🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 82 475
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 780
"Планината пази своите тайни......"
Скрит текст:
П.С. Уважавам мъжкото приятелство, това, за което Дяволо говори, но тези двамата с поведението си са комични Joy

# 781
"Планината пази своите тайни......"
Скрит текст:
П.С. Уважавам мъжкото приятелство, това, за което Дяволо говори, но тези двамата с поведението си са комични Joy
[/quote

Уби ме 😀

# 782
Лафа на епизода беше, че Юхуу е спукано гърне. С глас се смях Simple Smile

# 783
Никоя ферма не ме е ядосвала така както  тази. И досега не ми се е случвало да вляза в някой форум за да пиша, но вече не ме свърта. Чета Ви (много ми е приятно и забавно) и много от вас са казали повечето от нещата които ми се въртят в главата. Искам само да добавя няколко мисловни изблици които ме нападат докато гледам предаването.
Чисто откъм структурата на битките- за мен е пълна глупост дуела на етапи. На нива. Розпокъсва играта, убива съспенса. И за какво , 30 секунди преднина които поради прекъсването изгарят докато се окопити участника. Да направят по голяма арена следващият път, че всичко да се събере.
Играта с ходене по варел и рязане да я тикнат там от където са я извадили. Твърде опасна и неадекватна. Гумените патета да ги сменят с гумени доматчета, да е по фермерско. А относно хвърлянето на тенис топки вместо ябълки...... колко заспали трябва да са да не се сетят че има и други топки. Да влязат в магазина за домашни любимци и да купят плътни гумени топки. Сигурно и с формата на ябълки ще намерят.  Ама те нали са много Хинтелигентни.
А аренат колко е грозна. Защо не направиха като довар или основа на стара къща, като искат камъни, а отгоре един детайл като на стара къща. Ма нъц.
А каста им е потресаващ. Явно повечето са ги питали, ако бутнеш без да искаш някоя бабичка от ръба на скала, ще ти стане ли гадно, пък те са отговорили с "Не, да не е стояла там, стават инциденти,
Нали не е било нарочно ". Фермата седемте смъртни гряха. Пътя на един егоист и още. Как пък един душко-добродушко не вкараха. Стоян таман да светне и изгасна. Боби още не ми е ясен.
 А другите признавам си всички почват да ми блъскат малко на насилници. Основно психически. Само на Мария мъжа може да каже дали е ял чехли в главата.
Но коментарите на годеницата още ми звучат като на мачкана жена. В сегашно време. Егоизма на Петър и той е брутален. Ако има сериозна приятелка тя няма да е много обгрижвана. А Калоян очаква жената до него да не е човек.
Никога да не се оплаква и винаги да му е гръб и да го уважава. Той дали може да предложи същото. Даяна само залита по заети мъже че хем явно са свестни щом ги иска някоя, хем може да си ги ползва без ангажимент и да избяга. От личния ми поглед мъже във връзка са ми  не непривлекателни,  а буквално гнусни ( в сексуален план). А и няма как да позволя подобна близост с приятел който имам симпатии. Те трябва да стоят на двойно по голямо разстояние.  То си е чиста жестокост да знаеш че някой те харесва и ти пак на врата му да висиш и шепнеш как е във Френдзона. Кустев за мен е по-смотан от Стоян и затова го обижда.
Надя не е разбрала май че само тя си вярва. За мен тя играе играта , ама Къртицата или ББ. Не е във Фермата. Най много ме ядосва като се опитва мен, зрителя, да ме лъже и работи. И всичко което уж мрази го прави сама.  Аз и Милена затова не я харесвам. Едно прави , второ казва , а аз трето виждам. Ваня прикрива проблемите си с пресилен позитивизъм. Тя ако не е Юхуу и ще падне , на нея и трябва да е Хипер иначе потъва. Много проблеми има ама не си ги признава  и всички около нея го отнасят. То и това си е тормоз. Уж всичко наред и избухва. Петър това го усети плътно. Тя не смята че греши някъде, въпреки че стресира хората. Липсва им на повечето емпатия, милост , човещина. А напоследък май и мързела взе да ги наляга.
Лично за мен също като човек който не пие ме дразни как ще умрат от глад но алкохол ще си купят. (Не че умират де, но нали Надя така каза няколко пъти).
Последно приключвам с обръщение към Дана. Здравей,  като цяло съм съгласна с всички твои вербални битки от принципна гледна точка, лошото е че ти сякаш реагираш на макс без значение от провинението. Понякога трябва да ръгнеш с игла друг път с бухалка, не може винаги като гюле, понеже хората накрая пак не са разбрали и излиза че ти си проблема. А не е така. За твърде много неща си беше права вътре. Ако вече не си те насърчавам, да потърсиш Аланон или други групи на съзависими. Мисля че там може и да откриеш нови неща за себе си, ако вече не си. Не е обида това. Извинявам се ако го приемеш като нападка или гавра. Не ми е това целта.
Благодаря на всеки който е успял да прочете романа ми и му се извинявам и на него ако не съм му допринесла с нищо към разговора или мислите. Казах всичко което ме гложди от началото на сезона и мога да се върна да си чета ехидно коментари. Дано спечели вашият фаворит който и да е той. 😉

