🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 82 478
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 735
Хич не ме дразни Ванчето, зарадва се и толкова. И аз бих реагирала така.
Другите песимисти и сърдитковци реагираха тъпо. Надежда е ужасна жена! 😡

Въобще не разбрах защо за Дая точно мнението на Джепето й е важно 🤔
Защото според мен първоначално се е "открила в него".
Опитала се е, но е "срещнала стена".
Тя си е търсила ракета-носител, от една страна.
От друга, каквото и да си говорим, като визия Петър и Миро бяха/са най-хващащи окото мъже във фермата.
Аз може да съм леля, ама не съм сляпа. Stuck Out Tongue Winking Eye
Дори мисля, че Миро ако беше останал, габровския мистър Сенко нямаше шанс.

А и Миро има сериозна приятелка, така че пасва на профила😁

# 736
И не може да не се окаже, че на Миро му се е изчерпала връзката и е пред раздяла. Като се сприятели Дая с някой мъж и той изведнъж разбира колко не струва жена му и е било време да се раздели с нея.

# 737
ПО-интересно ми е той веднъж спомена, че много държи да види в една жена морал
Интересно Петър какво влага като съдържание в думата "морал"?! Bowtie И каква е моралната жена в неговите очи?!
ми в очите му може би е тъща му /на Кано майка му / ...майтапя се,но тия двамата удариха дъното,а пилота,ако беше толкоз секси щеше да има дългогодишна връзка,а не все еднодневки ...в тях ли е търсил морал....аде моля....тоя дали си вярва,като се правеше на дървен философ пред другите...дрът пръч /както казваше някой/ и тоя,ще е на рафта кът хепито..все дружина тъпи юнаци....всичките ги удря хормона в челото ,а те си мислят,че ги ......уф не ми се коментират тия не морални -морални...

# 738
И не може да не се окаже, че на Миро му се е изчерпала връзката и е пред раздяла. Като се сприятели Дая с някой мъж и той изведнъж разбира колко не струва жена му и е било време да се раздели с нея.
😁😁😁

# 739
А че се сетих, вчера когато момите мачкаха гроздето, баш личните ергени къде бяха, само дърти пръчове гледаха и коментираха отстрани. Да не свиваха тогава китките?

# 740
Дана, сериозно питам ... КАК си издържала в тази обстановка?
Аз наистина не мога да разбера как на едно място с N на брой хора сигурно и въздуха е напоен с лицемерие и итригантство.
Как се живее в такава среда? Какво търпение трябва да има човек?
То е ясно, че на зрителя се показват неща, които да го възмутят повече, за да го провокират да коментира, да гледа.
Хубава реклама, лоша реклама - важното е да има гледане. Може би и по-стойностни неща се случват, жалко че те не въртят гледания.
Даньова драма и Море от мъжка любов. Това са двата сериала, които гледаме тая година. Толкоз. Другото не продава толкова и не заслужава да е тема нито на деня, нито на часа, в който отделя да гледаме.
Жалко за очакванията на всички дългогодишни почитатели  на предаването. Като че ли почти всички са разочаровани.
Жалко наистина.

# 741
  • Тра-ла-ла
А че се сетих, вчера когато момите мачкаха гроздето, баш личните ергени къде бяха, само дърти пръчове гледаха и коментираха отстрани. Да не свиваха тогава китките?
Изпушвали са последния фас на любовта...ъъъ, на мира Joy

# 742
😁😁😁
Абе мани,  ама гаджето на Миро голям газмет извади /Памбос така ли казваше?/. Добре, че рано напусна, че щеше и тя да идва с дисагите с мед и лютеница да го връща обратно.

# 743
Оф, вече ми е забавно, някой писа, че Надя не била вътре да сe бори за измисления зрителски вот... А за какво се бори, да е в четворката ли...Защо... Голям майтап, ако е влезнала за слава, а не за парите, щото тях без вота трудно ще ги докопа 😁
Мамина сладка, добре, че е работна, че иначе...тотал щета😁

