🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 81 727
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 1 110
  • Другата България
И аз съм пропуснала. Но...сигурно актрисата и там се е пробвала, но не е успяла.
Днес не съм чела.
Но вчера, а и преди коментирах, че ако Миро беше останал Дайчето щеше да го налази първо него. Мистър Сенко нямаше никакъв шанс.
Дана недвусмислено го потвърди, което ми е достатъчно.

# 1 111
  • Варна
Чета и ми става гадно. Не съм гледала епизода и не знам да си го причинявам ли. Като се знам, а и от написаното от вас, ще рева и ще ми се иска да заплюя онези " достойтите".
И друго, официално снемам симпатиите си, които и без това напоследък бяха сериозно разклатени, от Кустев. Да го смачка Стоян и да изчезва.
Изгледай го. В началото е страшно неловко, заради реакцията на Стоян, но иначе епизода е доста забавен.

Много подло от страна на И и А, да направят този бигбрадърски номер. Жал ми стана за Стоян, но всъщност "виновниците" за думите за мен не са толкова черни.
Ами смотан е.. съжалявам че е обидно, но и аз го намирам за такъв..
Трябва малко човек да има и някакво умение да приеме критиката.. А и накрая как се заканваше.. Съвсем не смятам, че Стоян е човек с голямо сърце, добряк и т.н. Смятам, че Бай Анго с право не го харесваше..
А тази усойница Милена как му буташе фитилите само...

# 1 112
  • София

11.11.2020 епизод 58

.

Последна редакция: чт, 12 ное 2020, 01:26 от Mari_Mar

# 1 113
Това със Стоян си е точно работа на продукцията. Имало е още поне 100 други цитати, които можеше да сложат - Кустев колко много хранеше Петър и Калоян, но те избраха точно върху Стоян да бъде акцентът, защото им е ясно, че - 1. ще го приеме много лично и ще се разтрои 2.ратай е и потенциален дуелист

Според мен Розовобузата клюкарка ще направи мъжки дуел колкото и на Надка Подмолната да не й се ще. Стоян спокойно може да дръпне Кустев, последният го видяхме, че за нищо не става на арената, колкото и лицеви опори да прави на ден.
Ама, разбира се, че от продукцията са избрали Стоян съвсем целенасочено. От километри си личи, че такъв тип като него ще се засегне от такива неща.
Но Калоян горд - бил му казал в очите, че не го харесва, герой, бе, герой. Точно днес за това писах по-рано... Такива като Калоян го смятат за геройство. За да оправдае какви гадории му е говорил зад гърба, се бие в гърдите, че му бил казал и в очите нещо си, смешно момченце.

# 1 114
Емили__ , извинявай, че пак любопитствам, но нещо не ми дава мира. Намирам много статии, в които се обяснява, че Калоян заема към днешна дата длъжността Командир на взвод, а тя се заема от личния състав, който не е офицерски. Намерих и заповедта на министъра на отбраната от 2018г., с която Калоян е зачислен за обучение в университета за една година. Преди заминаването на обучение всеки военнослужещ подписва допълнително споразумение, в което се посочва длъжността за заемане след завършване на обучението. Не разбирам как той към днешна дата е ефрейтор ??? Имам познат от същият курс , който след обучението стана лейтенант, след още година ще е старши лейтенант. При мъжът ти как стоят нещата? Смисъл лейтенант ли е към днешна дата?
Има нещо гнило, ако информацията  е такава. Виждам, че барабар с Калоян на курса е бил зачислен и близнака му.

# 1 115
  • Велико Търново
Данчо и Даяна и в нашата анкета са заедно - (към момента) с по 172 гласа Satisfied

# 1 116
  • Другата България
Да ви кажа кое ми беше най-жалко от епизода.
Изключвам противняка Кустев, тотално дъно.
Но като видях как Йордан се съблече и започна да се залива с мляко, опитвайки се да подражава на Петър, усещайки накъде сочат на Даяна ботушите.....напиках се от смях. Joy
Петър до Йордан. Давид и Голиат.
ДанЮ Меджик застаряващ плейбой до епилирания мускулест пилот.
Неочаквано добра комбинация....за неуспялата актриса.

# 1 117
Промотор излезе, някой да го прати, защото не мога да копирам линка

# 1 118
# 1 119
Мн мн грозен епизод. Супер тъпо ми стана за Стоян, който за разлика от мъжкарите има възпитание и е научен да уважава жената. А не като Пешо за който жената е вещт или Данчо за който верността не значи нищо. Ама тя Милена го описа най - добре “ Продуктово си позиционира плочките, а топ*ките са му в хладилника “ 👏🏻👏🏻👏🏻

# 1 120
  • Велико Търново
Ох... Дайчето пак ще ревнува "приятеля" Joy

# 1 121
  • Тра-ла-ла
Но Калоян горд - бил му казал в очите, че не го харесва, герой, бе, герой. Точно днес за това писах по-рано... Такива като Калоян го смятат за геройство. За да оправдае какви гадории му е говорил зад гърба, се бие в гърдите, че му бил казал и в очите нещо си, смешно момченце.
Вчера му го бил казал. И се чуди защо след 24ч Стоян още се жегва

# 1 122
Даяна не ме дразни, че се сваля с обяързан мъж, вече казах за мен той трябва да си мисли годеницата , НО дори и да беше необвързан Данчо тези драми и ревности са безумни.
Уж приятели, уж заглежда Петър , а ходи и пили като свекърва. Язък и за красотата , въобще не знае как да я използва.

# 1 123
Трета седмица не гледам, защото по едно време крайно не ми хареса как тръгваха нещата и тази вечер реших да си “почина” пред телевизора. И какво гледам- на един чувствителен мъж му беше сипано яко, след което той естествено се депресира. А дебелокожите, безчувствените бацета изобщо не загряват как ги усеща другия нещата. Те пак си знаят тяхното - напсувай ни, удари ни повече ще го разбера. Дори не предполагат, че има и по-сенситивни хора като Стоян, за които мнението на другите означава много, а това ние зрителите го разбрахме при все, че виждаме малко. Тея пишман мъжкари не виждат по-далеч от носа си и нищо не си слагат на сърцето нито думите към другия, нито към тях.
Стоян не е моят тип човек, но като го видиш колко можеш да го нараниш с думите си, не знам какъв човек трябва да си да го обиждаш и после да не му се извиниш не толкова, защото си виновен, а за да го накараш да се почувства по-малко зле. Глупави до безобразие, нагли, повърхностни...

След този епизод ще се видим пак след три седмици Grinning

# 1 124
Залагам на женски дуел, но не знам коя би избрала Милена.

Общи условия

Активация на акаунт