🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 83 341
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 885
  • Варна
Дори бръмчалките Лора Караджова и Деси Цонева, които са доста юхууу, се намери кой да ги иска. Че дори и 2 пъти Joy
Деси и Лора са отдавна с по едно -две деца. Да не говорим от какви семейства произхождат.
Нищо общо с бекграунда на Ванче.

Те всички мъже от един калъп ли са излезли?! С еднакви вкусове и очаквания от жената?! Не всички си падат по сериозни жени, на които в мозъка ще са им само мъжа, децата, дома и изкарването на прехраната.
Не вярвам да има един нормален мъж, който да иска обвързване с инфантилна мрънкалница.

# 886
Как да го скрия? Моля някой да ми обясни.
Иначе правилно пише в статията, че повече я бива да разваля семейства и наситина е залята от хейт. И затпва си е виновна тя. Никой друг. Искаше да бъде забелязана, да я потърсят от кино средите, но май ефекта ще е обратен.
Според мен единствените, които заслужават да стигнат до финал са Митко и Боби (Стоян също е добър и работлив, но не мисля, че ще стигне) - другите показа най-грозното от себе си.

# 887
Понеже отново се пита за скрит текст и ще се цитирам сама Grinning
[spoiler*] ТЕКСТ [/spoiler*] Махате * *

# 888
  • Варна/Амстердам
Аз искрено и от сърце пожелавам на Ангел и Ванчето да си намерят половинки! Тези хора заслужават да открият щастието и никога не е късно за това! Сигурна съм, че нещата при тях ще се развият много бързо и чистосърдечно се надявам след година-две да отразят приятни новини около тях! 🤗
Стоян е маргинален образ. Преживял е трудно детство, но въпреки болката, е намерил своя път-вярата, семейството и музиката. Добре, че видяхме лошотията хорска, за да блесне добротата на този човек. Може и да преувеличавам, но разказите за детските му години ме натъжават истински. Имах щастието да отрасна в здраво семейство и не мога да си представя болката, която е изпитал от бащиния тормоз, а като капак и този от съученици и "приятели". С това си обяснявам поведението му-мълчи, примирява се, ами не му е било лесно. Искрено се надявам да посочи клюкарския готвач и да го бие. Единствената игра, в която виждам Кустев да надвие Стоян, е биенето на белтъци. 😂

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 15:28 от voxxymoxxy

# 889
Една позната е ходила до Фермата от миналия сезон, в Дрен, слагам снимка в скрит текст, ако на някой му е интересно.
Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

# 890
"Клюкарският готвач "  на връзано куче леб не може да даде.

# 891
Вяерно е това за народопсихологията ни. Аз съм на 27 години и вече много често ме питат: "Ама защо още нямаш дете, твоите съученички родиха" ... в началото се дразнех, но вече не. НА всеки живота му тече с различно темпо и не всеки, с който имаме връзка е нашата 'сродна душа'. Не разбирам този предразсъдък - ако до 30 години нямаш дете, брак и жилище - провален човек си.
Та и за Ваня - като няма дете и мъж и вече давайте да лепим етикети.
Всичко се случва, когато трябва да се случи. Защото аз познавам много момичета, които на моята възраст са майки, но са разведени и си гледат сами децата.
Специално за това не мисля за удачно да се съди някой, защото всеки среща Любовта в различно време, както и понякога след много неуспешни опити става малко по-затворен. Така че мъжа и детето не са въпрос на 'да угодим на всеобщото мнение'.
Въпрос на избор са. И на случване.

# 892
Така...нека помислим реално колко хора биха могли да имат самочувствието да лепят етикет на Ваня по отношение на възраст и успехи в семеен план...Така като се замисля, само Мара,  Боби, Митко и Милена. А те най- малко я закачат на тази тема.
Останалите са:
Пешо - ерген без наличие на връзка
Калчо- ерген с ниска заплата, живеещ при мама и татко
Кустев - разведен с дете и с дългове
Данчо - разведен и объркан, Но интересен Stuck Out Tongue Winking Eye
Даяна - безработна и вечната втора жена
Стоян - зет заврян
Надя- малтретирана от пияница, разведена, отново омъжена за селянин, на когото кваси млякото.

Така че...много се извинявам, но фонът не е особено оптимистичен за една мома. Като ги гледаш тия с радост ще си останеш сингъл.

