🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 82 648
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Сигурно Ангел няма да си вземе градска жена, но от първия ден и влизането през портата се залепи за Жанета, завиваше Жанета вечер с палтото си, играеше си на дъжда с Жанетка и Антония...само вървеше и се възмущавахме къде се попипва....НО иначе иска Надето за жена 😁

# 436
  • Варна/Лондон
Гледам повторението от снощи, и продължавам да се изумявам от поведението на Даяна. Много трудна за изтърпяване  жена. Точно заради такива ни се носи славата, че жените не знаят какво искат. Ту се цупи, ту се сваля, ту се мръщи, ту се изявява като философ, никакво чувство за хумур, пълна сухарка, но с претенции. Ами не знам, не съм мъж, но си мисля, че само една хубост не става да свъртиш свестен мъж. Има мъже в темата, ако желаят да споделят мнението си за Даяна, ще ми е интересно да прочета. Благодаря. 🙂

# 437
  • Другата България
Права е Аврора. Няма спасение от такива като Надя, ако те нарочат. И най-важното е, че всички подлости ги правят с пълната увереност, че правдата е на тяхна страна и че са светци. Пък и на другите успяват да го втълпят. Тартюф - надявам се, разбирате за какво говоря.
То на Дана отговорът беше ясен - едните не виждат, другите си мълчат.
Много е лесно да обвиняваме за всичко продукцията, че ни манипулира, ама и участник да го каже....за мен е показателно. И надали само Дана ще е единствената.
Радвам се, че нямам Надки сред обкръжението си от приятели.

# 438
Понеже някой ме обвини в злоба, аз поне не пиша в профила на Даяна. Онзи ден видях в личния й профил, че е споделила снимка от Фермата и отдолу имаше коментари като "помияр' и ку*ва", което е вече наистина злобно и прекалено.

# 439
  • при късмета
ма ко,
дори и в изповедалнята Надка не е нападала остро някой.  
Аз не съм твърдяла, че е била остра. Казах, че само там ги критикува. За никого в изповедалнята, с изключение на ѝангел не е казала и добра дума, нали? Нито едно позитивно мнение няма там, освен вчера. А все за някого говори, не за себе си, така, че за мен е плюене.

Bluemoon999, хрумна ми да те питам нещо. Смяташ ли, че Надя, в случай, че е на финал, ще събере гласове от фермерите. Много, малко или по средата, според теб. За личното ти мнение питам, това още не се е състояло и съм наясно, че ще е предположение. И по причината, че не се е състояло, никой не може да каже, че издаваш нещо

Последна редакция: вт, 10 ное 2020, 16:00 от ма ко

# 440
Здравейте . Отдавна не съм писала, но с оглед последните събития, ще напиша коментар. Вече се чудя кого да харесам. Нямам изявен фаворит и поведението на повечето не ми харесва.

Данчо.. нямам думи за него. Съчувствам на годеницата му. Той е женкар до мозъка на костите си, и не може да избяга от това. Сам си призна в писмото, че все търси тръпка. Да очакваш сериозна и истинска връзка от такъв мъж, е обречено на провал. Но годеницата му явно е много влюбена в него и с цената на всякакви страдания иска да остане с него. Самият факт, че се опитва да бъде жената, която той иска тя да бъде, е достатъчно показателен за отношенията им.

А Даяна вече ми падна в очите. Преди много я харесвах, но вече си промених мнението. Прави се на невинна и на жертва. Поведението й уж било приятелско. Ако така се държи с всичките си мъже приятели...нямам думи. Но да не кажете, че обвинявам само нея. Не, Данчо е най-виновния в цялата ситуация. Просто Дая се държа изключително нагло при влизането на годеницата и тогава вече окончателно ди промених мнението за нея. Преди това бях склонна да я оправдая.

Надя е много нагла личност, за мен. Настройва хората само и само да си разчисти пътядо финала. Нарочно отиде при фермера и го настрои срещу Даяна. Също много ме дразни, че си вярва прекалено много и се изживява като капацитет във всичко. Тя вече се вижда като сигурен финалист. Стискам палци Милена да я острани. Поведението на Надя към Милена минава всякакви граници. Абсолютно права е Милена, че това не е нормално поведение на 40 годишна жена. Не знам вие дали го усещате, но интонацията и речта на Надя са страшно дразнещи. Говори тип "Аз знам всичко".

# 441
  • Стара Загора
Съжалявам, че Ангел отпадна, беше равностоен дуел!

# 442
Калоян да не е загубил дете? Снощи каза на Надя, че имал като на Гелето загубата или аз не съм разбрала правилно?

# 443
Според мен просто беше много пиян, завалията...И звездите му говореха.

# 444
Гласувах за Надя, Мария, Милена, Данчо и Петър.

# 445
Калоян да не е загубил дете? Снощи каза на Надя, че имал като на Гелето загубата или аз не съм разбрала правилно?
По-скоро, че той е загубил Антония, а Ангел - Надя, макар че е правилно да се каже Надя е останала без Ангел в играта. Засмян беше, никак не като за дете да говори. Аз и не вярвам да е имал сериозни връзки досега, май жени е виждал на календар зад вратата на детската си стая у техните. Лични мои догадки.

# 446
  • Другата България
По-скоро, че той е загубил Антония, а Ангел - Надя, макар че е правилно да се каже Надя е останала без Ангел в играта. Засмян беше, никак не като за дете да говори. Аз и не вярвам да е имал сериозни връзки досега, май жени е виждал на календар зад вратата на детската си стая у техните. Лични мои догадки.
Същото мисля.
За Калоян тази загуба го е "сринала", още страда за Косъма.....

# 447
Калоян така и не се усеща че:
1 Между него и Косъма навън не може да има нищо, щото Тонка няма и да го погледне
2.Косъма точеше лиги по Пешо, а и той също, та нищо чудно като излязат навън Калоян да остане изненадан

# 448
Даяна беше единствената, която посмя да застане на страната на Милена, когато всички колективно я бяха избрали за враг. Даяна беше единствената, която реагира на грубото поведение на Ангел към Ванчето, когато тя беше ратай. Даяна нито веднъж не гласува със стадото.  Докато Дана през цялото време беше част от него.

И от кое стадо съм била като съм си имала собствено мнение за играчите там? 😀

Ако съм искала да се нагаждам щях да си мълча както тя прави 24ч. и за това мнението на хората вътре е такова за нея. Все пак ние виждаме поведението, а не 5 минути по телевизията и то два пъти за два сезона.

И ясно, когато си тръгнах фермерите изразиха мнение, че винаги съм си казвала всичко на всеки и не съм била с никого. Така, че, ако обичате не ме причислявайте към някого. Имам си собствено мнение за хората!

# 449
Само аз ли се сещам за Саното и култовата му роля на Косъма, като споменете Антония...😁😁😁

Общи условия

Активация на акаунт