🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 82 622
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 420
И аз бих се страхувала от Надя, не от Милена. Милена търси диалог, дава право на отговор, но реално няма влияние. Надя пресича диалога, затваря винаги с последна нейната дума, отказва шанс (според нея втори, а според мен даже първи). На Надя е опасно да си враг, а също и приятелка, питайте Мара 😀

# 421
  • София
ма ко,
дори и в изповедалнята Надка не е нападала остро някой.
след Милена най-лошите и думи са били само и единствено по адрес на Антония. Малко по-рязка беше и към Поли. Следя я внимателно и това просто не отговаря на истината.
И да, мнението и тежи много във Фермата и всички малко или много се съобразяват от нея. А защо е така, ами питайте Иван и Андрей и защо излъчват само това, пък после ние се чудим това откъде е дошло и къде му е началото и къде края.
А Ангел не ми се видя да си е променил мнението за Надя като беше на гости в БТВ, а вече бая, бая епизоди е изгледал. Той няма и за какво да го променя.

# 422
  • London
Аз мисля, че спечелилият дуел си подбира музиката. Ако помните заради Ваня пускаха италианска музика.

# 423
Даяна каза: "И преди съм била в тази ситуация, само че тогава аз го избрах и с едийн клик в Нета може да се разбере"
Тоя 'клик' говори за Ники ИЛиев, писано е.
И какво излиза - че тя си признава, че е имала нещо с него и още повече след като тя го е избрала, значи е показала ясно желаията си към него.
Имат и снимка заедно. Няма да коментирам дали си го е избрала предвид факта, че той е режисьор и това може да и отвори врати, защото пак ще бъда набедена за Камелия.

# 424
  • London
ОМмМмМмМмМ...... Weary

# 425
  • Варна/Амстердам
Искам да видя Даяна ратай вече и то с някой друг от мъжете, стига с този Данч. Интересно ми е как ще се справи с ратайските задължения, готвенето и ми е любопитно дали ще мрънка. 😁 Просто е време да бъде показана в различна светлина, далеч от мексиканската теленовела, в която е с главна роля. Страх я е да бъде и ратай, и дуелист, но аз бих казала, че е време да излезе от комфортната си зона и да влезе в играта. Simple Smile

# 426
Ангел вчера във видоеот от фермата на сестра сиказа, че когато не е на път, през цялото време е във фермата. В Надя според мен той видя това желание за селски живот, гледане на животни и това ги сближава. Веднъж каза в изповедалнята: "Ако имах жена като НАдя щях да бъда много силен". Явно той точно такава жена и търси и затова беше привлечен от нея, надали ще е щастлив да си ихване жена тип 'градско момиче', която иска да ходи по молове, ресторанти, да гради офис кариера и прочие. Иска моеж би жена тип Надя, за да може да изгради своя ферма, да живеят спокоен живот и това ще го стимлира да не пътува постоянно, а да пусне 'корен' на едно място. Но в днешно време жените сякаш не са особено привлечени от идеята да доят крави и да правят мляко.
Дано все пак намери това, което търси.

# 427
  • София
Аз залагам на Стоян и Дая за ратаи, ако не вземат имунитет.

# 428
Ами явно пък работи Надя. Щом Анго който  24/7е бил там с нея го е видял. А ние тук за 1 час дневно видяхме че не работи и даже се надяваме Ангел като изгледа този 1 час да си промени мнение което си е изградил за 2 месеца. Пак ще го кажа след като хората там които са постоянно с нея не казват нищо лошо за нея, дори и когато ги снимат самостоятелно значи има нещо.
То `щото Ангел се разби от работа във фермата.
А хората вътре не казват нищо лошо за нея, защото Надка бълва публично само по Милена. За абсолютно всеки друг плюенето и критиките са изключително и само пред камерата в изповедалнята. Това е единствената причина другите да не казват нищо с/у Надка, просто не знаят тя какви ги дрънка за тях.
Тук Дана може да каже така ли е

Едните не виждат какво прави всъщност тя, а другите си мълчат.

Някъде прочетох мисля, че Клер се казваше потребителката, че Даяна била един от хората, които реагирали на несправедливости.
Това абсолютно не е вярно и като гледам дори участниците са на мнение, че тя се нагаджа особено като има избран фермер и дуелист от женски пол.
Цитирам думи на Калоян: "Дана беше права като каза, че я е съветвала да прави като нея и да си мълчи за да не се набива на очи и да продължи напред в играта".

# 429
  • София
Даяна беше единствената, която посмя да застане на страната на Милена, когато всички колективно я бяха избрали за враг. Даяна беше единствената, която реагира на грубото поведение на Ангел към Ванчето, когато тя беше ратай. Даяна нито веднъж не гласува със стадото.  Докато Дана през цялото време беше част от него.

# 430
Надя както има две момчета, като стане време да се влюбват ... бъдещите снахи ще минат през голямо сито май като с еима предвид отношението на Надя към жените.

# 431
ма ко,
дори и в изповедалнята Надка не е нападала остро някой.
след Милена най-лошите и думи са били само и единствено по адрес на Антония. Малко по-рязка беше и към Поли. Следя я внимателно и това просто не отговаря на истината.
И да, мнението и тежи много във Фермата и всички малко или много се съобразяват от нея. А защо е така, ами питайте Иван и Андрей и защо излъчват само това, пък после ние се чудим това откъде е дошло и къде му е началото и къде края.
А Ангел не ми се видя да си е променил мнението за Надя като беше на гости в БТВ, а вече бая, бая епизоди е изгледал. Той няма и за какво да го променя.
Ох Дяволо, ми харесвай си я колкото искаш, после не се чуди защо Ванче харесва Петър, Дайче -Даю и те така ...
Какво значи не е нападала никой остро?? Не е вадила нож , нито вилица, нито лъжица(а лъжица вади на бат Анго , грешка) Нейното е дори по-зле, тихо подмолно си измисля неща и ги сипва за който си реши . Ти ако имаш такъв колега който знаеш, че ходи при шефовете и сипе лъжи без грам съвест , няма ли да те е страх. Айде ако си направил нещо , ще се защитиш , но нейното е измислено и даже през ум не ти минава за какво те обвиняват.
Пак казвам, мен от Мари не ме е страх ..обаче пази Боже от Нади

# 432
Всъщност Надя не излъга, излъчиха точния момент. Тя обаче го извади от контекста и даде оценка кой заслужавал финал и кой не. В тази манипулация за мен беше тъпо, че не цитира директно, а уж Калоян сам трябваше да се сети, едва ли не против волята на Надя дискретната.

# 433
  • София
Права е Аврора. Няма спасение от такива като Надя, ако те нарочат. И най-важното е, че всички подлости ги правят с пълната увереност, че правдата е на тяхна страна и че са светци. Пък и на другите успяват да го втълпят. Тартюф - надявам се, разбирате за какво говоря.

# 434
Тартюфщината й беше да пише на Мара писмо, че Мара е за парите само влязла, а Надя само да покаже какви способности и умения има. За друга тартюфщина в момента не сещам. Много от подстрекателствата й са твърде елементарни и непохватни. Мъжете гладни, назрявал скандал - под Тартюф линия, по-скоро на плета на село.

Общи условия

Активация на акаунт