Забременели след ин витро - тема 48

• 57 955
  • 765
  •   1
Отговори
# 630
[quote author=Sweety2019 link=topic=1268465.msg42611326#msg42611326 date=1617433755]
Здравей, няма нищо притеснително в това. Матката се разширява и е нормално да имаш пробождания отвреме навреме. А гаденето и при мен изчезна изведнъж. Сега съм на фаза да нямам апетит и да хапвам по малко, защото иначе ми става тежко 😄
[/quote]
Благодаря ти много за отговора!!! Бях се психирала, че нещо може да е станало! Много ми дойде напрежението и вече явно търся "под вола теле " !!! Постоянно като ходя до WC гледам дали има кръв или нещо подобно...
Ще се опитам колкото мога да мисля за друго ,че ще се побъркам така до 22.04!!!
Благодаря ти още веднъж ❤❤❤

# 631
Здравейте момичета, чета ви от известно време в 8г.с. съм и имам притеснение! Преди три дни бях на преглед и чухме сърдечна дейност, много съм щастлива за което, но от тогава гаденето ми спря!!!
Вчера имах и леки бодежи в матката!!! Според вас има ли за какво да се притеснявам? На преглед съм чак на 22.04??? Благодаря предварително и приятен ден...

Радвайте се,че е спряло. 😁
Пък и гаденето не е показател за нормално развиваща се бременност. Има жени,които нямат и ден с този дискомфорт,а раждат живи и здрави дечица.
Мислете си хубави неща и започвайте да си представяте бебето. При мен това много подейства да изгоня лошите мисли. 🥰

# 632
Здравейте момичета, чета ви от известно време в 8г.с. съм и имам притеснение! Преди три дни бях на преглед и чухме сърдечна дейност, много съм щастлива за което, но от тогава гаденето ми спря!!!
Вчера имах и леки бодежи в матката!!! Според вас има ли за какво да се притеснявам? На преглед съм чак на 22.04??? Благодаря предварително и приятен ден...

Радвайте се,че е спряло. 😁
Пък и гаденето не е показател за нормално развиваща се бременност. Има жени,които нямат и ден с този дискомфорт,а раждат живи и здрави дечица.
Мислете си хубави неща и започвайте да си представяте бебето. При мен това много подейства да изгоня лошите мисли. 🥰
Благодаря ти от сърце ❤ за отговора! Просто при мен гаденето спря от раз и се притесних да не е станало нещо, също и бодежи имах...
Сега найстина се успокоих и се чувствам много по-добре,  ще се опитам да мисля позитивно и ще си гледам снимките на бебенцето❤🙏👶

# 633
Аз от вчера съм в 13 г.с. и все още по някога ми става лошо и ако съм малко по-активна физически имам и леки болки. При разговор с док. ми каза, че с близнаци е нормално за болките, а прилошаването не е никакъв критерий и така се и оказа...един ден съм чудесно...на другия не чак толкова.
Относно страховете да ви кажа, че имам моменти, в които направо се паникьосвам (най-тежко е преди преглед)...ама дали всичко е наред...ама още нямам резултат от пренаталния тест...ами ако нещо се е объркало след последния преглед....и т.н. до безкрай. Все си мислех, че най-големите опасения ще са отново да видя отрицателен тест 🤣....ама то с положителния се започна купона. Като изпадна в такава депресанска ситуация гледам да се разсея....хващам веднага любимата книга за нов прочит, излизам на разходка, обръщам внимание на кучетата, обаждам се на приятелка за дори и кратък разговор. В повечето случаи помага.
Успех на всички🍀🍀🍀

# 634
Много правилно го каза - купонът започва след положителен тест 😄😄😄 Аз чакам да дойде дата за пренатален тест - ти какъв прави?
А и отделно от няколко дни съм с кашлица и отпадналост и ме е страх да не съм лепнала и ковид отнякъде Sad

# 635
PrenaTest standard в инвитро клиниката и чакам резултати буквално всеки момент.
Успех и дано се окаже само настинка...и аз съм се побъркала около този корона вирус и от 2-3 месеца буквално съм затворник вкъщи, но това нищо не означава...все пак ММ ходи да изкарва парици 🤣 ...но и за успокоение все пак да ти кажа...преди 2-3 седмици говорих по друг въпрос с личната и тя ми сподели, че имала 3-4 бременни пациентки с ковид и са преболедували без никакви усложнения!
Бързо възстановяване!🍀

# 636
PrenaTest standard в инвитро клиниката и чакам резултати буквално всеки момент.
Успех и дано се окаже само настинка...и аз съм се побъркала около този корона вирус и от 2-3 месеца буквално съм затворник вкъщи, но това нищо не означава...все пак ММ ходи да изкарва парици 🤣 ...но и за успокоение все пак да ти кажа...преди 2-3 седмици говорих по друг въпрос с личната и тя ми сподели, че имала 3-4 бременни пациентки с ковид и са преболедували без никакви усложнения!
Бързо възстановяване!🍀
Много ти благодаря ♥️

# 637
Здравейте момичета!!! Днес сутринта като ходих до WC на тоалетната хартия имаше нещо подобно на тъмно кафеникави влакна!!! Беше еднократно и незнам дали трябва да се притеснявам??!! Преди малко пак имаше едно влаканце!!! Ще се побъркам вече от притеснение дали всичко е наред!!! В 8 г.с съм...
Според вас какво може да е това? Утре май ще ходя да ме погледнат на УЗ...😬

Последна редакция: пн, 05 апр 2021, 17:51 от iovis

# 638
Здравейте момичета!!! Днес сутринта като ходих до WC на тоалетната хартия имаше нещо подобно на кафеникави влакна!!! Беше еднократно и незнам дали трябва да се притеснявам??!! Преди малко пак имаше едно влаканце!!! Ще се побъркам вече от притеснение дали всичко е наред!!! В 8 г.с съм...
Според вас какво може да е това? Утре май ще ходя да ме погледнат на УЗ...😬

Да не си с кринон - той така излиза понякога

# 639
Не, имам утрогестан по 3 вечер + инжекции прогестерон...🤔

# 640
  • София/Севлиево
Понякога и от Утрогестана става тъй.Аз пък почнах да повръщам.Много ми е странно,все се надявах , че ще ми се размине,но вече два пъти се случи...Чакам си с нетърпение резултата от пренатеста (правих Вижън ,втория пакет) и следващия преглед на 13.04.

# 641
Понякога и от Утрогестана става тъй.Аз пък почнах да повръщам.Много ми е странно,все се надявах , че ще ми се размине,но вече два пъти се случи...Чакам си с нетърпение резултата от пренатеста (правих Вижън ,втория пакет) и следващия преглед на 13.04.
Ели, взимаш ли нещо за повръщането, че и аз съм с този проблем. За един час четири пъти!

# 642
  • София/Севлиево
Не,Марви.Аз инцидентно повръщам.
Ще си имаме момченце Simple Smile

# 643
  • до най-прекрасния мъж
Не,Марви.Аз инцидентно повръщам.
Ще си имаме момченце Simple Smile
Леле, Елислава, как бързо върви времето. Кога се похвали с положителен тест, кога вече и пола сте узнали Simple Smile Лека бременност, въпреки неразположенията.

# 644
Честито, Ели!!!

Общи условия

Активация на акаунт