Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

 • 69 680
 • 2 471
 •   1
Отговори

Анкета

Кои от участниците Не желаете да спечелят Фермата 6?

Опции:

* Гласуването приключено: нд, 15 ное 2020, 00:06
* Може да изберете максимум 5 опции.

# 30
 • София
 • Мнения: 10 720
И кучетата и козите и кокошките, думи на Ангел. ''Добре, че сме ние двамата там, за да има кой да се грижи за животинките.'' Но основно Ангел се занимаваше и това бе видно, поне това ни показваха от продукцията. Аз за самите палета не съм отварял дума, понеже ги спомена, то да вметна, че Надка спаси 4 от тях. Най-фермерската работа тя я движи и всички вътре го знаят това и разчитат на нея, това е една от причините да я уважават и дори да не и харесват някои неща да ги премълчават. Ако човек се вгледа по-внимателно ще зебележи, че Надя е малко като фон там, защото бъхта в Мандрата. Ако от продукцията не ни я показваха с включвания от изповедалнята и ако не бе 'Милена гейт' щяхме да я гледаме колкото Боби и Стоян сигурно. Сигурен признак, че дадения човек ако не друго, то наистина работи здраво и за това не влиза много в кадър.

# 31
 • Мнения: 1 110
Diavolo изненадана съм много от мнението ти за Надя, впрочем за втори път пиша това. И понеже уважавам мнението ти ,опитах , постарах се да видя нещо в нея освен интригантство, дребнавост , злоба ,трудолюбие и слугинаж.
Не можах .
 Твоето отношение към нея не се промени много, въпреки тъпотиите й.
Остава един вариант , ти си Надя, признай си😁

# 32
 • Мнения: 10 698
Бъхта в мандрата...😂 що не иде да си почине като ратай, тъкмо ще е по- близо до животинките, пък и с приятеля са Геле...

# 33
 • София
 • Мнения: 10 720
Нина, ти сериозно ли? Тази инфантилка Ванчето е срам за жените или жени не правете/не се унижавайте пред мъже като ''Хепи'' Ванче. Страшни победи да, на кантар и двете срещу едно момиче 40 кг. с мокри дрехи и една певица. В дуелите за имунитет нищо. Какво друго, а да, лута се насам-натам като муха без глава, Юхууу и никой не я бръсне за нищо. А и акъл се видя, че няма с определянето на мъжки дуел. Но мен не ми пречи, нека стои там и хълца подир Петърчо, идеална е за съперника на Арената за Надя или евентуално за съперник на финала за Надя ако двете стигнат там и където да бъде отвята.

# 34
 • Мнения: 10 698
Абсолютно сериозно, да. И ако Ванчето е срам за жените, не знам тогава Надка какво е. От цял форум тук и цял ФБ ти си единственият й поддръжник. Е, май и още един има, сигурно е мъжът й. Мизогинист е мъж, мразещ жените, но жена, мразеща всички жени, не знам как се казва.
А Ванчето, че е харесала неподходящ мъж, не е причина да я сочим с пръст като неадекватна. А, и колко кила с  мокри дрехи е Ванчето и какво значи срещу една певица? Поли е много силен играч.

# 35
 • Другата България
 • Мнения: 19 356
Напълно съм съгласна с мнението на Нина за Ваня.
Дори писах вече.
След втората й победа и мъжкия дуел тя ми стана фаворит от жените.
Дано стигне финал, но се съмнявам.
Дяволче, в стремежа си да оправдаеш на Надка интригите и излагациите вадиш някакви толкова измислени аргументи и говориш пълни смехории. Да не говорим, че звучи обидно като аргумент "инфантилка", "муха без глава", "срам за жените" и т.н., и то за жена, спечелила два дуела. Честно.
Пак ще ти кажа, отстоявайки си мнението не виждаш очеизвадното, което виждат 99% от пишещите тук.
Във ФБ също. Лошо няма да подкрепяш някого, но това не значи да обиждаш опонента му за черти и качества, нямащи общо с играта.
Все едно заради любовните изцепки на ДанЧ да кажа, че е слаб играч. Ами не е. Даяна също като любимката ти печели имунитети за ратайство и дуели. И бачка. Но нея не я харесваш и ти е в черния списък поради лични причини.
Пристрастен си.
И това пречи на реалната ти преценка.
И за да се убедиш, че съм права, то ако на финала една от Даяна или Ваня са срещу Надя, то съм сигурна, че Надя ще загуби и фермерски, и зрителски вот. Дано стане и пак ще говорим.

