🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 81 638
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 2 280
  • при късмета
Когато Кустев излезе от кухнята и каза, че ще разбивал триото, нагласите бяха за мъжки дуели в близко време. Те обаче се зареди женски един след друг, без спирка. Нямаше смисъл Кустев да предприема каквото и да е. А към Пешо и гнома гвардеец, според мен не се е присламчвал, репликата му "хвани рибка, хвани две, после ги хапни" или изпържи, каквото там беше, пак беше около вероятност за мъжки дуел. Аз го разбрах в смисъл, че по-скоро ще ги подведе, че е в групата им и ще ги изненада, а не реално да се сприятелява с тях. Беше точно преди да спечели мача, затова и взе Петър. И ако още тогава съм го разбрала правилно и наистина това е била целта му, то успя съвсем успешно да си ги заблуди. Че даже и голяма част от публиката. Само изпълнението на този план му куцаше

# 2 281
  • Варна
Много съм доволна, че Стоян победи.
Алба роса, в грешка си. Аз съм човек преживял гадости в живота и всъщност извода е, че ставам доста хрисима, склонна на компромиси и все по -самодостатъчна. Ако държиш мога да ти разкажа.
Смиляна, моля те, сипи си чаша вино или каквото предпочиташ.

# 2 282
  • Варна/Амстердам
Освен че продукцията ни "наблюдава", съм сигурна, че и участниците ни четат или поне по-голяма част от тях. Съвсем в реда на нещата е да излезеш от формата и да си напишеш името в гугъл, за да прочетеш мненията на зрителите. 😄
Уви, хора като Петър, Калоян, Куртев, Надя или Мария не мисля, че биха се впечатлили, че поведението им не се е харесало от мнозинството. Те ще си кажат: "Ми аз съм си такъв и няа са променя!". IP

# 2 283
  • София
Фермерът е ясно кой ще е, Кустев не би предложил друг освен Мария, предвид, че отсреща е Стоян и 100% ще я изберат нея. Разбира се, че ще й подари още седмица вътре. Не вярвам да вземе Надя за съфермер, ще има нужда от мъжка подкрепа, а от останалите е най-близка с Калоян и Петър и по-скоро с Калоян. Все ги дават да пушат заедно. Не очаквам изненади.

# 2 284
  • София
Групата сега още повече ще намрази Стоян. Според мен, те виждат в него и Боби конкуренция, защото те по-малко се излагаха от тях и си мислят, че зрителите ще гласуват за тях. Аз мисля, че Кустев няма как да посочи жена за фермер, залагам, че ще предложи Данчо.

Ако е Данчо (това ми е втория вариант след Мара), то дуелът ще е отново мъжки. Ратаи, Петър или Боби + Милена.
Защо Петър или Боби? Защото са преки конкуренти на Данчо и ще има шанс да си разчисти малко пътя, защото на Арената винаги всичко може да се случи...
Иска ми се да има изненади, но този сезон изненадващите ходове се броят на пръстите на едната ръка.
Все пак си залагам на Мария, ако е Данчо ще се води, че не съм познал. Wink

# 2 285
защо започнаха от битката за 4 точки и защо играта за 5 точки беше преди 3 точки

# 2 286
Мария няколко пъти каза, че иска да види Даяна и Йордан индивидуално, особено Даяна. Един от двамата със сигурност ще е ратай при липса на имунитет.

# 2 287
  • USA
Шоко,всъщност си прав.Наистина са те.Сега изгледах промото отново,обаче не знам дали не са седнали на произволен принцип или това са фермерските места и дори след вечеря те пак са седнали там.

Даяна например,нали винаги стои до Данчо,на масата от промото обаче е от другата страна.

