🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 81 891
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 1 035
Стоян пак е в заблуда. С изключение на Милена (за мен тя си е една успяла жена, щастлива), всички други жени са по-подмолни и от големите мъжкари. Надя му държеше услужливо микрофона, а непрекъснато подклажда конфликта с него. Мара е същата.

# 1 036
  • София
Съгласна съм с всичко написано за сценката, но си мисля коя от нас не би реагирала по същия начин, ако научит че мъж на Х години, познат, приятел, роднина, се крие от тъщата си, че пуши?
Ами честно казано и аз съм изумена от подобно поведение. Всъщност няма значение дали е мъж или жена. Не може на 32 години да не можеш да си отстояваш позициите.

# 1 037
Ееее, Надка ако не си отвори злобната уста,  не може! Ужас!!!
Отваря си устата, но пак неподготвена! И отново иска да се вклини в разговора, за да набива чивии на глупците Канчо и Пенчо.

# 1 038
Само като видя наглата физиономия на Калоян и ме избива на агресия. Някакъв тъпанар, изкарал едномесечен курс за лейтенантчета и се мисли за много успешен.
Да те поправя. Лейтенант се става с бакалаварска степен, т.е. говорим за висше образование от военен университет. Това момче е среднист и обикновен изпълнител на заповеди. Просто нарядчета.
Натъкнах се на това негово видео. Пресмятайки годините той е влезнал в армията на 19г. и се хрантути до сега. И съм сигурна, че се дължи на военният му баща.
Мишка е, няма какво повече да кажа.
https://www.youtube.com/watch?v=_gno89SDTDk
ММ е бил с него на въпросният курс за лейтенанти Simple Smile точно във военният университет.
Любопитно и как се става лейтенант с едномесечен курс? Ако смея да попитам вашата половинката  с какъв пагон е, защото от 2019г. откривам, че Калоян е ефрейтор? Ако греша ще се поправя.

# 1 039
  • София
Стоян за никого лоша дума не каза. Работи тихо и смирено, не примирено.
Обидата му е явна и правдива.

Един умен ми каза - В много хора няма човек.

Сещайте се.

# 1 040
Браво на Милена! Тя единствено се оказа свестен човек в случая, всички останали са лекета без изключения , хилеха се като олигофрени!
Ако в живота си срещна калоян шеги заплюя дори и да е пред президенството!🤮🤑

# 1 041
Дъното сте продукцията! Този цирк беше, за да унижат до край Стоян, защото знаят, че неговите пликове са повече на брой! Нямам думи за Калоян и Кустев, толкова грозни думи. За Петър същатата работа... Милена много добре се изказа.
Стоян им се струва различен, защото такива хора вече са малко на брой. Няма вече такива скромни, емоционални и добри хора. Той е роден за друго време, а не за това в момента.
Жалки са всички, които се смяха. В потрес съм, казвам ви ... много ме разчувства това и крокодилски сълзи съм ронила. Нека се гледат сега всички тези "мъже" и да видят колко струват.

# 1 042
Права е много Милена дето казва, че ако това са мъжете на България, значи сме загубени. Големите честолюбийци, които стоят по кьошетата и хвърлят отрова за човек, който дори не правят труда да опознаят. Мишоци.
Много добре каза Стоян към бащата на този празнодумец - не се е справил с възпитанието на честта.
И аз не мисля, че това са мъже - клюки, интриги, схеми.
МНого мъжкарско, че даже и се хилят.
На това му се казва ДЕГРАДАЦИЯ, а не да живееш сам.
Деградация е, когато душата ти е изпразнена от съдържание!

# 1 043
  • Тра-ла-ла
Някои мъже по-добре да не си вадят яйцата от хладилника и да не се размножават Bowtie Калоян горд с простотиите си. Петър свел глава мина между капките, нищо че често е участник в плюнките с Калоян. Кустев нахилен като клоун. И на жените не им прави чест, че дружно се съгласиха, че Стоян е всичко казано.

Стоян добре се изказа. Кратко и в десятката.

# 1 044
  • Варна/Амстердам
Въобще не са ми забавни, особено теснолинейният готвач. Права е Милена-кухи хора са.

# 1 045
Само като видя наглата физиономия на Калоян и ме избива на агресия. Някакъв тъпанар, изкарал едномесечен курс за лейтенантчета и се мисли за много успешен.
Да те поправя. Лейтенант се става с бакалаварска степен, т.е. говорим за висше образование от военен университет. Това момче е среднист и обикновен изпълнител на заповеди. Просто нарядчета.
Натъкнах се на това негово видео. Пресмятайки годините той е влезнал в армията на 19г. и се хрантути до сега. И съм сигурна, че се дължи на военният му баща.
Мишка е, няма какво повече да кажа.
https://www.youtube.com/watch?v=_gno89SDTDk
ММ е бил с него на въпросният курс за лейтенанти Simple Smile точно във военният университет.
Любопитно и как се става лейтенант с едномесечен курс? Ако смея да попитам вашата половинката  с какъв пагон е, защото от 2019г. откривам, че Калоян е ефрейтор? Ако греша ще се поправя.
Грешката е напълно моя, защото съм написала едномесечен, а ставаше въпрос за едногодишен курс. Извинявам се.

# 1 046
Милена ми се вдигна в очите, харесвах Кустев , но е страшен палячо.
Май Надя и Калоян са ми най-противните .

# 1 047
Милена: "Той (Петър) продуктово си позиционира плочките, за да се види, че е мъж, защото на него яйцата са му в хладилника, а не на мястото."
Тука вече ми хареса Grinning

Думите на Милена бяха право в целта. Ще ми се и на Петър да ги беше казала. Макар че на него му е все тая, ти го плюеш, то си мисли, че дъжд го вали.

# 1 048
  • Другата България
Не гледам.
Но като ви чета, виждам, че отново съм била права и за Кустев, и за Калоян.
А и за Милена в частност

# 1 049
  • Варна/Амстердам
Калоян не спря да повтаря едно и също. Не мога да понасям говора му, сякаш е глътнал бастун.

Общи условия

Активация на акаунт