🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 81 743
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 1 095
Даяна ми беше фаворит сред жените, но и тя е вече на минус второ ниво. Язък й за красотата...
По пътя за Холивуд е временно при родителите си.  Bowtie

Мдаа, след това й шеметно участие в източноевропийско риалити за рязане на талпи и пощене на овце,
в Холивуд вече размитат за нея Grinning
Мисля, че и доста български актьори има от какво да се притесняват - ей, сега излиза тоя талант от плевнята и почва да мачка софийските сцени и тв продукции

# 1 096
Продукцията изри дъното. Тъй наречените мъже, още повече. За чий беше нужно това мачкане  на уязвим човек. Добър, кротък, неконфликтен.  Отрасъл по един начин, станал това, което е. Така е съумял да се справи. А за "мъжете" ... хилят се неадекватно над чуждото унижение.  Смешковци. Гнусно, долно, дребно... мишоци. Щях да напиша егати мъжете, но не... това не са хора.

# 1 097
Много грозно постъпиха със Стоян.
Продуцентите се гаврят с хората

# 1 098
Леле, Иван и Андрей стигнаха дъното. Толкова евтин реалити трик само за да има сеир. Така се ядосах на тях и на мъжете в къщата. Мразя когато хората се обединят срещу някой, който е по-тих и смирен за да се почувстват по-добре и да си повдигнат самочувствието. Кустев щеше да мачка Калоян и Петър, ама сега мълчи. Пък тези двамата въобще не мога да ги коментирам, Калоян само фейсбук цитати знае и си мисли, че е гений. Ще повърна.

Даяна добре, че е красива, защото други качества няма. Аз и преди не я харесвах, защото е хем иска Данчо, хем не. Аз знам какво иска- внимание.

# 1 099
Много съсредоточиха вниманието върху горкия Стоян, ще ходи на дуел, това е сигурно. Дано се върне!

Щом не могат да разберат защо се обижда Стоянчо, аз просто не виждам смисъл повече изобщо да коментирам тези хора - Калоян, Кустев и Пешко. Това показва нещо страшно сбъркано в ценностната им система. Е, знаех, че и тримата са простички и ограничени мъжленца, но пък все нещо човешко мислех, че има в тях....

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 22:48 от Смиляна

# 1 100
Вчера смях и сватба, днеска - брадва.
Продуцентитеее, ''прекуцвате'' си предаването!
Вместо тази гадост и помия, да бяхте изпратили побратимите със стадото на паша.Няма само за Дайчови да има романтична вечеря. Един романтичен обяд, да бяхте подготвили за двамата. Кано букетче да набере за прЕателА си. Flowers Bouquet
ИиА, по щяхте да сте оригинални! А не да ни цакате с  претоплена манджа по Брадърски!

# 1 101
  • Варна
Той Калоян само от (на) Петър го боли.
Така каза тази нощ. Върнете го записа.

# 1 102
Уау,грозно,гнило,ужасно.Милена с право каэа:"Ако това са днешните мъже на България,то България е загубена"

# 1 103
Мери Ан, какво за Миро? Уж чета всичко, но нещо съм изпуснала.

# 1 104
Това със Стоян си е точно работа на продукцията. Имало е още поне 100 други цитати, които можеше да сложат - Кустев колко много хранеше Петър и Калоян, но те избраха точно върху Стоян да бъде акцентът, защото им е ясно, че - 1. ще го приеме много лично и ще се разтрои 2.ратай е и потенциален дуелист

Според мен Розовобузата клюкарка ще направи мъжки дуел колкото и на Надка Подмолната да не й се ще. Стоян спокойно може да дръпне Кустев, последният го видяхме, че за нищо не става на арената, колкото и лицеви опори да прави на ден.

# 1 105
Жалко, че в анкетата има само пет опции ...
Отвратена съм! Не знам Стоян как се сдържа, но аз си поплаках, много грозно, просто ужасно. А наглите усмивки на гордите собственици на тези цитати просто ме оставят безмълвна.
Евала, Иван и Андрей! Страхотна продукция, страхотна игра, изобщо няма нищо общо с Биг Брадър, иноватори!

Отдавна мислех да го пиша за Даяна обаче все се спирах. Тази вечер не издържам обаче. Говори за морал, изявява се като морален стожер колкото да спечели дивиденти. В следващия момент си е заедно със стадото, видяхме всички как и на нея ѝ беше забавно докато един добродушен човечец биваше унизяван. А в началото колко пъти повтаряше “Преди да се скарате/обидите помислете, че всеки е изживял нещо”. Тя дали помисли?
Моралът не се изразява само в позиция за 1-2 постъпки, Дайче. Wink

# 1 106
Милена: "Той (Петър) продуктово си позиционира плочките, за да се види, че е мъж, защото на него яйцата са му в хладилника, а не на мястото."
Тука вече ми хареса Grinning

Хаха.  LaughingLaughingLaughingLaughing

# 1 107
И аз съм пропуснала. Но...сигурно актрисата и там се е пробвала, но не е успяла.

# 1 108
Изпуснах таз вечер епизода ,но сега успях да ви прочета...ще коментирам,когато изгледам Директния линк,който се пуска тук.....чета за Даяна и холивуд-боливуд ,абе то дали може Шопски поне да я вземе в трупата си и да я направи известна из Българските села,гета и паланки.....аз за първи път в това предаване се запознавам с лицето Дая и разбирам,че е и артист или актьор все тая....чакам си линка

# 1 109
  • Варна/Амстердам
Гледала съм почти всички реалити формати-ББ и ВБ, Къртицата, Сървайвър, Игри на волята, но за първи път виждам такава брутална вербална жестокост и агресия.

П.П. Всъщност имаше един сезон на Биг Брадър, който не можах да изтърпя и не гледах-този със семействата. Потресаващи идиоти имаше вътре. Днешният епизод е съизмерим с това дъно на българските реалити сезони.

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 23:48 от voxxymoxxy

Общи условия

Активация на акаунт