🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 81 783
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 1 065
Aман от бигбрадърски простотии - същите простотии са и в Големия брат. И и А пак удариха дъното.

За мен тази игра имаше една цел да унижи и нарани. Едните го приеха по-спокойно, Стоян се засегна. Ако аз бях на мястото на Стоян бих се засегнала, все пак жената и децата му гледат навън.

Беше гнусно, както думите, така поливането с мляко и пепел.

# 1 066
Единадесет каро Joy Ааааа, уби ме!

# 1 067
Срам за гвардейците! Всички други приемам да са всякакви, но тази сволоч има претенции за чест...

# 1 068
  • Варна/Амстердам
Глупавият готвач се извинява на Стоян, защото го в страх да не го викне на дуел. Знае, че ще изгуби.

# 1 069
  • Тра-ла-ла
Поне разбрахме какво е чест....да тропнеш по масата и да се скараш с някого.

# 1 070
Глупавият готвач се извинява на Стоян, защото го в страх да не го викне на дуел. Знае, че ще изгуби.
Абсолютно лицемерно извинение.

# 1 071
Никой ли не забеляза кръстосаните краченца на Калоянчо като жените цепиха дървата, а мъжете на столовете? Grinning

# 1 072
  • София
Погнусена се почувствах от тази помия. И продукцията, и мутрафонската двойка, тройка са я бъркали. За Надка вече нямам думи.

Ако съм на Стоян на място си хващам шапката и си тръгвам от тъпия им ББ.

# 1 073
  • Асеновград
По тъпа и гнусна игра не може да има. Срам , срам да се чувстваш добре като унижаваш човек. Кустев тоя подлезурко толкова ми падна в очите , почти стигна до дъното или до селяндур Калоян. Хитър Петър няма да го коментирам....И това ако са мъже....аз ще съм трамвай. Много се радвам че нямам познати и не общувам с такива убитаци,  като тези вътре .Ядосах се много ..... направо ми стана много тъпо.

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 22:27 от сладката мими

# 1 074
  • Велико Търново
Никой ли не забеляза кръстосаните краченца на Калоянчо като жените цепиха дървата, а мъжете на столовете? Grinning
Правеха се на не-мъже, уж театро играеха. Само дето така и не са разбрали, че и в действителност се показаха такива. Впрочем, наистина някои от мъжете са много по-големи клюкари, въпреки че общоприетото мнение не е такова.

# 1 075
Тея недоносчетата от кумова срам няма ли да се извинят?

# 1 076
Не знаел, че така ще стане.
Иначе няма проблем, беее Кустееев, ако не те хванат, така ли?

# 1 077
  • Варна/Амстердам
Даяна да не коментира много, защото точно тя живее под покрива на родителите си и силно се интересува от техните реакции.

# 1 078
Стават все по-противни...Даяна много знае, а  що живее с майка си и баща си на 26?!

# 1 079
Хаха, точно Даяна ли задава въпроса защо Стоян живеел при тъщата си? Тя, която на 25 е тотално нереализирана и на издръжка на родителите си и влиза в някакво риалити да чука пирони, за да напомни за себе си и току виж някой продуцент решил да я ангажира?

Общи условия

Активация на акаунт