# 36
 • Мнения: 5 017
Милена и Надя никога няма да стоплят отношенията.Надя е категорична по този въпрос и напълно я разбирам.
Не е нужно тя да заявява,че ще прави женски дуел,след като на всички около масата им е ясно какви стратегии има и това,че при всяка възможност ще прави женски дуели.

А аз все пак си мисля,че Ангел ще номинира Надя.
По повод анкетата,гласувах за
1.Петър - агресивен тип,егоистичен,държи се неуважително към Ваня и я удря психически.Забелязвам,че обича да си пийва.
2.Данчо - такива дето ми скачат от зайче на зайче,че им действало като "ракета носител" не мога да уважавам.До такава степен ми е смехотворен този палячо,честно.Колко ли рога е накичил на главата на Камелия..милата,пък тя се унижи пред цяла България да не я зарязва.Миш маш му е направила за зимата,и буркани лютеница... Laughing
3.Даяна - харесвам я като цяло,но не е била ратай и дуелист на този етап и не смятам,че заслужава място във финалната четворка.Ако покаже повече,тогава бих си променила мнението.Сближаването й с Данчо,й носи само негативи.
4.Милена - не я харесвам тази жена,и да е имало някакви симпатии,те се изпариха след многократното напомняне за починалите дечица,с цел да се аргументира колко е права.Безобразие!
5.Надежда - интриганства,имам чувство,че всяка нейна стъпка е предварително обмислена.Фалшива е.

# 37
 • Мнения: 126
Дуела в събота беше много хубав.И  Ангел и Калоян  играха мъжки и достойно.Раздадоха се докрай ! Целия епизод ни беше като бонус за всички ни,заради индийския сериал който гледахме предната вечер.Данчо и неосъществената певица Камелия.Даяна поне не ронеше сълзи и се държа възпитано.

# 38
 • Мнения: 354
Дяволо, за трети път виждам да пишеш прецука, не си слушам внимателно прекуца е 😁
И за Даяна, тя не е дипломирана актриса, каза, че е участвала само в Скъпи наследници, тук пък писаха май, че е продуцирано от Ники Илиев и че може и така да са я взели. Нямам представа, може и да си е минала кастинг и да са я оценили. Аз досега не видях артистични заложби в предаването, но ако участва в някой игрален филм, може и да я гледам.
Аз, пък гледах част от сериала, ми не видях заложби и талант и в него. Същия равен тон, липса на емоции, бе с две думи не ми хареса играта и. Затова спрях и да го гледам.

