше забранено 2 месеца също след като ми направиха редукцията на единия ембрион и то в Бг докторката ми каза да не правим . Изчакаме си да минат и питах и тук midwife каза ,че няма проблем , но от както съм в третия троместър аз се филмирам да не направим беля и не правим 🤣, а не защото нямам желание имам и то доста 🥴😅.
Утре имам скан и пак ще питам 😅🤣.
Бобчита явно е пр магнезия да , спряла съм го тук за два дни ама ще си го подновя ,че сега знам че е много важен . Аз пия по едно саше всяка вечер . 🍀❤🍀❤

# 139
  • София
midwife=акушерка на български.

# 140
midwife=акушерка на български.
Да , извинявам се !

# 141
Ехеее 11 месеца без секс. Аз съм в 6 месец средата и си правим чат пат, то си е антидепресант това. Беше ме много страх при оргазъм да не би да получа контракции, но нищо подобно не се случи... ииии като ми се откри 😁😁
Даже сънувам чат пат мръсотии от зор 😔

Последна редакция: ср, 16 дек 2020, 22:20 от Chuhaleesi

# 142
Чу,ти си моят човек Grinning

# 143
Казах, че малките са вече на 11, а сме спрели от стимулацията 😄 Това в кръга на шегата.. Не че не правим изобщо, мисълта ми беше, че далеч не е както преди да се родят.. няма начин, доста неща се променят. Бременността ми не беше от най-леките, още в началото докторите ме предупредиха никакъв секс. Като се закрепиха нещата след 12 г. с. вече и изобщо не ми беше до това, все ме беше страх от нещо и не съм и питала.

# 144
Разбира се, ние си се майтапим тук, малко хумор Simple Smile Много ясно, че всеки преценява сам и си знае какво му е на главата. Не ми се мисли след като се родят бебетата... Само до секс ще ни е...

Казах, че малките са вече на 11, а сме спрели от стимулацията 😄 Това в кръга на шегата.. Не че не правим изобщо, мисълта ми беше, че далеч не е както преди да се родят.. няма начин, доста неща се променят. Бременността ми не беше от най-леките, още в началото докторите ме предупредиха никакъв секс. Като се закрепиха нещата след 12 г. с. вече и изобщо не ми беше до това, все ме беше страх от нещо и не съм и питала.

# 145
Момичета,
Пътувате ли на по-далечни разстояния? Бременна съм в 13гс и ми се иска да пътувам за празниците, 120км са в посока. Нямам никакви проблеми, освен че от време на време ме приболява корема, усеща се като остра режеща болка. На ФМ доктора видя миома или аденомиозна тъкан, която нито един лекар преди дова за 13 седмици не ми е споменал. Та се чудя тя дали е проблем?
Аз пътувам често, живеем в София, но си пътуваме до провинцията често на 150 км. Сега съм в 23 г.с. и шофирам дори. Според мен няма притеснително в това да пътуваш. Мисля към края да спрем с пътуването, но до тогава си се движим.

# 146
Nikolreni,
Аз също пътувам почти всеки уикенд до вилата понеже в София не издържам затворена вкъщи.
Но вчера, след пътуване в София супер много се раздрусат по един път и ме боля корема почти целия ден. Та се зачудих дали може да е от возенето в колата 🤔

# 147
От както съм бременна повръщам в кола особенно ако се возя от зад ужасно е . Sad

Момичета тези с близнаците спомняте ли си в 32-33 седмица колко голями са ги измерили ?
Днес бяхме на скан казаха ,че тя е 2211г а той е 2103г предполагам е нормално (така казаха де ) и двамата са с главата на долу вече .

# 148
  • Стара Загора
pipi8 при мен в точно 31г.с. снощи я измериха 1960гр, което отговаря на 32г.с. Твоите бебета се развиват повече от добре с кг за близнаци, но все пак предвид, ме може би по-рано ще излязат, колкото по-големи, толкова по-добре

# 149
От както съм бременна повръщам в кола особенно ако се возя от зад ужасно е . Sad

Момичета тези с близнаците спомняте ли си в 32-33 седмица колко голями са ги измерили ?
Днес бяхме на скан казаха ,че тя е 2211г а той е 2103г предполагам е нормално (така казаха де ) и двамата са с главата на долу вече .

Завидни мерки имат малките сладури 🥰🥰 Моята дъщеря я родих почти на термин и беше 2860. 😁😁
Въобще не се притеснявай.

Общи условия

Активация на акаунт