🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 82 715
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 480
  • London
И на мен почват да ми приличат на неосъзнати гейове, нищо чудно скоро да се преоткрият. Какво е това братосване и лингосване.

Нещо май, май наистина ще пробват да омаскарят Боби....  натам духа вятъра гледайки промото.

Чичо Митко нещо много вдетинен ще излезе, вчера с тоя гардероб и после с бидона.... вечно нещо е пред истерия и намусен.Satisfied

# 481
И на мен почват да ми приличат на неосъзнати гейове, нищо чудно скоро да се преоткрият. Какво е това братосване и лингосване.

Представям си как Калоян съобщава на баща си, че е гей ... ще го подгони с някоя сабя Grinning

# 482
  • Варна/Лондон
Надя каза на Калоян - чух едни приказки .. а не чух един разговор . Не е излъгала снощи за нищо
Аз пък не чух Даяна да казва '' наглите им физиономии '', както Надка предаде разговара. И не спомена, че и тя е била участник в разговора. Така настройва мъжете срещу Даяна, а съм сигурна, че Даяна го каза това за мъжки двубой, само и само да не е тя на битка.

# 483
  • София
Не е въпросът, дали Дана има право да пише в някаква тема или не. Въпросът е, че това е тема в която се коментират, включително и критикуват участници в предаване от зрители. А когато един участник се легитимира тук като такъв, вече става неудобно да го критикуваш, защото става лично. Чувствам се неудобно и ограничена да се изказвам свободно по неин адрес, например. И не защото е Дана. И Даяна да беше, пак щях да се чувствам така, нищо че я харесвам.

# 484
Обаче Надка как каза на Калоян, че само това мислела от няколко дни, откакто го била чула, направо мира не й дава, сън не я лови сякаш...

# 485
На промото за днес Калоян с Петър целуват ли се, какво правят? Наистина почват да пораждат съмнения ...
Че го гони баща му на Калоян с някоя сабя да му припомни какво е мъжественост май.
Няма лошо де, тя Любовта не питала ...

# 486
  • Варна/Лондон
Обаче Надка как каза на Калоян, че само това мислела от няколко дни, откакто го била чула, направо мира не й дава, сън не я лови сякаш...
Да бее, ше кажеш че и се пресякло млякото и вкиснал кашкавала, толкова драматизъм вкара.

# 487
Сякаш ще стават кръвни братя Петър и Калоян, ми се чини...

# 488
  • Другата България
Надя каза на Калоян - чух едни приказки .. а не чух един разговор . Не е излъгала снощи за нищо
Аз пък не чух Даяна да казва '' наглите им физиономии '', както Надка предаде разговара. И не спомена, че и тя е била участник в разговора. Така настройва мъжете срещу Даяна, а съм сигурна, че Даяна го каза това за мъжки двубой, само и само да не е тя на битка.
Ама естествено, че никой не иска да ходи на битка.
Те мъжете са същите, на кой му се ходи там, като не знаеш какво ще се случи?
Защо инае ще се пънат да взимат имунитет, и жени, и мъже?
С нищо не е по-различна Даяна от останалите, за сраха от битки и дуели.
Всеки си е намерил начин, този на Даяна е да се прикрепи към мъж.
На Надка е да ухажва мъжете, за да не я пращат ратай - съответно на дуел /ако не си е взела имунитет/.
Всеки с различни похвати и прийоми.
Не е въпросът, дали Дана има право да пише в някаква тема или не. Въпросът е, че това е тема в която се коментират, включително и критикуват участници в предаване от зрители. А когато един участник се легитимира тук като такъв, вече става неудобно да го критикуваш, защото става лично. Чувствам се неудобно и ограничена да се изказвам свободно по неин адрес, например. И не защото е Дана. И Даяна да беше, пак щях да се чувствам така, нищо че я харесвам.
Същото мисля.
Само че няма как да ми е неудобно, защото написаното стои и тя следва да го е прочела.
Аз си заставам зад думите и за нея, и за Ангел.
Това, че си тръгна сега, а можеше да е друг и на мен някак ми е може би мъчно, не променя нищо.
Ангел за мен си е емоционален манипулатор и на моменти насилник относно жените, емоционално имам предвид.

