🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 81 556
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 210
Ех, тая Камелия как можа да дойде отвън  и да им развали комплекта...Не е приятелско, значи...
Направо.
Калоян фермер ... Пу....

# 211
  • София
И целия този турски цирк за кого?!? За един гол охлюв! Язък им за бюджета и сценаристите.

Айде стига.

# 212
Интервюто във фермата на сестра му беше супер смотано. Тази мома не само, че задаваше супер тъпи въпроси, ами и не изчакваше хората да си довършат. Пфу! Радвам се, че и тук и във ФБ повечето хора са разбрали каква душичка е Анго. Жалко, че напусна толкова рано. Дана, знаеш ли дали той има ФБ?

Да, аз му го направих 😄.
Ангел Тенев напишете и ще ви излезе.

# 213
Ама наистина не се издържа Дайчето.Чак реве б.......си

# 214
Интервюто във фермата на сестра му беше супер смотано. Тази мома не само, че задаваше супер тъпи въпроси, ами и не изчакваше хората да си довършат. Пфу! Радвам се, че и тук и във ФБ повечето хора са разбрали каква душичка е Анго. Жалко, че напусна толкова рано. Дана, знаеш ли дали той има ФБ?

Да, аз му го направих 😄.
Видях го, но изглежда фалшив:stuck_out_tongue_winking_eye:

# 215
  • Вестерос
НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ, че пак го избраха 😡😡😡 Не им ли стига на акъла, че Джепето пак ще е опазен. Егаси! Толкова ли ги кефи да са командорени от двамата.

П.д. командорени, не командировани, спел чек 🤣

Последна редакция: пн, 09 ное 2020, 21:54 от Tiffany А

# 216
НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ, че пак го избраха 😡😡😡 Не им ли стига на акъла, че Джепето пак ще е опазен. Егаси! Толкова ли ги кефи да са командировани от двамата.
Стадо Rolling Eyes

# 217
Кои гласуваха за чичо Митко, че изтървах?

# 218

Да, аз му го направих 😄.
Не може да се следва:(

# 219
НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ, че пак го избраха 😡😡😡 Не им ли стига на акъла, че Джепето пак ще е опазен. Егаси! Толкова ли ги кефи да са командировани от двамата.
Джепето не е опазен. Да, няма да е първи дуелист, но ако е мъжки дуела може да го извикват като втори.

# 220
Като гледам, и най-после ще се скарат за храна Joy Иван беше повече от изненадан

# 221
  • Mediterraneo
О, чудесно, ниска ставка и без готвенето в баките! Да си ядат краката тази седмица, най- после да усетят немотия.

# 222
  • London
Даяна е луда по Данчо защо не хване да каже нещата ясно и да спре с театрото. Прилича на жена с психични отклонения с това поведение.....

Надя е много долна. Какво толко е казала Даяна? Ми долно е и да мразиш собствения си пол в червата.....гняс.

# 223
  • Варна/Амстердам
Млекарката хвърля отрова пак. 😁

# 224
  • Другата България
Казах аз, че няма да се предложи Надка за фермер, ама не вярвате.
Калоян обаче ще направи мъжки дуел, вече съм почти сигурна.

Общи условия

Активация на акаунт