🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 81 836
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 1 080
  • София
Кустев  с извинението на насилника. Вменява вина в теб за това, че си се обидил." Не знаех, че си толкова чувствителен." Боклук.

А даяна да не знае много, що бил живеел с тъща си, тва било не знам ск кво, мухла, а тя че живее с мама и тате?

# 1 081
Даяна да не коментира, че не знае къде се намира .. симоатична ми е , ама по-добре да си трае , не и се получава да мисли. Абе тея нямат никаква реална самооценка.

# 1 082
Тея недоносчетата от кумова срам няма ли да се извинят?

Няма какво да се очаква от човек, който не намира проблем в поведението си.

# 1 083
Бях готова да дам шанс на Даяна, но след днешния епизод си връщам думите назад. Не стига, че е въртиопашка и се чуди от кой цвят на кой да прехвърчи, ами си позволява и да коментира Стоян, при положение, че тя самата не е постигнала нищо в живота досега, освен 1 главна роля и няколко такива на любовница. Айде, да млъкне, че тази вечер ми кипна кръвта.

# 1 084
Погнусих се, отвратих се... Едно време симпатизирах на Кустев, но категорично се отказвам от това, честно. Всичкото нещо беше ужасно  и да се гледа, и да се изживява. Мъчно ми стана за Стоян, много. Уви, отлично го разбирам, защото в голяма степен си приличаме като емоционалност, неприемственост от хората, защото си различен и не си за това време, в което живеем. И от човек, винаги имащ мнение, сама се усещам, че вече мълча пред хората, не искам д общувам с хората и прочие...абе разбирам го отлично. И ми е мъчно. Защото до ден днешен не разбирам как и защо, когато хората видят нечие слабо място, почват да сипват сол там, ей така, за забава... Нямам фаворит, със сигурност.

# 1 085
Никой ли не забеляза кръстосаните краченца на Калоянчо като жените цепиха дървата, а мъжете на столовете? Grinning
Правеха се на не-мъже, уж театро играеха. Само дето така и не са разбрали, че и в действителност се показаха такива. Впрочем, наистина някои от мъжете са много по-големи клюкари, въпреки че общоприетото мнение не е такова.

Цялата честност и достойност на света туко виж се събрала у наш Кала гвар/гей/дееца. (майтапя се естествено) Grinning Просто във връзка с последните събития, които ги връхлетяха двамата влюбени Grinning

# 1 086
Ужасен епизод! До къде могат да стигнат едни хора за един рейтинг и пари.. хммм.
Ако е Стоян, дано избере Кустев. Вторият да си заминава!

# 1 087
  • Варна/Амстердам
Добре, че показват коментарите на Даяна, за да не ми остане и капка симпатия към нея. Впила се е като кърлеж в данчовото тяло, а навън е на хранилка при родителите си. За разлика от нея Стоян изглежда в хармония със себе си и прекрасното си семейство.

# 1 088
  • Асеновград
Някой да ми разясни тази куха лейка Даяна , как така коментира Стоян , като тя  е толкова зле , че даже и сама не си дава сметка.Много тъп епизод , много ми стана жал за Стоян , поплака си доста заради тези вътре....

# 1 089
  • Варна
Даяна ми беше фаворит сред жените, но и тя е вече на минус второ ниво. Язък й за красотата...
По пътя за Холивуд е временно при родителите си.  Bowtie

# 1 090
  • София
Какъв Холивуд, от нея дрънчи на посредственост отвсякъде...сал една външност и това е.

# 1 091
  • Варна/Амстердам
И за Боливуд няма да я вземат, за там трябва сърце. 😄

# 1 092
  • Другата България
А аз съм още в началото.
В потрес съм от Даяна.
Не очаквах.
Не се изненадах от това за Миро.
Очаквах го. Писах.
Но след това, което видяхме с Камелия, да продължава да виси на врата на надутия пуяк Йордан, като същевременно се усуква вече и около Петър, е отвратително!

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 23:15 от Merri_An

# 1 093
Чета и ми става гадно. Не съм гледала епизода и не знам да си го причинявам ли. Като се знам, а и от написаното от вас, ще рева и ще ми се иска да заплюя онези " достойните".
И друго, официално снемам симпатиите си, които и без това напоследък бяха сериозно разклатени, от Кустев. Да го смачка Стоян и да изчезва.

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 22:57 от cardu

# 1 094
По-гнусна постановка не бях гледала. Ако това е, което искат от продукцията да внушат на зрителя, че в думите чест, достойнство и мъжество е да унижаваш публично кротък и добър човек, ми смятам, че не им се получи. Псевдо моралистите Иван и Андрей се опитаха да извлекат поредната полза за гнусния си проект като провокират участниците подхлъзвайки ги ловко, понеже всички са доста елементарни и първични в разбиранията. И понеже са мъжкари всички тези гнусни определения за Стоян, най-достойно ги казваха зад гърба му. Що не ги заявиха в очите му, ами смело го плюеха без реално този човек да ги е заслужил. И струва ми се, че вместо да му избодат очите му изписаха веждите. Отказвам да съм част от зрителското съучастие в тази помия и спирам да следя тази пошлост.

Общи условия

Активация на акаунт