# 784
Дъждовното време не им се отразява добре на фермерите.
Пед...побратимите го удариха на чисто вампирство.
https://images.app.goo.gl/Q5CSQqjmoQEHFHwA8
Боби се опита да раздвижи темата за искреността, а звИздитИ са уплашиха, че ще им краде от вниманието.
Надка- зла както винаги.
Милена - и тя както винаги наМила.
Кустев освен да се преквалифицира като клоун, не виждам какво друго би могъл да направи.
Дая е супер куха лейка с претенции за дълбочина- сал един Петър каза нещо хубаво за нея, съответно само той дума право. Мдаам...Жалко че е от другия бряг Joy
Изобщо от толкова много искреност, всичко ми е неискрено.
Опосумите са супер противни интриганти. Отново се опитват да дават наклон на зрителя.

А, и да добавя нещо: крайно жестоки изказвания за Ваня от страна на Надя Злобата и Пепи Цветето. Първата я изкара деградирала, вторият я осъди на вечна самота.
Как малко не ги е срам? Как не се досещат, че някой ден и те може да се окажат сами, защото нищо не е вечно. Дали ще им е приятно някой да им говори така? А Ваня даже от сърце иска да си намери човека- толкова открито и искрено го каза. За да й намилат после някаква малтретирана душа, дето се е завряла от страх в миша дупка и един надут пуяк, който също е сам. Само дето нищо не казва за личния си живот.

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 10:35 от Анонимен

# 785
То така или иначе ъая година не е ферма, ами Биг Брадър, та в ББ винаги пускат видео на всички как си говорят зад гърба. Според мен само с такова видео може да се обърне играта, да прогледнат за Надя, за младоженците, които все плюят зад гърба, а в лицето се усмихват. След такова видео да видим дали пак ше има гора от ръце за Калоян фермер. Надали ...
Само така според мен може да се раздвижи нещо, иначе до края на Фермата ще е това - излагация на показ, граничеща до желание на зрителя да смени канала.

# 786
  • при късмета
Колкото повече зрители искат елементи от ББ във фермата, толкова повече ще го има. А после се оплакваме, че гледаме друго предаване. Аз затова гледам Фермата, защото на ББ изтърпях 1/3 от първия сезон и повече не можах. Ако ми се гледаше, щях да си следя сезоните. Нищо не искам да правят като там

# 787
[

Да приемем, че за 2, 3 дни, когато светлината на прожекторите вече беше изгасена и тя не изкара късмет и леко пострада от женските актерСКИ пипала.
Но някой се опомни бързо, бързо.

Явно поне един мъж се е усетил, че при нея всичко е с цел изгода.
Аз нещо не внимавах  , Макето или Фокусника?

Мишена #3 - Маке

# 788
Мен ме изумява каква линия на закостенялост и тесногръдие прокарват продуцентите. Ще речеш, че нищо по-различно от собствения си живот и резили не са виждали. И нищо по-различно от това не трябва да се случва.
Само набиват в главите на хората за раждането на деца, жените да готвят...А мъжете какво? Да пръскат семе и да се чешат по топките, заплювайки старите моми и яловите по стар български обичай.
Ако с Боби се случи това, което нагласиха  Нури в 4ти сезон, ще се откажа да ги гледам. Не искам да ставам свидетел на публичен линч на кротки и работливи хора, докато простаците и умствено ограничените се вихрят наволя.

# 789
Ако Ваня е на финала с Надя, ще е с по-висок вот от нея, а и на игрите ще видим.
На Надя отдавна съм пожелала дори мъжете да бие на финал, но да изтърве наградата заради вота.

# 790
Прочитайки всички мнения от снощи.... леле, не мога да повярвам колко хора коментират участниците, че са незрели и инфантилни, а самите те мислят, че шегите за “гейовете” Петър и Калоян са върховна комедия. Някак си ми се стори, че чета форум, пълен с тинейджъри. 😂

Нищо гейско не виждам аз, те наистина са си най-близки от всички вътре от началото на сезона. Коя друга двойка трябваше да пресъздаде този обичай? А и да са гейове наистина, какво?

Предните дни като коментирахме любовния триъгълник, тук по-голяма част от хората се обясняваха на другите, че е много старомодно да се обвинява свободната Даяна за развалянето на отношенията на сгодените. Как е 21век и вече не трябва мъжете винаги да се оправдават, че имат слаб ангел или просто са си такива.... а сега 5 страници с хомофобски шегички.