Дайте спойлер за дуела, моля, please♥️

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 06:34 от dany_nik

# 744
  • София
леле какъв епизод :о
А така не се бях смял отдавна четейки мненията ви. Ето защо такива теми в повечето случаи са по-интересни и от форматите... Simple Smile Само пустите спойлери осират целия кеф, не искам пак да отварям тема за тях, вярвам, че последния ми призив е бил чут от всички.
Та, то не знам откъде да започна. Е, как. Имаме си и български Винету и Олд Шетърхенд. Кръвни братя станаха, пиха кръвчица, класика в жанра просто. А и си вярваха. Евала. Брат за брата умира, това е точно така и тук майтап няма. Ако си вярват наистина, а аз съм убеден, че няма игра и наистина го вярват (особено Калоян е тотално в джаза) то лошо няма, напротив. Нито се подигравам, нито нищо. Четейки ви се смях много ама съм сериозен, мъжкото приятелство си е мъжко приятелство и то е изключителна сила с която всеки трябва да се съобразява и няма нищо общо с женското приятелство.
Моят коментар е следния, колкото шеговит толкова и искрен и мисля верен - 'Само за 15 минути екранно време, вричането във ВНЛ на Калоян и Петър уби всичките романтични напъни на Данчо и Даянка.' Дайче, Дайче пак ще си някъде в златната среда, пак ти взеха главната роля изпод носа... Simple Smile
Теста за ратайство бе лесен този път. Скандално е да имаш 3 от 5. Даянче, то със зубрене само не става, иска се и малко обща култура. Мара ме изненада. Според мен Надя нарочно се провали и вкара стратегия за да бъде иззбрана за ратай. Това си го помислих веднага след обявяването на резултатите, а малко по-късно дадоха репликата на Надя към Калата, ''Защо не ме избра мен за ратай бее, Калоянеее'' И Калоян вика, ''Твърде очевидно щеше да е'' мдааам, има тук игра между тях определено. Не знам защо никой не е коментирал този сегмент, а той може да се окаже ключов. Няма да се учудя и на женски двубой, което ще е шокиращо според мен за всички там, защото масово очакват мъжки дуел. Тук също се очаква мъжки дуел. И аз на този етап така мисля, но... Да напомня, че при Поли имаше точно такъв момент. Всички бяха убедени, че ни чака мъжки дуел. И във Фермата и тук в темата с някои редки изключения като Ангел вътре и аз тук и хоп, изненадка, женски дуел. Ти да видиш. Та май и сега нещата отиват натам, да има изненада от Калоянчо. Ама да видим. Още е рано, в четвъртък ще дам окончателна прогноза.
Боби ми дойде адски натоварващ. Човека си има комплекс, обяснимо е, но пък те са длъжни да се съобразяват с обсесията му. Не знам как го изтърпяха честно. Но ми направиха впечатление някои неща тук. Първо Даяна изревнува, ах тази въртиопашка и за 5 минути не иска някой друг да е център на внимание, тц тц. И второ, аз си мислех, че фермерите имат някакъв респект към Боби, то се оказа съвсем различна работата. Никаква тежест няма сред тях, никакъв респект. Определено всички го взеха на подбив. А е бил образцов фермер и има спечелен дуел + имунитет от дуел?! Защо така? Ами това е комбинация от два фактора според мен. Етноса му + характера му.
Калоян прекалено остро влезна на Стоян и Милена, особено думите му към Стоян бяха много тежки. До тук през сезона не бяхме виждали чак такова директно отношение при определяне на ратай. Чак пък такава неприязън, това си беше даже откровена покана за 'танц' Явно в днешния агресивен, чалгарски и мутренски свят в който живеем да се държиш добре, да си тих, да се опитваш с всички да си имаш приказка не се приема добре. Стоян е поредното доказателство за това. Жалко.
Надка ме разочарова днес. И този път нямам никакво намерение да я защитавам и оправям бакиите, защото тук няма за какво да се хвана просто. Не знам дали чете тези тема, ако го прави то много добре знае, че и стискам палци, но Надке един въпрос ако обичаш? Ок, гледала си всички ферми, имаш умения, имаш знания, имаш стратегия и варианти за развитие, а защо аджеба нямаш стратегия как да спечелиш зрителския вот или си викаш мога и без него?!?! Това с Ваня бе тъпотия та чак простотия! Не може да я викаш, да се прегръщате, юхууу, ауу дъгата и после какво беше там, била ''деградирала?!'' пфф. Ето един удобен момент да се бе изкарала в добра светлина. Просто трябваше да мълчи като Митко на излиянията на Кустев селската клюкарка и нищо повече. А ако пък бе защитила в случая Ваня, ехеее няколко червени точки щеше да има. Така че стратег, стратег ама колко да е стратег? Тъпооооо, тъпооо. И после дето се правеше на заспала. Темерутщина човек. Така се ядосах, че не знам. Яд ме е ама който сам си го направи и..........
Какво още, то не остана май. А да, алооооууу продукцията, докога така? Защо не ни показахте и на другите откровенията??? Издадохте се, защото някой е спал на монтажа и дадоха репликата на Даяна как през едното ухо и влязло, а през другото излязло (типична проява за бездарна въртиопашка), но комплимента на Пешко си го слага на сърцето. Ауу, ЖДНБ. Ама какъв комплимент само. Отврат. Но се подразбра, че е имало и други, не само на Петър и Милена. Та защо не показахте другите питам ви аз??? И още по темата, защото не дадоха мнението на Петър за Надя, Данчо, Кустев и Митко??? Докога така избирателно? Данчо пък много грозно прекъсна Милена, чакай малко бе човек, сега тя е взела думата и си казва мнението, нали е вечер на откровенията. После ако искаш говори и ти. Абее ужас направо. Всички изкрейзиха днес.

