🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 81 561
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 180
От трети сезон насам се правят на строители, да, преди това имаха повече фермерски работи сякаш.
Според мене са решили, че няма смисъл да влагат пари в съборетини, затова строят нови паянтови сгради, за временно. Или просто не са намерили подходящи за целта места.

Скрит текст:
Ангел гост в "Тази събота и неделя"
https://fermata.btv.bg/videos/angel-tenev-nadjavam-se-da-sam-pok … igrae-s-race.html
Много интересно, ама само 8 минути, крайно недостатъчни.

На гости на Ангел в село Караджалово
https://fermata.btv.bg/videos/kak-prodalzhava-zhivotat-na-angel- … ed-fermata-6.html
това вече е пускано ама нищо, в един пост. Тук от БТВ са на гости в село Караджалово, виждаме сестра му с погачата, имат си и те една истинска Ферма. Това там си беше като на курорт за бай Анго, хах.
за съжаление още по-кратко, само 4 мин.

Май, май голям гаф от страна на Иван и Андрей. Загубиха любимеца на народа рано, рано, ще загубят и рейтинг за по-нататък, неминуемо е.
Халал да ви е! Дано четете това. Simple Smile

Абсолютно!

# 181
Искам интервюто на отпадналия участник в неделя да са малко по дълги. Супер малко време им дават и хайде чао. Аз искам повече да разбера за тях. Както и коментарите при Сашо и Деси. При тях 15 минути дават видео материали от седмицата и 2 минути коментират (примерно).
Аз когато гледах ББ, отпадналите участници при Гала доста на дълго и широко си говореха. Беше много добре така.

# 182
Интервюто във фермата на сестра му беше супер смотано. Тази мома не само, че задаваше супер тъпи въпроси, ами и не изчакваше хората да си довършат. Пфу! Радвам се, че и тук и във ФБ повечето хора са разбрали каква душичка е Анго. Жалко, че напусна толкова рано. Дана, знаеш ли дали той има ФБ?

# 183
  • София
Мери,
чак такива строежи не мисля, а и са ненужни и скучни.
Искам повече фермерски неща. Нека си построят дом, където да спят, но да вдигат цяла ферма на този Андрей ми идва прекалено.
Това не е ферма. И уж овцете са водещата мисия а почти не ги дават в кадър. Един от любимите ми моменти беше когато Петър и Ваня ги изведох на паша с Андрей.
Вместо това по няколко пъти дават как се правят на строители + безумните любовни отношения между общинския съветник и ''актрисата.''

# 184
Интервюто във фермата на сестра му беше супер смотано. Тази мома не само, че задаваше супер тъпи въпроси, ами и не изчакваше хората да си довършат. Пфу! Радвам се, че и тук и във ФБ повечето хора са разбрали каква душичка е Анго. Жалко, че напусна толкова рано. Дана, знаеш ли дали той има ФБ?
Тя толкова бързаше да излезнат от краварника, явно не й е понесло дори и с маска.
Толкова неща можеха да ни покажат и кажат, че.. Worried

# 185
  • София
И аз го гледах...толкова набързо, някак гледаше да претупа въпросите. Аз не знам какво очакваше на въпроса дали има рецепта за луканка, а и хем го зададе, хем бързаше. Анго и сестра му бяха така усмихнати и гостоприемни, а тея от телевизията се изложиха.

# 186
  • Варна/Амстердам
Споделям мненията ви за интервюто. Чак на мен ми стана неудобно, че репортерката бе толкова припряна и машинална. Можеше поне от кумова срама да си отчупи парченце от прекрасната питка. Ангел и сестра му изглеждаха много приветливи, излъчваха ентусиазъм и доброта.

# 187
Репортерката е тотал щета, не става за тази работа, аматьорка.

# 188
  • при късмета
Всъщност, всички мъже, които излязоха до сега, с изключение на Асен, можеха да покажат интересни характери и темпераменти. Мисля, че и македончето и йогата, ако бяха останали щеше да са доста коментирани. А никой не съжалява за нито една  жена. Изключвам Габи, защото я гледахме няма и седмица, просто някои я познават от други предавания, на мен лично не ми беше известна

# 189
  • София
Това не е репортерка, а мисирка:)
голяма излагация на БТВ, но кажи им БТВ и не ги обиждай повече;)

# 190
Ох ще ревна за този Ангел.

# 191
Ох, Калоян и Петър в едно легло. 😅

# 192
Ох, Калоян и Петър в едно легло. 😅
Крайно време беше Cupid
Ох ще ревна за този Ангел.
Аз свърших тази работа вече Grinning

# 193
Разплакаха ме тази вечер, но Калоян и Петър на спалнята ме ободриха 😀

# 194
Благодаря за новата тема от чукча-писател, че нямате настигане.
Никаква идея нямам кого ще посочи Ангел за фермер, той е толкова непредсказуем, че и Милена може да избере.

Майко мила, пак годеницата.

Само се надявам играта с лютите чушки да е премахната.
А, да, а после как ще се хвалят колко хора са повръщали и колко линейки са викали.
Аз и горящата каруца очаквам да видя по някое време. Гърч да има.

Общи условия

Активация на акаунт