🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 82 683
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 450
Йордан вчера много грозно обиди Митко. Даже не знам Митко как не му отвърна. Наистина е възпитан и много търпелив, според мен точно Шестака заслужава да е един от финалистита, а и много работи.

# 451
  • Варна/Лондон
Вече казах, че гледам повторението, пфуу че гадна Надя бее! Знаем си я що за стока е, но пак се изумявам, много долна и подмолна женка. Поне да беше предала думите на Даяна дословно, а тя си украси нещата, както на нея да и паснат. Пък Гвардията '' - Кога е станало това? '', ще кажеш някой рзбил склада с храната посреднощ и ял до припадък, голям проблем. Ужас, и двамата са ми мега неприятни, чак изместиха Епилирания от първото място по неприятна личност в списъка ми. Бляк.

# 452
Калоян ще търси невеста, която баща му би благословил, нещо като потника му, за който чичо Митко сполучливо се произнесе 😀 Но след предаването сигурно ще побръмчи с Антония и Жанета, доколкото му стига заплатата за нощен столичен живот. Едва ли се надява на повече от приятелство, но за него (вече не се лигавя) приятелството е много висока категория, както се вижда и в отношението му към Петър.

# 453
  • Другата България
Вече казах, че гледам повторението, пфуу че гадна Надя бее! Знаем си я що за стока е, но пак се изумявам, много долна и подмолна женка. Поне да беше предала думите на Даяна дословно, а тя си украси нещата, както на нея да и паснат. Пък Гвардията '' - Кога е станало това? '', ще кажеш някой рзбил склада с храната посреднощ и ял до припадък, голям проблем. Ужас, и двамата са ми мега неприятни, чак изместиха Епилирания от първото място по неприятна личност в списъка ми. Бляк.
Именно.
Заради тези двамата Петър вече изобщо не ми е толкова неприятен.

# 454
А я ми припомнете защо един мъж трябва да си епилира ръцете? Ill

# 455
  • София
Дана, не искам да те обиждам или да съм груба. Но разликата между теб и Даяна е, че ти реагираше само в случаите, в които се чувстваше лично застрашена или обидена, а тя често реагира принципно. Освен това, дори в реакциите си, ти беше част от статуквото, докато тя не е системен играч. Лично мнение, без обиди.

# 456
  • Варна/Лондон
Едва ли се надява на повече от приятелство, но за него (вече не се лигавя) приятелството е много висока категория, както се вижда и в отношението му към Петър.
Отношението му към Петър отива към хлътване, пък ще видим, може и само на мен така да ми се струва. 😁

# 457
Едва ли се надява на повече от приятелство, но за него (вече не се лигавя) приятелството е много висока категория, както се вижда и в отношението му към Петър.
Отношението му към Петър отива към хлътване, пък ще видим, може и само на мен така да ми се струва. 😁
У дома много се шегуваме на техен гръб, но нищо хомосексуално не виждам и у двамата. Общото между тях е, че генерално не уважават жените.

# 458
  • София
Ма Ко, Аврора, всеки има право да си харесва който си избере все пак. Аз Надя си я избрах още в самото начало на формата и бях може би единствен, не знам, може би с Ензимчето. Още тогава видях играча и потенциала. Така че ако стигне финал (дано) ще съм доста горд. И съм си последователен. Аз също съм я критикувал между другото, но аз съм мъж и гледам по различен начин. Разбирам защо ви дразни Надя, но това си е ваш проблем както се казва, лошо няма. Simple Smile
Ма Ко, казвала е добри думи за много хора, хайде сега. Ангел го вадим от уравнението, той е ясен. Добри думи е казвала за Калоян, за Мария, за Дана, за Жанета, за Митко, за Кустев, поне за тези се сещам веднага. За другите може и да не е, щом не си го визуализирам... Grinning А и не е длъжна. Казва си това което мисли. То щото останалите са стока и говорят само в очите. Такъв бе само и единствено Ангел, ама и него го набедихте и него, че само на жените се отварял, та то 'пълно щастие няма'Wink
Надя в разговора с Калоян го раздаваше точно като в някой шпионски трилър. Говори се само с намеци и без имена, другия сам трябва да довършва започнатото... Добре им се получи. Не знам дали е режисирано или не, ама добър сегмент, а и важен. От него научихме за отношението на Калоян към самата Даяна и че то не е от сега...

