🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 81 550
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 2 265
  • Другата България
Аз писах, ама отново да кажа.
Не мисля, че Кустев ще посочи Мара за фермер.
А много ми се иска да го направи.
Ако е Мара, Даяна ще е ратай. Ако не спечели имунитет.
Мъжът ратай не знам кой ще е, но няма да е Данчо.
За дуел не мога да предвидя, но може и да е женски.

Но аз предвиждамм фермер Данчо.
В такъв случай ратай може и да е Мара, ако Хамлет с моцката е схванал нейната неприязън към любимата му.
Иначе е ясно - вечната ратайка. Тя не печели имунитети, но ми се иска поне веднъж, поне веднъж да го направи, за да им обърка плановете.
За мъж Петър.
Мъжки дуел, естествено.
Петър трябва да бъде отстранен възможно най-скоро, щото двоен съперник се явява в случая.

# 2 266
тук публикувано ли е промото,че не го намирам...

# 2 267
  • София
voxxymoxxy,
окс, ей това исках да видя, палец от мен. Wink
А иначе, амии трудно ми е да съм в отбора на Надя, то вече и повече на инат съм там. Крайно време е да се докаже на Арената и да си вдигне малко акциите, защото ми става все по-тежко и на практика абсолютно невъзможно да я подкрепям обективно.
Понеже гледам адски много риалита и честно казано за първи път ми се случва да съм за някой, който е толкова непопулярен и съм малко в небрано лозе, ама съм инатливо дяволче и не се давам лесно. Wink

Дама Пика,
Ахам Simple Smile

Еди-коя си@!?
Няма да ти отговаря. Ти си се изложила достатъчно.

# 2 268
Скрит текст:
Отвътре им е много по-трудно да преценят ситуацията. Ето например и КаТър (от фейсбук го взех) си мислят, че са много готини, говорят каква чест носели и всякакви глупости. Ама си вярват, че и зрителите ще си ги харесат.
Дори Даяна не може да си направи сметката, че с това абсурдно поведение настройва всички нормални против нея.
Така че Надя си е много подготвена, просто в някои ситуации не си изиграва ролята добре.

Точно!
Аз подкрепям Надя, колкото и да е чудно за повечето хора тук, Stuck Out Tongue Winking Eye но ме дразни много на моменти, просто отвратително се държи с някои хора. Дали осъзнава, че това може да ѝ коства вота на публиката, ако иде на финал, не знам.

Обаче преди малко видях ползата от по-високия ръст и по-дълги крака. Стоян минаваше с лекота по моста, а Кустев с късичките крачка не можеше така да прескача, трябваше да минава по целите дъски. Може да не е спортен в момента Стоян, явно като много мъже се е налял - откак се е оженил, но хич не е за подценяване, и на кретенския бутон на Алманаха беше по-бърз от Кустев.

Последна редакция: сб, 14 ное 2020, 23:33 от Смиляна

# 2 269
  • Другата България
Окс, спирам да споря, аз питам едно, но съвсем друго получавам.
То май и спорът е излишен. Кустев не може да се сърди на точките, защото е слаб. Ако пък си е мислел да сложи повече от 2 точки на дървата (само така щеше да спечели), значи в него ''спи някой екстрасенс с могъщи сили.'' Wink
Мери, нп, спокс. Simple Smile
Ти спориш заради спора в случая.
Какво питаш? На колко ние бихме оценили онази игра. Със сеченето. И дали си прав.
Ами откъде да знам дали си прав, факт е, че Кустев я спечели, значи си прав ако смяташ /а ти смяташ/, че е трябвало да е за 3 или 4 точки, тази игра. Значи да е питал теб в такъв случай.
Ама той пита Надка и Калоян, щото са с "опит и акъл" /сам той го каза/. За това пък споря аз.
И вече ти го написах, че мисля, че това тази игра да е за 2 точки е идея на един от двамата съветници на Кустев.
По-грешно и показателно за умствена немощ за мен е поставянето на 4 точки на играта с реката и рязането на дъските.
Това на мен ми говори, че триото е било сигурно в победа на Кустев в тази игра.
Което е абсурдно само по себе си. Играта го доказа.
Логиката им според мен е била - Стоян взима битки №1,2,3, останалите са за Кустев.

