🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 82 492
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 840
  • Тра-ла-ла
Към Мирон имаше въпроси за зодиите и той ги претупа. Каза да сме гледали визитките на участниците. Включително и много се обсъждаше алманаха и каза, че няма как по време на предаването да променят правилата, защото не е честно спрямо отпадналите участници.

Стоян ми прилича и на зодия Рак. Обаче за мен най-интересно е Надка каква е. Няма да се учудя да е Скорпион.
Той и Борислав по мязаше на Рак с неговата педантичност. Ама ей, на Риби излезе. Надя ми се струва, че може да е Близнаци или Риба...и те могат да имат една такава склонност към клюки и интрижки...

За Боби по-назад прочетох, че е зодия Рак. Та кое точно е вярното, не знам.
На ФБ профила му, например?!

# 841
Кажете за Даяна и Петър, че ми стaна интересно Grinning
Ако не сте видяли --  [spoiler*] [/spoiler*] Махаш * *  
Mama xxl Hug

# 842
На мене много ми хареса Мара, точно така бих постъпила и аз - изобщо не намирам необходимо да казвам на някого мнението си за него. Каква истина? Моята? Моето субективно мнение Няма Как да е Истина, изобщо не смятам, че някой трябва да навира в очите на някого Своята истина, защото тя си е Само негова.
Има хора, които обаче много държат да казват такива "истини" и го смятат за геройство, ами не, не е. Даже в повечето случаи нанася абсолютно ненужни обиди и наранява, показва липса на всякаква тактичност, да не кажа - възпитание.
И на мен, ако преди това не  беше обсъдила Стоенчо.
В стаичката, пред Надка, имаше мнение: '' Не може да нямаш позиция и да мълчиш за всяко нещо."
Малко по - късно, когато всички са налице, приказките са съвсем различни : '' Нямам намерение да правя анализ на нито един от вас.''
Брей! На това му казвам аз - урок по лицемерие!

# 843
Всички хора са лицемерни - по един или друг начин и повод.
На мене обратното ми се струва абсолютно нереално.

# 844
А Надя разкопчала сутиена и Марето я масажира, докато оплюват Стоенча. Че и половия орган Надето го изрече.
Преди това пак Надка в комплект с Чушкопека изкоментираха Ваня. И що за определение "деградирала"? Но след като сме фенове и големи стратези, а пишем "дуалист" ясно...Надя определено е градирала! Wink

Кустев,  ако мярнахте опъна йога постелката в лятната кухня и подхвана лицеви опори Smiley Ей! Голям спортяга ще излезе.

# 845
На мене много ми хареса Мара, точно така бих постъпила и аз - изобщо не намирам необходимо да казвам на някого мнението си за него. Каква истина? Моята? Моето субективно мнение Няма Как да е Истина, изобщо не смятам, че някой трябва да навира в очите на някого Своята истина, защото тя си е Само негова.
Има хора, които обаче много държат да казват такива "истини" и го смятат за геройство, ами не, не е. Даже в повечето случаи нанася абсолютно ненужни обиди и наранява, показва липса на всякаква тактичност, да не кажа - възпитание.
И на мен, ако преди това не  беше обсъдила Стоенчо.
В стаичката, пред Надка, имаше мнение: '' Не може да нямаш позиция и да мълчиш за всяко нещо."
Малко по - късно, когато всички са налице, приказките са съвсем различни : '' Нямам намерение да правя анализ на нито един от вас.''
Брей! На това му казвам аз - урок по лицемерие!
Има в психологията една теория на игрите и много ми харесва - като не можеш нещо да играеш или не искаш, не участваш. В този смисъл у Мара виждам развитие. Преценила си е ресурса, прави пас.

# 846
Дайте спойлера дееее Joy
Сърце клюкарско не трае.

По отношение на Стоян - за момента го харесвам повече от Калоян и Петър. За Калоян сме/сте казали всичко, но при Петър ми направи лошо впечатление, когато каза, че Стоян трябвало да се прояви като мъжкар, са удари по масата и едисикакво (цитирам по памет). Това "удряне по масата" ми е страшно противно, дори да е образно казано. Не е мъжко това за мен. Петър в моите очи е много поза, много дуене и вътре кухо.
Стоян изглежда добър, кротък мъж, работлив, дава вид и на семеен тип. Не е от тези, които веднага ще ти привлекат вниманието, обикновен мъж, но има много жени, които биха предпочели такъв като него, отколкото Калоян. Имам приятелки, които открито споделят, че искат мъжа да си ги гледа в очите, да ги слуша, но това в никакъв случай не ги прави по-малко мъже за тях.
Е, бях силно изненадана, че е на 34, дава вид на по-възрастен и със сигурност не е победител, но пък не може всички да са алфа. А за клюкаренето - мъжете са не по-малко клюкари от жените Joy

# 847
Нямате представа  каква дивна радост (бе, чисто злорадство) ще изпитам, ако Стоян отстрани Калчо или Пешко на дуел! Ей така, някакъв див късмет да извади Стоянчо.. Smiling Imp Smiling Imp
Ама, едва ли.

# 848
Попитах Mama xxl дали мога да напиша вместо нея --->
Скрит текст:
Прочела го е във фб и за това няма никаква гаранция, че пък е вярно, ноо...
Щяло уж да има още една романтична вечеря, но този път Даяна с Петър. А тя пак се лигавила.

# 849
  • Тра-ла-ла
Тя и Надя не прилича на 41 годишна...

# 850
А Надя разкопчала сутиена и Марето я масажира, докато оплюват Стоенча. Че и половия орган Надето го изрече.
Преди това пак Надка в комплект с Чушкопека изкоментираха Ваня. И що за определение "деградирала"? Но след като сме фенове и големи стратези, а пишем "дуалист" ясно...Надя определено е градирала! Wink

Кустев,  ако мярнахте опъна йога постелката в лятната кухня и подхвана лицеви опори Smiley Ей! Голям спортяга ще излезе.
Да, много красиво и морално беше!

# 851
Еми...те така си говорели у тЕх Joy
Много грозна гледка бяха двете рошли.

# 852
Тук се прекалява с квалификациите - Даяна развалена стока и тъй подобни. Момичето е младо, има да учи своите уроци.
Според мен спойлерът не е верен, Дая не е този тип, който ще прелита от цвят на цвят. Може би го направила да издразни Данчо, но не мисля.
Виж Петър знае какво да каже на една жена, за да й стане драго. Той е обигран женкар според мен и голям психолог - жените ги чете като отворена книга.

# 853
Ако си представим Стоян на мястото на Асен в предния дуел, то Петър мнооого щеше да се озори. Стоян какъвто бой е ял и болка е изживял, едни патенца нямаше да го уплашат. И силовите игри не биха му се опрели. Трябва му само съобразителност и малко скорост. Напоследък отслабна, в битката която Данчо спечели, мисля, че Стоян беше по-добре в рязането от Петър и като темпо много добре.

Сега се сещам да изкоментирам, че в дуела Калоян-Ангел при рязането на гредите седнали, Калоян се беше "законтрил" с единия крак, не, че Ачо не го сряза и наряза!

# 854
Разбира се , че не е от този тип да прелита.
Тя е разкрачена между два цвята с баскетболистчето и Данчо. А Пешо е цяло Цвете. И Самодивата Калчо си го брани. С достойнство /подхлъц/ и чест! Wine Glass

Общи условия

Активация на акаунт