🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 81 810
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 1 050
И като коментират, пак са гнусни Калоян, Петър и Кустев. Хора без морал не могат да разберат какво не е редно в това поведение. Никаква ценостна система.

# 1 051
  • София
Само Боби ми остана фаворит.
Кустев се показа като страшен мазньоч.
Калопетър са си прости бекове.
Даяна си е дъно.
Надя е невестулка.

Даже Милена ми е по-приятна вече.

# 1 052
Явно на кастинга тая година са ги избирали по МИШКАРСТВО, а не по МЪЖКАРСТВО.

# 1 053
Не вярвам на сълзите на Милена, просто в момента е ратай със Стоян. Тя е тази, която говореше за починали деца.

Дебелокожа съм и не бих се трогнала от някакви такива коментари зад гърба. Мисля, че и другите не се трогнаха. Но Стоян е чувствителен, а и наистина човекът работи много и много му се искаше да го харесат и приемат останалите. Обаче той просто не се вписваше в компанията им.
Добро сърце носи и навън все пак си има живот и семейство.

# 1 054
Емили__, така вече може, но това е възможно при притежавано висше образование от гражданска специалност идентична с тези от военния университет. И пак при тази процедура има условие в йерархическото израстване, но това  е друга тема.
Калоян за мен е срам за армията. Миналогодишният участник - капитанчето имаше къде къде по- достойно държание и участие във фермата.

# 1 055
Жалки са! мъжете (грешкате не е случайна)!
Мара забрави, че неотдавна наричаше Стоян - Шрек.

# 1 056
Милена е готина. Дори и да има някакви схеми и тя,  не би прегазила всичко живо по пътя си, има някаква чест и достойнство , за разлика от повечето там.

# 1 057
  • Вестерос
Как се смеят арогантните мижитурки. Мизерници.
Това точно ме отврати повече към Джепето, към Червенобузко и към Кустев 😡😡😡
Супер бездушници, криещи се зад "не е мъжко". Клюкарки и мижитурки. Дано да четете.
Пълно дъно сте!

# 1 058
Мара е по-голям мъж от Кустев.

# 1 059
Кустев не спря да се излага .

# 1 060
  • Варна
Мара да не се върти много, щото и тя нарича Стоян - Шрек.

# 1 061
Искам Боби да спечели. Само той. Кратко и ясно.

# 1 062
  • Mediterraneo
Милена е готина. Дори и да има някакви схеми и тя,  не би прегазила всичко живо по пътя си, има някаква чест и достойнство , за разлика от повечето там.

Дали?! Не вярвам.

# 1 063
Милена е готина. Дори и да има някакви схеми и тя,  не би прегазила всичко живо по пътя си, има някаква чест и достойнство , за разлика от повечето там.

Дали?! Не вярвам.
Не, според мен не. За разлика от Надка, Калоян,  Петър и Кустев.

# 1 064
Много искам, ако е мъжки дуела, Стоян да избере Кустев и да го смачка! И без това няма никаква полза от него (Кустев).
Толкова ядосана в нито един епизод не съм била.

Общи условия

Активация на акаунт