# 489
Що , щот Данчо ще ги набие ли ??? Хайде да не си измисляме. Ако е искала да се спотайва , щеше да си държи езика зад зъбите. Още преди драмата с Данчо, изказа непопулистко мнение по въпроса за Пастите и застана на напреки. А мнението на Дана никак не ми е критерий, още в играта беше крайно неориентирана и с неадекватни реакции. За мен Надя я използваше много тактично като я насъскваше срещу Милена, тихичко кротичко, а Дана го играеше батареята която сипе огън и жупел. Надка тогава ни лук яла ни лук мирисала , коткаше Дана и когато вече не и трябваше насочи зрителското мнение в изповедалнята за "Лудия и поглед"
Така , че Дана ако четеш тук , много правилно ти е казала Даяна да се усетиш малко и да казваш нещата без да ескалираш в епитети и грозни избухвания. Защото това ти донесе тотален негатив и дори да казваш истината никой вече не я слуша.
И за да не съм пристрастна , ще ти кажа , че чак накрая започна сериозно да се усещаш и направи доста голяма промяна в себе си - единствения играч с някакъв вид израстване - което е целта на фермата

# 490
Мен ме издразни Калоян като каза нещо от сорта, че Стоян трябвало да си ходи щото не бил фермер или ратай (заради, което и си мисля, че ще избере него), но пък човекът не спря да работи. Може да не е под специално звание, но като гледам винаги участва в работата и не се скътава. Тази година ролята на фермерите е да строят, така че си участва в главната цел на предаването. То се знае, че минава между капките, защото никой не го смята за конкурент на арената, но и неговото време ще дойде.

Някой беше писал защо участвала в предаването Даяна като не иска да ходи на битки. Ами иска да се задържи на екрана по-дълго много ясно. Тя е влязла, за да се сетят медиите за нея. Е я, Саня и тя известна, ма нищо не си спомням от нейното участие миналата година. Даяна с нейните любовни драми поне 2 години ще се помни от гледащите Фермата. А дали ще и помогне форматът за кариерата, предстои да видим, но едва ли.

# 491
Ако Данчо беше режисьор, можеше и да помогне😁
Но той фокусник. Може да му стане асистентка , знам ли...

# 492
Ако Данчо беше режисьор, можеше и да помогне😁
Но той фокусник. Може да му стане асистентка , знам ли...

# 493
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ха, честита да ви е кака ви Надка! На всеки е в устата, за добра или лоша хрумка, но прави си играта и носи и меси сезона до тука! Simple Smile

Ти би ли общувал в живота с човек като Надежда? Интригантка и интересчийка.
Играта хич не си я прави,защото отдаавна я усетихме и зрителите няма да гласуват за нея ако стигне финал.
Снощният пример с разговора с Калоян беше поредната й изцепка."чула разговор(а тя участваше в него)",интерпретира думите на Даяна съвсем грешно,при това умишлено и трябва да си най-големият глупак,да не усетиш,че Надка те работи за НЕЙНАТА си изгода.
Сезона го правят Даяна и Данчо,защото основно за тях се говори.Сезона го правят Калоян и Петър с 5 седмици фермерство.Сезона го правят чичо Митко като пъстър участник,дори Мара като агресивна и глуповата,дори инфантилната и досадна Ваня.
А Надя.. Ех,кака ти Надя е един резил,който се изложи по телевизията и за който никой няма да гласува.Пък нека си върти схемите,по-смехотворна от това няма накъде.

# 494
Каза го. Каза"Омръзна ми да ги гледам егати наглите типове ебати.

Общи условия

Активация на акаунт