# 2 270
  • Варна/Амстердам
Най-вероятно Кустев ще посочи Мара за фермер, а тя ще си избере Надя за вице. Ако Даяна вземе имунитет-Милена ще бъде отново ратай. Все пак Надежда всячески иска да ограничи Милена от дърводелски дейности, за да я отслаби като противник. От мъжете сигурно ще бъде отново Стоян. Просто са обречени в тази глутница побеснели невестулки. Едно е ясно-следващата седмица ще гледаме женски дуел.
Иначе на мен ми омръзна това еднообразие в ратайството.
Още нещо. Още един минус за Боби, който застана зад кустевата страна, въпреки че той му говори зад гърба и онзи ден имаха пререкание. Предният път подрепи Кано, макар че той го беше набедил за неискрен в писмото си. Също така Борислав работи рамо до рамо със Стоян и бе наясно, че е добър в строителската дейност, но дума не продума в негова защита, когато Калоян му каза, че е там на гости.

# 2 271
  • София
Вече знаем победителя, малко прогнози
ами, Кустев предлага Мария или Данчо. Залагам на Мария все пак. Те двамата му бяха най-близки там. Но който и да предложи, Стоян няма никакъв шанс за фермер. Дано поне не го пратят отново ратай, ще е излишна гавра.
На мен ми е най-любопитно да видя дали Калоян ще гласува за Стоян както обеща. Лесно ще му е, защото сигурно му е ясно, че гайдаря шансове няма. Но ако не го направи ще се изложи много.
Ако наистина е Мария, то Даяна ако не вземе имунитет ще е ратай, а на мен много ми се иска да я пратят ратай и после на дуел. Ако не е тя, е ясно кой ще е...
А дуелът на 90% ще е женски.
Кой ли е Вице ако е Мара? Надя е очевидния избор, ама да видим...
Между другото досега във Фермата не сме имали вариант с две жени на власт или Матриархат. Grinning

# 2 272
  • при късмета
И аз мисля, че Кустев ще посочи Мара. Стоян няма шанс да спечели и дуела другата седмица е женски. И от тях ми писна, мъжете продължават да имат за наваксване откъм брой дуели. Дяволо ми го взе от клавиатурата

# 2 273
Напълно заслужена победа за Стоян.

Една хиена по-малко във фермата. Кустев толкова много искаше да отиде на дуел със Стоян, а то какво стана. Иван и Андрей определено бяха за Кустев, видимо са му фенове, може би се познават от преди. Още повече, че не показаха какво Кустев е говорил за групичка на Калоян и Петър, а на Стоян нищо не спестиха. Доста избирателно го играят.

Групата сега още повече ще намрази Стоян. Според мен, те виждат в него и Боби конкуренция, защото те по-малко се излагаха от тях и си мислят, че зрителите ще гласуват за тях. Аз мисля, че Кустев няма как да посочи жена за фермер, залагам, че ще предложи Данчо.

# 2 274
  • София
Ох, Мери, нещо не се четем или не се разбираме.
Мнееееее, не бих му писал сеченето на дървата за повече от 2 точки. Simple Smile Ох, значи аз искам да кажа, че не подредбата на точките е причината за загубата на Кустев. Отделно от това ние не знаем официално това дали е неговата подредба или тази на Надя/Калоян. Иначе си права, логично е битките за 4 и 5 точки да са най-силните за втория дуелист или най-слабите за първия дуелист, в зависимост от случая. Simple Smile
Ето и моята подредба:
1. Сечене на ритловици – 1 точка
2. Въображаема река - 2 точки
3. Дърпане на въже – 3 точки
4. Алманах - 4 точки
5. Подвижни платформи – 5 точки

Уви, така като ги смятам, нямаше да му стигнат и пак щеше да загуби.
Истината е, че: 1) Самите битки по дифолт облагодеталстваха като цяло Стоян, за което той няма никаква вина естествено. Понякога е и въпрос на шанс 2) Кустев е слаб
Това 8:7 за Стоян яко някой не е гледал дуела ще каже, леле било е на косъм, а всъщност Стоян поне за мен го победи категорично въпреки крайния резултат.
И въпреки че го махнах отдавна от плюса Кустев ще ми липсва в някаква степен. Изложи се и не постъпи спортменски в края, но бе колоритен образ. Интересно, само преди 1 месец, даже 3 седмици беше най-популярен тук, ама така е в тези формати, кривите скачат рязко нагоре/надолу. Simple Smile

# 2 275
Обаче вече втори дуел Надя вместо да подкрепя играча си, се заяжда с Милена. Така яко се е фиксирала, че доста трудно ще се отплете.
Можеше просто да е искрена и да каже, че я смята за достоен съперник.

Гадно за Стоян, но той наистина се оказа умен и способен и няма нужда от съжаление. Сигурна съм, че ще преживее големото парти. Те тези змии се вижда, че са се почнали още веднага да се самоизяждат.

