🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 82 687
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 495
Вие имате ли усещането, че Иван и Андрей имат техни си фаворити?

# 496
Да , доста се виждаше в дуета Поли-Антония.

# 497
Фаворити са им тези, които вдигат рейтинга. Ще им призлее, ако си тръгне ДАнчо/Даяна/Милена/Ваня. Сигурно ще се наложи тогава вече да гледаме фермерски епизоди. Ох, а добре че няма да готвят тази седмица, аз лично го превъртам това.

# 498
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Даяна казва : Писна ми да ги гледам наглите типове.Писна ми само да са мъже,цял свят всичко е само мъже.Искам да се изравним".
Надка: "На мен ми е много добре с мъжете."

Видно е,че говори за мъжете в живота като цяло,а не конкретизира участниците във Фермата.
Абсолютно я подкрепям,не можем да гледаме седмици подред как се трепат жените в дуелите,а мъжете скръстили ръце и гледат женски свади и сеири.И така до финала.

# 499
Много ми е смешно как точно мъже, страдащи от логорея упрекват жените в бъбривост. Нали трябва да ги слуша тях жената. Какво се е разприказвала, а-ма-ха.
А Дяволчето като видя какви дълги чаршафи изписва, подозирам, че точно такъв ще е случаят и при него и затова недолюбва Ванюша.
Но по-чудно ми е наистина как пък един мъж не се възмути от изплясъците на Мара. Както газеше вчера и тя виното, бая запененко ще стане, чини ми се.

# 500
Надя се мисли за стратег, жал ми е малко за нея, когато е излязла и е видяла преобладаващото мнение.
Хитрата сврака с двата крака.
Да манипулира Калоян на люлката може да е много стратегически ход в нейната представа, но за зрителя си е нескопосана интрижка.
Според мен се докара до там , че ако е на финала ( не вярвам да е ) , зрителите ще гласуват за друг ,срещу нея. Който й да е другия. Не виждам участник, по прецакан за зрителския вот.
Поне защитниците на Надя не казват, че завиждам😁
Хубавото в Надя, е, че на неин фон , минусите на останалите жени са поносими.
Изстрадала жена, жалко, че игра интригантски/"стратегически", а не достойно.

# 501
+++++++1000000 пъти ОМмммм.

# 502
  • Тра-ла-ла
Интересно вино ще е...леко диво (Мария), развързващо езика (Ваня) и накрая се чувстваш като "отнесен от вихъра" (Даяна) Joy

# 503
Интересно вино ще е...леко диво (Мария), развързващо езика (Ваня) и накрая се чувстваш като "отнесен от вихъра" (Даяна) Joy
Забравяш и най важното - буйно като псувните на чичо Митко. Особено като се спуска бидона

# 504
По-скоро накрая заспиваш...
Не знам каква актриса може да е Дая с този вял говор с унила интонация. Никакъв живец, никакъв цвят - сиво.

# 505
  • Тра-ла-ла
Забравяш и най важното - буйно като псувните на чичо Митко. Особено като се спуска бидона
Значи...прекалиш ли с количеството - спукана ти е работата Joy

По-скоро накрая заспиваш...
Да, де. Като се отнесеш от вихъра, замайваш се...и отнасяш плувката Joy

Последна редакция: вт, 10 ное 2020, 18:51 от Джулая

# 506
Даяна казва : Писна ми да ги гледам наглите типове.Писна ми само да са мъже,цял свят всичко е само мъже.Искам да се изравним".
Надка: "На мен ми е много добре с мъжете."

Видно е,че говори за мъжете в живота като цяло,а не конкретизира участниците във Фермата.
Абсолютно я подкрепям,не можем да гледаме седмици подред как се трепат жените в дуелите,а мъжете скръстили ръце и гледат женски свади и сеири.И така до финала.
Именно. Фермата 6 - един циганин разбива клишето, че всички роми са мързеливи бандити и прочие. Дали във Фермата 6000 някоя жена ще разбие клишето , че женско приятелство не съществува . Или поне малко повече подкрепа си оказваме , не само кога стане въпрос за болно дете.

# 507
Много ми се искаше да си говорят за теми като религия - кой в какво вярва, и дали вярва. Мнението им за образованието, за чужбина, за такива общочовешки теми. Толкова много надделяват интригите и схемите.
Според мен щеше да е много хбаво всеки да споделя такива неща, а и така щяха по-добре да се опознаят. Ние зрителите тях - също.

# 508
  • Тра-ла-ла
Те може и да си говорят по такива теми, но други неща пълнят касичката на предаването...

# 509
  • София
Във всяко предаване продуцентите си имат фаворити, тук много им личи, но това не значи, че ги бутат докрая. Антония два пъти си тръгна.

Общи условия

Активация на акаунт