# 893
  • София
Не знам за вас, аз съм семейна, бих казала щастливо омъжена жена с две дъщери. Обаче съм имала бурна младост, продължителна при това и хич не съм склонна за морализаторствам. Не мога да разбера какво му е морално укоримото в 21 век една свободна жена, особено в 20-те си години, да има флиртове, да е непостоянна, да се ласкае от вниманието на мъжете и да сменя партньори, ако намира това за нужно. Що за остарели разбирания! Даяна щяла да удари дъното, ако се пренасочи към Пешо. И що? Дай сега до гроб да не поглежда мъж, щото имала флирт с Данчо. Е, и? Ама ако някой е имал смотан живот и не е бил харесван от повече от един мъж в живота си, това не значи, че и останалите трябва да живеят така. Че хората се срещат и разделят, женят се и се развеждат, това морално укоримо ли е? Да не сме в средновековието?

violet318, права си. Но защо не проявяваш такава толерантност и към Даяна? Ти също лепиш етикети. На всеки му идва късмета, когато му е писано. Едни се женят за първата си ученическа любов и са щастливи. Други минават през 3-4 брака докато достигнат щастието. Всеки има право да търси. Гадно е поведението на Данчо, защото минава през чувствата на две жени по много недостоен начин. Но по принцип, и той като всеки човек на света, има право да търси житейска формула, която го прави щастлив.

# 894
Дано Стоян е първи дуелист тази седмица . Искам да се представи отлично на арената, за да може злословниците и пишман алфа мъжкарите да получат урок . Не с перчене и приказки се показва мъжество, не с клюкарство и подигравки . Лесно е да се събереш с няколко приятелчета(точно като в училище) и да нападаш с думи кроткия, мълчаливия и пр. Голяма хвалба падна-колко сме откровени, колко сме истински и спонтанни, как хубаво затапваме и мразим! Не само във "Фермата", а и извън нея е важно какво си съградил .  Лош им се струва Стоян, безличен-понеже не си намери чужди булки за "сваляне" и не се прилепи към широката коалиция, понеже има желание да стигне до финала . Аз пък на Кано и Пепо ще им припомня, че за разлика от тях той е намерил половинка, създал е семейство и дете, макар  да не е първи хубавец и големец  . Пък те все подсмърчат, че нямало достойни дами за сърцата им . Надявам се да се гордеят с поведението, което ни демонстрираха, друго не им остава .

# 895
Така...нека помислим реално колко хора биха могли да имат самочувствието да лепят етикет на Ваня по отношение на възраст и успехи в семеен план...Така като се замисля, само Мара,  Боби, Митко и Милена. А те най- малко я закачат на тази тема.
Останалите са:
Пешо - ерген без наличие на връзка
Калчо- ерген с ниска заплата, живеещ при мама и татко
Кустев - разведен с дете и с дългове
Данчо - разведен и объркан, Но интересен Stuck Out Tongue Winking Eye
Даяна - безработна и вечната втора жена
Стоян - зет заврян
Надя- малтретирана от пияница, разведена, отново омъжена за селянин, на когото кваси млякото.

Така че...много се извинявам, но фонът не е особено оптимистичен за една мома. Като ги гледаш тия с радост ще си останеш сингъл.

Доказателство, че човек напада другите с именно тези неща, от които не е доволен в собствения си живот и самия себе си. 😁

# 896
Ако Стоян отиде на дуел, според мен ще си избере чичо Митко.

# 897
Даяна даже по-добре да се насочи към Пепи, че работата с Данчо започна да отича и зрителят се отегчава.
Ако смята да се задържа за по-длъжко, де. Че да гледаме как се пристисква и прави на приятелка на Данчо още нам си колко седмици, ще е пълна досада.
Аз не бих съдила Дая, че едва ли не разваля нечия връзка, защото оня миндил трябва да има някакво наличие на мозък и да си прецени. Повече ме дразни в нея, че се прави на светица.
Ако му беше казала в прав текст: Кефиш ме, искам те, обладай ме тук на  покрива! - щях наистина да я харесам.
А тя...мрън-мрън това, мрън-мрън онова...Ох, какво ще си кажат нашите, ох, ами зрителите....и кво- пак не я харесват масово.

# 898
Един голям недостатък на формата според мен. Всички сме наясно, че това, което гледаме се е случило месец, месец и нещо преди това. Защо празнуват лични и други празници според това, какъв е денят в момента на излъчването? Супер дразнещо ми е. Да си карат, както си е по календар по време на снимките. Хем ще е по-лесно за екипа, хем ще е достоверно. Ще има някой рожден ден октомври, а е снимано през август, септември. Тъпотия!

# 899
  • Тра-ла-ла
Не вярвам да има един нормален мъж, който да иска обвързване с инфантилна мрънкалница.
Явно има и ненормални мъже, щом дори агресивните, интригантките и бръмчащите жени се намира кой да ги поиска Joy

Общи условия

Активация на акаунт