# 791
Какъв комплимент е направил Петър към Даяна , че не разбрах .

Петър: Даяна, прекрасна си. Ако всички жени бяха като теб, немаше да съм необвързан на 30 години. И тя литна от това. То не излъчиха мнението на всичи останали, което явно е било негативно.

Понеже още не съм гледала епизода, защо явно е било негативно мнението? Нещо е казала ли?

# 792
Уау какъв епизод!  Изгубих контрол! Satisfied
Сега ви мятам поредната бг песен, която ми изплува докато се опоясяваха "братята" и така Кано отзад на Петър се зареждаше с неописуеми емоции.

Хей!
Аз знам защо съм чакал досега
Обичал съм преди, но не така
Аз чаках моя клоун с червен нос и балон
С целувки от най-сладките неща   Balloon Two Hearts

# 793
Леле майко!Почвам да пиша,трия,пак почвам,пак трия.
   Бе тия двамата дали наистина се обичат истински?Струва ми се,че на Кано татко му ще му наръга мущука на пушката ,да не казвам къде.
    Никой не ми остана за харесване,а залагах на Пешо.Пфу!
   От доста време си мислех разни неща за Милена - че ми е супер изкуствена и нещо вътре в нея и семейството хич не е наред.Ми оказвам се права,след това,което чух снощи.В откъсите видеото,където дават дома им някакви табели Хепи фемили,те едни такива ухилени,превъзбудени,боричкащи се.Продължавам да не й вярвам,за мен тя е лош човек,даже не толкова интелигентен.
    Данчо нещо много рязко взе да се ежи .Аз харесвам Боби,работи си човекът,опитва се да не влиза в спор и конфликт,както и Стоян.Ми просто има такива хора.Защо пък трябва винаги за всичко да изкрещява позиция?Аз също в доста ситуации предпочитам да замълча и да не се вкравма в спорове.Особено ако не е нещо,което пряко ще ме засегне.Не мисля,че е нужно да сме във всяка битка на всяка цена.
    Гледам промото за довечера- май ще еотново простотия до шия.Заливат се мляко,а Калоян пак се ежи на Стоян.Не разбрах откъде толкова злоба се събра към Стоян.
   За мен той е по-качествен от Калоян,поне от това,което виждаме.Със сигурност Стоян зачита и уважава много повече съпругата си,отколкото Калоянчо своята евентуална бъдеща такава./кой ле ще е мъжа в двойката им с Петър- дано да е Кало,да лъска чипика и да глади униформата на Пешката/.
   Супер тъпо и неуважително поведение имаха Петър и Надежда-единият седи с гръб,другият спи,докато се води разговор.Ако ти се спи,извини се,па иди си легни.И каскета-няма да се обръщам за всеки.Ми обърни се един път и си седни обърнат.Оф,така да го харесвах Пешката.
   Аз мисля,че четат участниците - и тук и във фейса и в ИГ.
   Особено Даяна, чете и реве и се тюхка защо така мислят хората за нея навън.
    Относно тестовете по история-срамота е!!!Хора с някакви заявки - Даню съветник,успешен бизнесмен,Милена- големия юрист,Даяна-актрисата ,мечтаеща за Холувид, а нула обща култура.Аз обичам да гледам тази част от играта,сверявам си отговорите.Без да съм фен на историята, в повечето случаи давам повече верни отговори от тях.От неща,които съм чула,прочела,гледала по тв.Евала на Митака.Кустев - май само едното готвене умее.
    На пазара- Петър и Калата изобщо не му вързаха на Шишков за рибата,гледаха,усмихваха се и до там.
    Моля някой да ми преразкаже какво каза Андрей собственика на ратаите за овцете,че около мен беше шумно и не чух?След като ги прибраха мокри.

# 794
Прочитайки всички мнения от снощи.... леле, не мога да повярвам колко хора коментират участниците, че са незрели и инфантилни, а самите те мислят, че шегите за “гейовете” Петър и Калоян са върховна комедия. Някак си ми се стори, че чета форум, пълен с тинейджъри. 😂

Нищо гейско не виждам аз, те наистина са си най-близки от всички вътре от началото на сезона. Коя друга двойка трябваше да пресъздаде този обичай? А и да са гейове наистина, какво?

Предните дни като коментирахме любовния триъгълник, тук по-голяма част от хората се обясняваха на другите, че е много старомодно да се обвинява свободната Даяна за развалянето на отношенията на сгодените. Как е 21век и вече не трябва мъжете винаги да се оправдават, че имат слаб ангел или просто са си такива.... а сега 5 страници с хомофобски шегички.

Хехе, спокойно, спокойно, никой тук не мисли, че двамата са си двойка или с гей наклонности Wink
Но пък са най-истинската двойка във формата, така че нормално е да има шеги по тази линия.

Нали няма да викнеш ЛГБТ полицията да ни арестува за хейт спийч, че ще припадна от смях

Общи условия

Активация на акаунт