🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 82 491
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 765
  • London
Видях промото... Калоян като му казаха от продукцията, че мъжете не взимат позиция явно ги разбра погрешно, че следва да върви и да обижда хората и ей така защо ли да не почнем от най-кротките. Явно 100 000 лева не са нищо за фирмите им на тия лешпери там щом с лека ръка правят всевъзможни неща да опротивеят на хората и накрая да бръкнат в празния си джоб. Не виждам кой друг освен Боби може да я вземе тая награда, гледам, гледам.... ама не виждам.

Вчера не гледах, днес пак може би ще пусна другия канал.... не знам какво правят, но след 5 плътни години на 6 тата ме отказват.

# 766
Не мога, пак ще цитирам любимия ми Георги Русев в "Опасен чар" , този път съвсем намясто:

"Сгодихме се, сгодихме се!"

И ще перифразирам Великата Надя Тодорова ("Роднина, милиционер, роднина, милиционер" ):

"Роднина, военен, роднина, военен!"

Всичко друго сте изписали, няма какво да добавя. Simple Smile

Откак Анго излезе, за поредна вечер заспивам към средата на епизода, преди малко с кафето го изгледах, ох... Губя интерес.. Sob

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 09:40 от Смиляна

# 767
[

Да приемем, че за 2, 3 дни, когато светлината на прожекторите вече беше изгасена и тя не изкара късмет и леко пострада от женските актерСКИ пипала.
Но някой се опомни бързо, бързо.

Явно поне един мъж се е усетил, че при нея всичко е с цел изгода.
Аз нещо не внимавах  , Макето или Фокусника?

# 768
Снощи някой писа във ФБ, че ако участниците четат коментарите на хората, повечето сигрно са щели много да страдат и да се мъчат. Според вас четат ли ги наистина?
ДАна е тк, но други няма. Според мен не четат, за да не се затормозяват, то им и личи, че някак са непукисти повечето, За това и си мисля, че не четат нито тук, нито във Фейсбук. ДАно поне Иван и Андрей да четат, за да видят резултата от изборите си.

# 769
Какъв комплимент е направил Петър към Даяна , че не разбрах .

# 770
Какъв комплимент е направил Петър към Даяна , че не разбрах .

Петър: Даяна, прекрасна си. Ако всички жени бяха като теб, немаше да съм необвързан на 30 години. И тя литна от това. То не излъчиха мнението на всичи останали, което явно е било негативно.

# 771
Ванчето е по-чувствителна,  тя сигурно се интересува какво впечатление е оставила у зрителите. Тя сигурно чете.
Дана е хипер чувствителна, тя сигурно чете ( не съм сигурна, че пише😁).
Сигурно и Поли чете.
Двете спящи красавици, Надя и Милена, едва ли.
Всъщност за Милена незнам,може и да й пука и да чете.

# 772
За подсказване на Даяна или от Даяна, или сверяване на резултат преди да са свалили картата долу - това се показа много бегло, като фон. Беше се обърнала по посока на Данчо. Не става ясно какво точно правеше, а и Иван не я попита.
Даяна е много смешна като се радва, че е взела имунитет за 3 от 5 верни отговора. Чак и горда се чувства.  Да е изпита чичо Митко да е видим колко знае.

Това нейното е радост от хазарта 😀
На чичо Митко можеха малка рубрика след тестовете да му дадат - да обяснява връзки между събития, да разказва за личностите. Сила му е. Уви, до бутон трудно ще стига.
Пък ако направят един тест между него и историка Андрей, чичо Митко може и с бутона да го смачка 😀

# 773
  • при късмета
Ако това с мненията на Петър и Милена вчера е искреност, то аз съм трамвай.
А Ваня наистина има проблем и според мен. Вчера седнала да обяснява, че всички, дори близките ѝ, въпреки, че са свикнали, ѝ казват, че е досадна с мрънкането си, а с такава широка (да не дам друго определение) усмивка гоказва, все едно коментира не отрицателно свое качество, а най-хубавата ѝ черта. Направо се радваше на това, че е досадна. Не се наемам да слагам определения или диагнози, ама не е нормално.
Ваялет, не пускай 2 поредни поста, правилата на форума го забраняват. Като имаш да добавиш нещо и твоя пост е последния, следва да го редактираш и допълниш, а не да пускаш втори. Много често го правиш
Всички участници включили се в темата, казват, че всички четат. Склонна съм да им вярвам

# 774
Продукцията накрая трябва да даде някаква награда на чичо Митко. Евала, че знае толкова много неща! Единствено той се представя добре.

# 775
[

Да приемем, че за 2, 3 дни, когато светлината на прожекторите вече беше изгасена и тя не изкара късмет и леко пострада от женските актерСКИ пипала.
Но някой се опомни бързо, бързо.

Явно поне един мъж се е усетил, че при нея всичко е с цел изгода.
Аз нещо не внимавах  , Макето или Фокусника?
Макето, фокусникът си е чакал реда.

Ванчето някак се опомни след развода с Пешо и се кротна, вече си се държи съвсем нормално. Преди явно беше превъзбудена,  за да му се хареса, сега е по-обрана и не цвърчи толкова.

Снощи и на мен ми направи впечатление, че Надя искала ратай. Ти ли, лисицо, с твоите интриги и манипулации досега да му го беше набила в главата на гвардейчето сто пъти, а не след дъжд качулка.

# 776
Бай Ангел няма да чете, убедена съм. И е зает, и не му дреме изобщо 😀
Надя в прав текст поиска с Мара да се пратят взаимно на дуел, докато има време. Писмо писа. Имунитет не взе - показала е тя. Но пък никой не й е длъжен.

# 777

Ваялет, не пускай 2 поредни поста, правилата на форума го забраняват. Като имаш да добавиш нещо и твоя пост е последния, следва да го редактираш и допълниш, а не да пускаш втори. Много често го правиш
Всички участници включили се в темата, казват, че всички четат. Склонна съм да им вярвам

Моя грешка, не знаех. Вече ще си събирам мисълта на едно място.
А за четенето - точно този сезон с тези излагации, няма да останат очаровани от мнението на хората. Но в крайна сметка то е отражение на това, което а показали. Защото вътре се смеят, сплетничат, но след това като се видиш отстрани сигурно е друго.

# 778
Ако бях участник и аз нямаше да седна да чета , нито някой е казал, че мненията тук са меродавни, нито виждаме всичко 24/7 .

# 779
Аз изпитах морално удовлетворение от добрите отзиви за Поли след края й в играта, представям си за нея колко е било важно. Вярвам, че и Стоян ще го изпратим с добри думи. Човекът не се спря да работи, с гайдата на мен ми е мил, също и за жена си колко я обича ме радва. Грешките му са пренебрежимо малки за мен, а за неговото детство му съчувствам от сърце.

Общи условия

Активация на акаунт