🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 81 898
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 1 020
  • Варна/Амстердам
Калоян все едно истински подвиг е извършил, когато е казал на Стоян, че не го харесва. Слабак.

# 1 021
Калоян голяма чест и достойнство има, палячо.
Стоян хубаво го каза за честта и достойнството...
Палячо е тоя Калоян
Извинявам се, но Стоян е най-нормалния човек в къщата!!!
А тая Надя е страшна пепелянка...!

# 1 022
Ее поне Стоян, хубаво го каза на бащата на Калоян... Поне показаха какви са... Ужасни са!

# 1 023
Срам за гвардейците!!!
Предлагам да го уволнят за уронване на престижа на един от символите на държавата! Срам ,тоя не заслужава да бъде на този пост!!!
Гнус ме е от него!
И останалите са верно женски полови органи! Бляк!

# 1 024
Ееее, Надка ако не си отвори злобната уста,  не може! Ужас!!!

# 1 025
Калоян: Мъжете сядат на масата и говорят ...
Сериозно ли, Калояне?
Ти, който постоянно плюеш, много си противен.

# 1 026
  • гр.София
Страхотен ход на предаването- обичам да се смъкват маските. Жал ми стана за Стоян. Супер тъпо е да вярваш на хората, а те зад гърба ти да се гаврят.
Всъщност основно две келемета- Калоян и Кустев.
Тъпо е, когато мъжът няма чест.
Имах съмнение, че някои са мъже и преди това...

# 1 027
Кустев и той...мишок!!!

# 1 028
Хубавото нещо от цялата работа е някой да каже на родителите на Калоян, че синът им няма никакви чест и достойнство. Интересно, че е точно Стоян.
Ужасно е да видиш какво мислят за теб хората, които уважаваш.
Да си мъжкар не значи да си показваш тялото и  да клюкариш

# 1 029
Само като видя наглата физиономия на Калоян и ме избива на агресия. Някакъв тъпанар, изкарал едномесечен курс за лейтенантчета и се мисли за много успешен.
Да те поправя. Лейтенант се става с бакалаварска степен, т.е. говорим за висше образование от военен университет. Това момче е среднист и обикновен изпълнител на заповеди. Просто нарядчета.
Натъкнах се на това негово видео. Пресмятайки годините той е влезнал в армията на 19г. и се хрантути до сега. И съм сигурна, че се дължи на военният му баща.
Мишка е, няма какво повече да кажа.
https://www.youtube.com/watch?v=_gno89SDTDk

# 1 030
Милена: "Той (Петър) продуктово си позиционира плочките, за да се види, че е мъж, защото на него яйцата са му в хладилника, а не на мястото."
Тука вече ми хареса Grinning

# 1 031
И и А изораха дъното...
Нямам думи.

# 1 032
Кустев и за парцал за пода не става..Нямало да се извинявам...Мъж и баща...палячо!
Много се
ядосах, еййй...!🙄

# 1 033
Само като видя наглата физиономия на Калоян и ме избива на агресия. Някакъв тъпанар, изкарал едномесечен курс за лейтенантчета и се мисли за много успешен.
Да те поправя. Лейтенант се става с бакалаварска степен, т.е. говорим за висше образование от военен университет. Това момче е среднист и обикновен изпълнител на заповеди. Просто нарядчета.
Натъкнах се на това негово видео. Пресмятайки годините той е влезнал в армията на 19г. и се хрантути до сега. И съм сигурна, че се дължи на военният му баща.
Мишка е, няма какво повече да кажа.
https://www.youtube.com/watch?v=_gno89SDTDk
ММ е бил с него на въпросният курс за лейтенанти Simple Smile точно във военният университет.

# 1 034
  • Велико Търново
Милена: "Той (Петър) продуктово си позиционира плочките, за да се види, че е мъж, защото на него яйцата са му в хладилника, а не на мястото."
Тука вече ми хареса Grinning
Ама дали му го е казала и на него тет-а-тет? То в "изповедалнята" лесно.

Общи условия

Активация на акаунт