# 459
  • Другата България
Ама разбира се, че е "добър сегмент".
Показа колко за смяна е целия "двигател".
Щото с ремонт само няма да стане.
И важен, да.
От него научихме, че Надка освен манипулатор и интригант, е и лъжец.
Наистина като в шпионски трилър.
Ама от най-аматьорските.

Тръпна в очакване как ще се наака ако Даяна вземе имунитет за ратайство довечера.
Защото Надка не е глупава, това многократно съм го казвала.
Тя осъзнава прекрасно, че Милена не ѝ е никаква конкуренция за фермерски и зрителски вот, при евентуален финал, а и не мисли, че Милена ще стигне финал.
Но Даяна е друга бира.
Там вече заплахата е реална и затова там е насочена отровата ѝ.
Мара и Ваня зя нея също не са конкуренция.
Как ще подскачам от кеф, ако една от двете на финал вземе повече вот от нея......

# 460
Дана, не искам да те обиждам или да съм груба. Но разликата между теб и Даяна е, че ти реагираше само в случаите, в които се чувстваше лично застрашена или обидена, а тя често реагира принципно. Освен това, дори в реакциите си, ти беше част от статуквото, докато тя не е системен играч. Лично мнение, без обиди.

Макар и вече да не харесвам Даяна, съм напълно съгласна с това мнение. Затовя я харесвах по-рано, защото беше един от малкото участници(и Милена), които усещаха несправедливостите и взимаха отношение в много несправедливи, към някого, ситуации. Останалите участници действат на стадния принцип - държат се за силните на деня и се обединяват срещу  уж общия враг. Аз точно затова преди харесвах Даяна, но вече се изложи тотално при последните събития..

# 461
  • Mediterraneo
Абе, нищо хомосексуално не се виждало. У Калоян аз виждам даже много. Отделно, имам познат гей, по- мъжествен е от мъжа ми! Никога, ама никога няма да решиш, че е гей, ако не го знаеш. Петър също има заложби, ако се вгледаш по- детайлно, но Калоян е по- лесен.

# 462
  • София
хахаха, Мери, Даяна въртиопашката няма абсолютно никакъв шанс да събере повече зрителски вот от Надя. Хайде дано са двете на финал, пак ще си говорим. Grinning

# 463
  • София
И важен, да.
Ама от най-аматьорските.

Скрит текст:
Тръпна в очакване как ще се наака ако Даяна вземе имунитет за ратайство довечера.
Тя осъзнава прекрасно, че Милена не ѝ е никаква конкуренция за фермерски и зрителски вот, при евентуален финал, а и не мисли, че Милена ще стигне финал.
Но Даяна е друга бира.
Как ще подскачам от кеф, ако една от двете на финал вземе повече вот от нея......

Явно нещо съм изпуснал в тоя разговор - какво е излъгала Надя?

# 464
  • Другата България
Следващият, който чакам с нетърпение да потегли към дома, е Кустев.
Тотал щета, абсолютно незапомнящ се с нищо участник освен с едни гръмки изявления и закани пред камера, а на практика нищо. Никакви физически данни, нищо показано даже и да си чешем езиците с него.
Нито ратай, нито на арената, нито имуните, НИ-ЩО.
Стоян поне с тъщата ще го запомним.
Кустев с какво? С това колко не става, предполагам.
хахаха, Мери, Даяна въртиопашката няма абсолютно никакъв шанс да събере повече зрителски вот от Надя. Хайде дано са двете на финал, пак ще си говорим. Grinning
Даяна няма да стигне финал, това го мисля и аз.
Затова няма как да видим кой колко.
Аз мисля, че ако не е харесвана навън е заради драмите с ДанЧ Фокусников, а не заради нея самата.
Защото тя иначе не прави нищо по-различно от Мара и самата Надка.
И важен, да.
Ама от най-аматьорските.

Скрит текст:
Но Даяна е друга бира.

Явно нещо съм изпуснал в тоя разговор - какво е излъгала Надя?
Надка и Калоян на люлката.
Надка : "Вчера дочух един разговор......".
Предните дни.
Надка, Даяна и ....Мара ли беше на масата и разговорът беше между тях трите, Даяна стоеше права и каза това за мъжете, че е време за мъжки дуел. Надка първоначално седеше, и участваше в разговора. Да, защити мъжете мисля, но седеше там и участваше, и не опонира на Даяна или да ѝ каже това, което снощи каза на Калоян. Обърна го на смях и си тръгна от масата.

Последна редакция: вт, 10 ное 2020, 17:00 от Merri_An

Общи условия

Активация на акаунт