🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 82 648
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Между другото от къде тръгва слуха за нея и Ники Илиев. Аз търсих, но никъде не намерих статия, че са били заедно, камо ли да го е разделила със Саня. Та, някой ако има инфо, може ли да сподели?

Не е слух, истина е. https://novini.rozali.com/zvezdi-na-pricel/niki-iliev-i-sania-bo … arbi-and-ken.html

Има много статии в нета за тях тримата.

# 406
  • София
Надя и Ангел си изкараха един своеобразен флирт. Той се втълпи, че тя е идеалната жена, защото копнее за някоя българка от старо време, която да може да ражда, да копа, да гледа животни, да чисти, да готви и да тегли житейския хомот, наравно с него, без да има претенции за внимание и нежност. А пък тя се поласка, че като никога, се оказа в ролята на мъжко въжделение.

# 407
  • London
Калоян и мен ме приземи с тази музика. И аз слушам Виктор Ередия, Тонолек и тн.... Дето сигурно 3%  в страната ни са чули дори веднъж, но не бих си ги избрала за вечер след дуел, ще се спра на нещо, което ще се хареса масово. Някакво диско или латино разпознаваем от повечето. Няма как всички да гледат опулено слушайки моята музика хахах.... Тъпо е.

Аз я разбирам Даяна аз и без да съм била звезда в сериал неща да ходя в заведение или зад щанд.... Тя има данни и е работлива, би могла да се изяви успешно и на други места.

# 408
Надя определено е фактор във Фермата. Жените се страхуват от нея, а мъжете се съобразяват. Калоян след дуела все едно амнистия й поиска.

# 409
  • Тра-ла-ла
Че музиката Калоян ли я избира или от продукцията каквото пуснат?!

# 410
А някой разбра ли какво са изгубили и Ангел и Калоян?🙄

# 411
  • София
Ми много ясно, че Надя е фактор. Кой не се страхува от хлевоусти злобари. И аз бих се страхувала от нея.Laughing

# 412
  • при късмета
Ами явно пък работи Надя. Щом Анго който  24/7е бил там с нея го е видял. А ние тук за 1 час дневно видяхме че не работи и даже се надяваме Ангел като изгледа този 1 час да си промени мнение което си е изградил за 2 месеца. Пак ще го кажа след като хората там които са постоянно с нея не казват нищо лошо за нея, дори и когато ги снимат самостоятелно значи има нещо.
То `щото Ангел се разби от работа във фермата.
А хората вътре не казват нищо лошо за нея, защото Надка бълва публично само по Милена. За абсолютно всеки друг плюенето и критиките са изключително и само пред камерата в изповедалнята. Това е единствената причина другите да не казват нищо с/у Надка, просто не знаят тя какви ги дрънка за тях.
Тук Дана може да каже така ли е

# 413
А някой разбра ли какво са изгубили и Ангел и Калоян?🙄
Според мен искаше да каже, че Надя като Калоян е загубила подкрепата си - тя Ангел, а той Антония. Ама не се изрази добре или пък не посмя 😀

# 414
Надя определено е фактор във Фермата. Жените се страхуват от нея, а мъжете се съобразяват. Калоян след дуела все едно амнистия й поиска.
+1 Много добро!

# 415
Това с музиката го решава предаването. Мисля, че нарочно пускаха по-бавна и тъжна, за да усилят трагизма от заминаването на Ангел. Хитри са. Получи им се.

Да не би Калоян да е имал бебе? Не разбрах и аз какво искаше да сподели с Надя. Загубил нещо, което Ангел имал?! Или пък Калоян е бил сгоден, но годеницата му е имала друг и са се разделили? Защото Ангел разказваше и за такава своя загуба.

# 416
Ами явно пък работи Надя. Щом Анго който  24/7е бил там с нея го е видял. А ние тук за 1 час дневно видяхме че не работи и даже се надяваме Ангел като изгледа този 1 час да си промени мнение което си е изградил за 2 месеца. Пак ще го кажа след като хората там които са постоянно с нея не казват нищо лошо за нея, дори и когато ги снимат самостоятелно значи има нещо.
То `щото Ангел се разби от работа във фермата.
А хората вътре не казват нищо лошо за нея, защото Надка бълва публично само по Милена. За абсолютно всеки друг плюенето и критиките са изключително и само пред камерата в изповедалнята. Това е единствената причина другите да не казват нищо с/у Надка, просто не знаят тя какви ги дрънка за тях.
Тук Дана може да каже така ли е
Много добре казано!👌

# 417
  • Sunshine state
И пак Калоян фермер.. Абе тия вътре невменяеми ли са , или мазохисти??
Стоян и Даяна мисля, че ще бъдат ратаи, ако не вземат имунитет.
Какво като Калоян е фермер? Ако бях вътре и аз щях да го предпочета пред мрънкалника "чичо Митко".
За Калоян не гласуваха бъдещите ратаи - Милена и Стоян.
Аз пък не. За мен Калоян колкото и да св прави на открит, си е един подмолен клюкар.

# 418
Между другото от къде тръгва слуха за нея и Ники Илиев. Аз търсих, но никъде не намерих статия, че са били заедно, камо ли да го е разделила със Саня. Та, някой ако има инфо, може ли да сподели?

Не е слух, истина е. https://novini.rozali.com/zvezdi-na-pricel/niki-iliev-i-sania-bo … arbi-and-ken.html

Копирам текста от статията , оято сте дали в подкрепа на обвиненията си. Изумена съм какво "щастливо" семейство е разбила Даяна :
 Наричаха ги Барби и Кен и сякаш бяха родени един за друг. Но се оказа, че под лъскавата обвивка на семейното щастие е имало много пробле  ми. Говори се, че отдавна нещата помежду им не вървят. Заяжданията им прераствали в скандали и от най-дребния повод. Саня била обичайният инициатор на раздорите. Според колеги блондинката била емоционално нестабилна и искала непрестанно внимание.

Ревнувала неконтролируемо мъжа си и когато пътувал, му звъняла десетки пъти.

Крещяла, обиждала го и му правела сцени в хотелите, където отсядали по време на снимки. В началото Ники се надявал, че нещата ще улегнат и тя ще се успокои, но промяната така и не се случила. Истериите на жена му омръзнали на Илиев и той започнал също да повишава тон. Дори за странични хора бе видимо, че Ники изглежда изтощен през последните години – отслабна, ходеше намръщен с торбички под очите.

# 419
  • при късмета

Сега си направих труда да прочета статията. Ами и в нея самата се казва, че изобщо не е сигурно, че Даяна ги е разделила, имало е публични проблеми м/у тях и без нея. Единствената фактология в статията е, че времево разделите на Даяна и Илиев съвпадат, нищо друго.
Аурора ме изпревари

Общи условия

Активация на акаунт