за финал нещо важно и хубаво. Гледах Мирона. Ами заливат ги с ''всенародна любов'' за бутона, явно след отпадането на любимеца на народа, бай Анго. Те и преди това им сипваха, а сега явно са ги залели буквално, хихи Simple Smile И наш Мирон за първи път даде на задна. Само дето не каза, че ще го махнат бутона, ама е ясно, че сме до тук с това уникално недоразумение. Само че няма да стане сега, защото правилата не могат да се променят на толкова късен етап. Щели после да умуват, ама моля ви се, то е ясно вече. Усетиха се ама късно. Осраха пейзажа и така. Явно продукцията не е очаквала тази тъпотия от страна на Ваня и явно не влияят чак толкова много на събитията или поне не и на този сезон. Но това да изтърват една златна кокошка като Ангел на толкова ранен етап за мен е уникален гаф. Колкото и да недолюбвам халтурата Тупарев, той никога нямаше да изгуби такъв рядтк талант и щеше да направи такъв сезон с него, че да счупи всички рейтинги. А нашите опосумчета му биха шута със спринт към бутона. Еваларка ви бичим! Simple Smile

# 745
Стоян, че се нагажда си е така, но, че бил на курорт е пълна глупост. Той си работи рамо до рамо с тях и дори в доста неща беше сам.
За Калата да си на курорт явно значи да не си ратай, фермер или дулелист до момента. То по тази логика доста са туристи 😀.
Дана ...Дана яд ме е ,че излезе рано,а бях за теб и те критикувах,но не в лошото....трябваше ти да си на този ден на истината в очите и %%%%%% съм сигурна,че нямаше да си мълчиш и епизода щеше да е по ясен към участници...я да те питам....ти имаше симпатии към чудото на мъжката любов Калоян и....беше ли почуствала по някакъв начин вътре,че си пада по екстремната любов с пилота с късия полет...

😀😀😀 Не знам по какво си пада, но реакциите са му доста странни към него и съм го бъзикала за това. Особено, ако по-натам излъчат и останалото.

# 746
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
E,хайде сега.Никой не е длъжен да знае историята ни от А до Я.За пореден път,7ми,Даяна си печели имунитет от ратайство,а после ми разправяйте,че заради Данчо не е ходила ратай и дуелист. Laughing Някой спомена,че май преписвала от Данчо.Е,как ще стане тази работа,след като двамата бяха в края на 3 редици и ако не се лъжа,между тях имаше друг човек.

И какво ги оплюхте,че обсъждат Боби.Всичко,което си казаха беше отражение на поведението на Боби.И да,Борислав беше УЖАСНО,МЕГА досаден.Цяял ден намила едно и също,днес темата съм аз,казвайте сега открито.Хората въобще не ги интересува,обаче той продължава.Аз бих му казала пряко в очите,че съм безразлична към неговата особа и да спре да си проси сулерлативи,защото точно това целеше той.

Наближава финала и хитрягата много добре знае,че трябва да излезе от строежа и да започне да работи за зрителския вот.А за вота му трябва какво?? Ефииирно време.Да се говори за него,да го хвалят колко тертиплия и работлив е циганина и доволно всички да плеснем с ръце и да му дадем едни 100 000 лв.
Е,вече не искам да печели.Дори ще предпочета Петър пред Боби,честно.Пешов поне играе с открити карти.

Надя - дъното.А в началото(първите епизоди) ми беше симпатична.Усойница.Никога няма да спечели Ф6,защото никой няма да гласува за нея.

Стоян - как да го нарека по-деликатно..хм..за мен той е от онези типове мъже мухльовци,без мнение,без смелост да се изправят срещу другите,да спорят.Така,тихичко да му се получват сметките.Е,не става.
Довода на Калоян,че Стоян бил на гости беше мега глупав.Сякаш Стоян е виновен,че никой не го обявява за фермер или вице.Дори ратай.А Стоян работи,не е скатавка.

Предвиждам мъжки дуел.

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 07:40 от Adoralova

# 747
Много ми се иска да е мъжки дуел.
Но Калоян слуша ДжеПето, а той не знам защо си мисля, че се насочва жените да маха.
Докато гледах годежа по мъжки и аз се замислих как е реагирал  властния фелдфебел у тях.
Надя снощи с дъгата, а после клюките  сама си закопа.
Толкова много стратегии, планове и... накрая нищо.

# 748
😁😁😁
Абе мани,  ама гаджето на Миро голям газмет извади /Памбос така ли казваше?/. Добре, че рано напусна, че щеше и тя да идва с дисагите с мед и лютеница да го връща обратно.

Забелязала съм, че тук съфорумките имат гадателски способности, но си трая, че иначе няма как. 😀

Да приемем, че за 2, 3 дни, когато светлината на прожекторите вече беше изгасена и тя не изкара късмет и леко пострада от женските актерСКИ пипала.
Но някой се опомни бързо, бързо.

# 749
  • Другата България
Joy
Сигурна бях.
Не са ми гадателски способностите.
Просто "чета"  хората.
За някои ми трябва повече време.
Но определено познавам.
За Миро говоря.
И за Даяна.

Общи условия