# 39
 • Мнения: 6 510
Благодаря за темата

# 40
 • при късмета
 • Мнения: 17 230
Геле може много неща да каже, но Надка с животните не се е занимавала. Това е работа на ратаите, а тя ратай не е била. Да се е завъртяла при кокошките и то като беше фермер, надали е било при друго време. А с кученцата всички се занимаваха. Много им се радвам между другото, какви кюфтенца са станали
И за мен Ваня е инфантил. Даже Даяна се държи по-адекватно на тема мъж от нея. Даяна може да има нереални очаквания към мъжете, чисто теоретично, но Ваня се държи инфантилно. Всъщност, това коя какво мисли за мъжете по принцип и любовния им живот е нещо некасаещо играта, но при Ваня, за разлика от Даяна влияе именно на играта и участието ѝ вътре. Ваня въпреки, че и фермер беше, започна да взима самостоятелни решения, едва след като Петър се изнесе и то защото се видя принудена. Иначе и действията и решенията ѝ бяха взети заради него и от него. Така, че влияе на цялата ѝ игра.
Даяна може и да беше замесена в любовния триъгълник на сезона, но никога не я било страх да си заяви мнението, дори то да се различава от това на Данчо, че и на всички заедно. И то не веднъж, дори и без подкрепата на Данчо, а защото тя го мисли. И при дуела на Милена, после имаше друг конфликт двамата бяха в различни агитки, покрай Поли май беше. С две думи, на нея Данчо не ѝ влияе на мисленето относно играта, за разлика от Ваня, която до тук, ако е имала действия и думи в противоречие с Петър, то е защото са се скарали преди това и тя си го връща по детски. И двете с Даяна са харесали неподходящия мъж, но на Ваня ѝ се отразява много по-сериозно, отколкото на Даяна, защото собствената си игра съобразява с него.
Не мога да харесам Ваня повече от Даяна, ако ще на 2 дуела да отиде.

# 41
 • Варна
 • Мнения: 805
Благодаря за новата тема.
Гласувах за Калоян и Петър. Язък им за хубавите имена, които носят...

# 42
 • Мнения: 87
И аз малко да оспоря мнението на Диаволчето за Надя.
Това е една наистина ужасна и долна жена. Просто не е нормално да имаш такава омраза към жените... Та тя освен с интриги с друго доказа ли се... Ами не. Добре може да прави сирене и кисело мляко, но както казаха по-рано, всяка жена на село това го може.
И ако не греша, Диаволчето май каза, че и да не бъде ратай тя се е доказала, ами то и Дая се е доказала, момичето спечели дори май с един имунитет повече и отделно и имунитети за дуел.
Аз още съм на мнението, че Надежда не е нищо повече от другите, а всъщност е много под тях...

# 43
 • Мнения: 2 247
За анкетата - пет възможности за гласуване само Simple Smile Спокойно мога да използвам 11 си мисля Simple Smile
Сега ще направя моята прогноза за края на Фермата 6.

За мен дуела в петък беше много хубав, но също така и доста знаков. Бай Анго имаше шанс за зрителски вот ако беше останал във финалната четворка според мен, така че големия скрит победител от дуела в събота беше Боби според мен.

Лично за мен на финала има само две отворени вакантни места към момента. Почти сигурен съм, че Боби и Надя ще са част от финалната четворка. За втори мъж на финала според мен ще е един от "Сезона е наш". Имах надежди за Кустев, но според мен той би загубил дуел срещу Петър или Калоян с оглед на много слабото му представяне в последната игра за имунитет. За момента Калоян е с едни гърди пред Петър заради победата над Ангел,независимо, че архитекта на победата беше Петър. Така че за втори мъж залагам за Калоян 55% или Петър 45%.
При жените е по-сложно. Реално самото  попадане на финал за всяка една от останалите дами ще е голям успех. За мен лично Милена не е опция,защото няколко седмици не беше част от играта. От останалите три дами - Мария,Дая и Юхуу за мен лично най-силна физически е Мария, но тя ще загуби в пряк дуел според мен от Надя и няма да е финалист. И избора ми се стеснява до Дая и Юхуу. Дая и Данчо успяха да ме накарат да не гледам един цял епизод, отделно последните десетина дни като се фокусира Продукцията на тях аз се фокусирам на бутона за прескачане напред Simple Smile И остава инфантилната Юхуу, по метода на най-малкото зло Simple Smile

Т.е. моя финал е Боби,Надя,Юхуу и Калоян 55% или Петър 45%
Победата в сезона ще е за Боби според мен с около 90% вероятност.

 В анкетата гласувах за Милена,Дая,Данчо,Стоян и Шестака.

Последна редакция: пн, 09 ное 2020, 08:41 от Bengun

# 44
 • Мнения: 1 110
Подобно мисля и аз, но Мария вместо Надя. Мисля, че ако има дуел Мария -Надя, Мария може да победи .

Общи условия

Активация на акаунт