🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 81 856
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 1 140
  • Вестерос
А Данч Форестър Хайванчето ли масажираше?

Даяна изкрейзи. Голям праз, това е масаж, не е като да я е натискал по ъглите...

# 1 141
  • Велико Търново
Tiffany A, масаж, масаж, ама на голо... Satisfied

# 1 142
Не съм гледала днешният епизод, но като ви чета се сещам за един израз, който е подходящ:
"Като видиш добър човек - убий го да не се мъчи!"
А също и:
"Той е хубав човек, не е някой свестен.....(т.е. не много вървежен, а по-скромен)

# 1 143
Мери, забравяш Пешко, който през цялото време се хилеше. Стоян само дето не се разрева още там, а тоя си умря от смях.

Да допълня предния си коментар- много ми хареса как уж най- малко мъжът от там е този със стабилно семейство, с жена, която го обича. А тръгнали да го обиждат човек, който няма изгледи за сериозна приятелка, мъжка к**ва и разведен. Калоян колко е напред с материала щом казва, че като седнели с приятели си говорели най-вече за минали години. Пенсионерите и хората без мечти и цели в живота правят така, връщат се само назад, че напред все същото. За младо момче в разцвета на силите си направо ми е за съжаление.

# 1 144
 Някак си омерзен се чувства човек от сцената, която ни представиха и от претенцията на това предаване да съживи историята и великите ни личности от нея... Не можеш да именуваш сезона си " Пътят на една мечта" и да осереш този път с недостойни похвати само, за да ти се продава продуктът. Или за тях е без значение отношението на зрителя, стига да им гледа предаването. Иначе двамата водещи много обичат да назидават от екрана, да поучават и да вземат отношение по различни морални въпроси. Все като последна инстанция се произнасят и все с някоя премъдро умозаключение завършват епизодите.

# 1 145
  • Варна/Амстердам
Калоян и на мен ми прилича на човек, застинал в най-суровите години на българския комунизъм. Онези времена, изпълнени с репресия и жестокост, разбили толкова животи. Затова милее по миналото. Ако имаше машина на времето, сигурно би се върнал 60 години назад, за да се чувства силен и неповторим, а мечтана професия би била надзирател в Белене.

# 1 146
Но са големи сладурчета побратимените годеници, де. Легнали си в резиденцията и блондинчето се самонавива колко си е право да обижда някого, пък кЪ щяло някой да се засяга от Неговите Истини, той и в очите му ги бил казал.
И пита Пешко :
 - Ти би ли се обидил?
Пешко:
- Не, как.

Но усетих сякаш в този разговор, че все пак Пешко проявява мааалко съчувствие към Стоян. Докато Калоян твърдо вярва, че никой не може да се засяга от откровени обиди, които са Неговата истина за този човек.
Много ограничено момче.

# 1 147
  • Вестерос
Типичен военен е Калоян. Имаше един негов приятел във видеото, по стойката, изказванията типичен военен и той. Така е при тях. Не всички естествено, но масово, да.

# 1 148
Надя, мамина сладка... възпитание, усет...абсолютна липса🙂
Обяснява на масата как на кучето му се пикало през ноща...на масата, докато хората ядат.

# 1 149
Е, той Петър Велики се усети, че им куцат доводите за тежката присъда, въпреки че по време на целия панаир се хилеше като малоумен.  Аз не мога да се начудя на общата неприязън към човека само защото не спори, не се кара, не влиза в конфликти... Нещо не схвана защо го ненавиждат толкова. Ми те самите избягваха помежду си конфликтите и държаха тази линия на неутралитет, даже се гордееха с нея, ся кво излезе... Що тъй сбъркани са тези хора, все едно гледах петокласници. Толкоз сговорни и задружни в подигравките и нападките си.

# 1 150

Защо не излъчиха и погледа на Калата? 😄💙

# 1 151
Оо, да, това е истинско обожание! Joy Не просто любов, Обожание!

# 1 152

Защо не излъчиха и погледа на Калата? 😄💙
Не знам за погледа на Калата, но дамите бая се облизваха ха ха, но Стоянчо трябваше да ги изненада по мъжки и да ливне млякото в лицето на Калоян. Тогаз можеше и да заслужи "уважението" му.

# 1 153
Не симпатизирам на Петър, но определено не е глупав, за разлика от Калоян. Извън кръга на шегите, това, че го приема за "брат" и е на негова страна, автоматично не означава, че одобрява отношението му към Стоян. Просто за Петър Стоян е никой, затова и го играеше незаинтересован. Егоист, неинтересуващ се от чувствата на другите хора. Но реално всички тези сбъркани приказки за орисии, цветята нямали гръб и т.н. идват единствено от Калоян. Има нещо обсебващо и сбъркано в отношението му към Пешо (можеше и друг да е на негово място).

# 1 154
За мене човек, който смята за мъжко да крещиш и да хвърляш, когато се нервираш, е не просто тъп, а Много тъп. Щом не крещи и не мята посуда, не е мъж и си заслужава подигравките. За Пешко говоря. И обожаващото го червенобузо момченце е същото.

Общи условия

Активация на акаунт