Милена е супер, наистина не е стигала до толкова долни похвати като да подмята под мустак като Надя, да се подиграва като Данчо, да се тупа в гърдите и да търси коалиции.

Всичко това е достатъчно да я оправдая за изказването за децата. Защото все пак и тя има деца и 100% не го е казала с лошо пожелание. Просто е констатирала факт, който знаем - хората са загубили деца и все още си носят болката.

Но има и друго - бах тая злоба. И аз вече почвам да се чудя тия хора какво тр да им се е случило, че да са такива долни. Стоян баща му го е бил и не е такъв, Еми нормално и Милена да се опитва да си прави изводи и евала, че не се притеснява да ги казва на глас. Другото би било лицемерие.

# 2 276
  • USA
Промото за понеделник,не мисля,че разкрива спойлери или аз не гледам добре.

https://fermata.btv.bg/videos/v-ponedelnik-vav-fermata-pobeditel … praznuva-sam.html

# 2 277
  • при късмета
Те, ако можеха да преценяват правилно вота на публиката, и на половина не биха се изложили. Ама видимо никой не може този сезон. Сега четат мнения за тях на където и да се обърнат и където и да влязат в нета и бас ловя, че дори не разбират защо така се е получило. Няма и да разберат нито Надка, нито Калоян, нито Милена, нито Петър, нито Мара и ще си останат второ качество хора, каквито са си били до сега.
Ако трябва да съм честна, се надявах първия спойлер да  е верен. Не, че Стоян не заслужаваше победата, напротив и я заслужаваше и си я взе по всички правила и със собствени сили. Стоян няма нищо да спечели от оставането си, от тук нататък само още повече негативи може да събере, като Асен. Което само по себе си е много жалко, но е защото са жалки останалите вътре

# 2 278
  • Другата България
Скрит текст:
Ох, Мери, нещо не се четем или не се разбираме.
Мнееееее, не бих му писал сеченето на дървата за повече от 2 точки. Simple Smile Ох, значи аз искам да кажа, че не подредбата на точките е причината за загубата на Кустев. Отделно от това ние не знаем официално това дали е неговата подредба или тази на Надя/Калоян. Иначе си права, логично е битките за 4 и 5 точки да са най-силните за втория дуелист или най-слабите за първия дуелист, в зависимост от случая. Simple Smile
Ето и моята подредба:
1. Сечене на ритловици – 1 точка
2. Въображаема река - 2 точки
3. Дърпане на въже – 3 точки
4. Алманах - 4 точки
5. Подвижни платформи – 5 точки

Уви, така като ги смятам, нямаше да му стигнат и пак щеше да загуби.
Истината е, че: 1) Самите битки по дифолт облагодеталстваха като цяло Стоян, за което той няма никаква вина естествено. Понякога е и въпрос на шанс 2) Кустев е слаб
Това 8:7 за Стоян яко някой не е гледал дуела ще каже, леле било е на косъм, а всъщност Стоян поне за мен го победи категорично въпреки крайния резултат.
И въпреки че го махнах отдавна от плюса Кустев ще ми липсва в някаква степен. Изложи се и не постъпи спортменски в края, но бе колоритен образ. Интересно, само преди 1 месец, даже 3 седмици беше най-популярен тук, ама така е в тези формати, кривите скачат рязко нагоре/надолу. Simple Smile
Е, чак най-популярен не е бил никога.
Има си хора, които го харесват, тяхно право е.
Аз самата го харесах като поведение единствено и само когато даде заявка да се опълчи открито на "сезонът е наш". Когато излезе от кухнята уж за да прояви мъжка позиция.
Уви, оказа се въздух под налягане, кръгла нула, заявка без никакво покритие в действителност, дори напротив - леко се примъкна към винаги двамата, така, някак, незабелязано....
Иначе поне за него, както и за Шестака съм напълно последователна в постовете си.
Негативни. Не са от моята кръвна група, и двамата.

# 2 279
Промото за понеделник,не мисля,че разкрива спойлери или аз не гледам добре.

https://fermata.btv.bg/videos/v-ponedelnik-vav-fermata-pobeditel … praznuva-sam.html

Ъъъъ, аз лично видях спойлер като даже мога да каже кой е вицето
Скрит текст:
В тиизъра, когато Боби имитира Даяна, насреща от него стоят
Скрит текст:
Ако сте сигурни цъкнете
Скрит текст:
Мария - фермер/със шапката - вижда се русата коса/ и Калоян - вице

Общи условия

Активация на акаунт