# 2 288
  • при късмета
защо започнаха от битката за 4 точки и защо играта за 5 точки беше преди 3 точки
Обясниха водещите

Ако Мара е фермер, ще си проличи дали Надка наистина иска да ходи на дуел или само така си говори (което е моето предположение). Би предложила на Мара схемата като тя беше фермер, но с разменени места. Мара би я послушала и би го направила, вместо личното си пристрастие към даяна, поне така мисля. Затова и ще се разбере на Надка желанието дали е реално или само си бръщолеви, защото мисли, че печели точки пред зрители или фермери

# 2 289
Така.
Изгледах дуела. Не е същото, като да го гледаш в реално време и да го коментираш тук Simple Smile
Пета игра нямаше да има, ако се играеха подред игрите. Стоян си спечели заслужено победата в за мен лично не особено качествен дуел.
Грозна, много грозна постъпка на фермерите е, че не поздравиха победителя. Кустев също разочарова много - и в дуела, и след него като човек.

За фермер предполагам,че ще посочи Мария. За вице съм сигурен само,че няма да е Надя. Женски дуел в края на седмицата, Дая или Надя първи дуелист според мен.

# 2 290
Аз се надявам следващата събота дуела да е Надя срещу Дая.

# 2 291
  • Другата България
Изобщо не смятам, че Кустев е мислил да заблуждава когото и да е с присламчването /буквално/ към винаги двамата. Кого е заблудил, с какво? Той нищо не е целял, за да заблуждава и да го постига, евентуално.
Той се нагласи с властта, като всички там, или почти всички.  Така просто му беше по-удобно. Още повече, че и самата Мара е като прилепена за Калоян и Петър, а Кустев и Мара са си, бяха близки.
А за другото, че се отдръпнал като се заредили женски дуели....какво да кажа освен, че е несериозно.
И какво като са женски, значи следва да си смениш позицията? Да чакаш мъжките и тогава да си кажеш какво мислиш? Нещо не схващам тази "логика".
Или имаш позиция, или нямаш.
Ако имаш и искаш, я изразяваш, открито и честно.
Не се свираш по ъглите като мишка и да шушукаш с жените.

Дано Мара е фермер, дано.
Много ми се иска да видя Даяна ратай.

# 2 292
  • при късмета
Ако е имал конкретни намерения или някаква стратегия, то тя би му свършила работа, ако дуела е мъжки. За какво да си "хаби патроните", ако той и всички мъже не са застрашени и като Надка да прави само панаири без никакво развитие? Поне това е разбрал, че няма смисъл. Само предположения разбира се, защото към онзи момент така ми изглеждаше. А стратегия и да е имал, измислен начина да свали триото или нещо друго, според мен не би я споделили дори, даже и с близките си вътре, но би му била полезна в правилния момент. Защо да заформя интриги с Петър и Калоян, като няма в момента да има полза от тях?

# 2 293
  • Вестерос
Гледах промото. Егаси хората! И друг път е имало победител, който другите не са искали, но винаги са го уважавали повечето от останалите.

Никой не ги кара да пеят, танцуват и прочие.

Уважението е важно. За жалост масово млади, стари нямат уважение към другите..

Пълен потрес!

Кустев все едно майка им...

# 2 294
  • Другата България
Ако е имал конкретни намерения или някаква стратегия, то тя би му свършила работа, ако дуела е мъжки. За какво да си "хаби патроните", ако той и всички мъже не са застрашени и като Надка да прави само панаири без никакво развитие? Поне това е разбрал, че няма смисъл. Само предположения разбира се, защото към онзи момент така ми изглеждаше. А стратегия и да е имал, измислен начина да свали триото или нещо друго, според мен не би я споделили дори, даже и с близките си вътре, но би му била полезна в правилния момент. Защо да заформя интриги с Петър и Калоян, като няма в момента да има полза от тях?
Ето тук се различават разбиранията ни.
За мен това да си кажеш мнението открито е откровеност, честност и изразяване на позиция.
За теб е интрига.
Няма какво повече да коментирам, моята позиция съм я изразила многократно.
Разбира се, че е по-лесно да се свиеш като мишок и да припяваш на силните на деня, за да не те пращат нито ратай, нито на дуел, именно. Това си е чиста полза, ако си беше казал ясно това, което се силеше пред камерата, ползата му щеше да е излизането по-рано от сегашното.
Или пък нещо друго, кой знае, така и не можахме да се насладим на "откровеността" Кустева.

Общи условия

Активация на акаунт