🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 81 858
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 1 230
Просто от продукцията се бяха постарали да съберат всичко казано против Стоян, той само като видя колко пликове има с неговото име и се отчая. А можеше много повече пликове да има например само с казаното от Кустев против дуото, и тогава щеше да му замръзне усмивката. Така че това снощи си беше преднамерено унижение от страна на ИиА точно спрямо Стоян, защото знаят, че той най-тежко би го приел, и само с цел сеир.

# 1 231
И аз не харесвам Стоян. Работлив човек е, но това не е равно на добър човек. Кротък е, но и това не е равно на добър човек. Никой не е само добър или лош. Стоян има своите недостатъци, голяма клюкарка е. Направи интригата между Дана и Асен, при това доста изопачи на Асен думите. Изклюкари и Милена, която в онзи момент беше искрена с него, за Боби думите му покрай монтажа на кухнята.

Всеки говори за всеки, това е съвсем нормално човешко поведение. Ние живеем в социум и се сравняваме едни с други. Не е грях, да обсъждаш нечие действие, думи, поведение. Важно е как го правиш и с какви думи. Дали изтъквайки недостатъците на друг, сам себе си оневиняваш за своите. Дали присмеха към друг не е липса на смелост да се примесмееш на себе си.

Продукцията виня за унижението, което гледахме снощи, защото нейните мотиви са подмолни. Участниците виня само в арогантност, удобно забравили, че да мачкаш падналия не те прави силен.

# 1 232
МНого искам да направят такова видео и с жените, като са почнали да падат картите - да падат. Нека си видят по-добре лицата и да спрат някои хора да си мислят, че са толкова невероятни, за колкото се мислят.
Днес залагам на женски дуел. Калоян ще се опити да смекчи 'поражението', защото дори и да не го показва, знае че е минал границата. И да се изкара добър мисля, че ще посочи Милена.

# 1 233
Жените май си знаят какво мислят една за друга , а и скандалите между Надя и Милена св изтъркаха.

# 1 234
И аз очаквах от Надка да излъчат какво съска за другите, да прогледнат каква е.

# 1 235
Мария към Калоян, на масата в кухнята:"Абе ти за всички си говорил" 🤣😀

# 1 236
С видео ще е по-добре. Определени моменти кой какво каза. Тъкмо и да се видят сами себе си отстрани.

# 1 237
  • при късмета
И аз очаквах от Надка да излъчат какво съска за другите, да прогледнат каква е.
Нарочно го направиха само за мъжете, уж не си били говорели. Ако се отнасяше за всички, както казах Надка ще я изпратят с камъни. От друга страна, ако искаха да е за всички, то и от продукцията изобщо нямаше да го правят това, точно защото Надка ще обърне представата за себе си, а и продукцията разчита на това. Те си я гласят за финал

# 1 238
И аз изобщо не съм фен на Стоян, но съм потресена от реакциите на останалите. Това, за мен, е грозното в случая. В такава ситуация, когато виждаш по-лабилен и емоционален човек от теб, не е нормално да се смееш и да обясняваш колко нормално е това. Всеки прави грешки понякога, всеки понякога не се усеща и се отпуска да говори за някого, но когато видиш наранен и унижен човек, нормалната човешка реакция би трябвало да е друга. От началото на сезона ми прави впечатление, че мнозинството се опитва да стъпче по-слабите и се обединява срещу някого. Не понасям такова поведение. Така че ще стискам палци Стоян да се мобилизира и да отстрани някой от тези "мъжкари". По същия начин стискам палци Милена да острани някоя от уж силните жени. Просто ми омръзна някакви хора да се самопровъзгласяват за силни играчи и да смятат, че мястото на финала им е запазено и поведението им да се толерира от останалите. Заслужават един хубав урок.

# 1 239
  • Варна
И аз изобщо не съм фен на Стоян, но съм потресена от реакциите на останалите. Това, за мен, е грозното в случая. В такава ситуация, когато виждаш по-лабилен и емоционален човек от теб, не е нормално да се смееш и да обясняваш колко нормално е това. Всеки прави грешки понякога, всеки понякога не се усеща и се отпуска да говори за някого, но когато видиш наранен и унижен човек, нормалната човешка реакция би трябвало да е друга.
Добре де, клюкарите имаха ли изобщо полезен ход?
Какво да кажат: "извинявай ама си го мисля" или "извинявай не го мислех".
 И в двата случая нещата не ставаха по-добри. Остана им да седят зад думите си и да се опитат да го обърнат на шега.
Жал ми е за Стоян, но за това публично унижение да се сърди на продукцията.

# 1 240
Калоян е много гнусно същество. Много. Тия тъпунгери като са плещили за Стоян,  да се бяха замислил,че той има семейство,което също нараняват. Стоян е преживял достатъчно насилие, животът на отхвърлен го е направил такъв, да иска да бъде приет от групата.
И последно,  правилно Калоян се ориентира към Косъма, лика прилика  са.
Айде сега двойни стандарти.. На теб пука ли ти за семействата на тези "тъпунгери"? Не мислиш ли че може да ги нараниш с обидите си?
Какво толкова са казали за Стоян - бил смотан, свирел фалшиво, имал ниско чело.. Ами всичко е вярно.
Даже доколкото разбирам само една мелодия може да свири с гайдата.
Ама дай сега да пеем в общия хор, колко голямо сърце има Стоян /това как го разбрахме?/ и колко е добър,
Не са двойни стандарти. Аз не съм участник в риалитито, не съм всеки ден заедно с хората,които съм определила с едно неприятно епитетче. И освен това, Калоян е видимо горд от поведението си. Кустев е неискрен в извинението - ами като не го усещаш,че трябва да се извиниш, недей. Дали всичко е вярно, това е субективна преценка. Но освен какво казваш, важно е и как го казваш.
Гавра беше това и главните герои доволно се усмихваха и очакваха одобрение.

# 1 241
  • Разпиляна във въображението
Не съм чела темите много редовно, но щеше да ми е интересно как сте коментирали признанието на Стоян, че ще крие от тъщата Simple Smile  Тук обидите са в пъти по-големи, отколкото в предаването. Последните страници, в които се обсъждаха Калоян и Петър, са само един пример.

# 1 242
  • Другата България
Кой от присъстващите там е с музикално образование или музикален гуру, за да може да прецени, че Стоян свири фалшиво?
Същото се отнася и за тези, които пишат тук това - с музикална насоченост ли е образованието ви?
Аз не бих си позволила такава характеристика защото нищо не разбирам от музика, за да кажа, че нещо е вярно, трябва да съм сигурна в него.
Иначе отивам на показаното фермерско ниво.

Последна редакция: чт, 12 ное 2020, 14:33 от Merri_An

# 1 243
Кой от присъстващите там е с музикално образование или музикален гуру, за да може да прецени, че Стоян свири фалшиво?
Добрият и точен слух не изисква музикално образование.

# 1 244
  • при късмета
Не съм чела темите много редовно, но щеше да ми е интересно как сте коментирали признанието на Стоян, че ще крие от тъщата Simple Smile  Тук обидите са в пъти по-големи, отколкото в предаването. Последните страници, в които се обсъждаха Калоян и Петър, са само един пример.
За да е обида, трябва да е насочено от този, който я казва, лично към този, към когото е насочено. Когато коментираш участник от предаване по ТВ не е обида, а квалификация или охарактеризиране. А те са там затова. При това квалификациите са на основание техни действия, думи и цялостно представяне. Като зрител имаш пълното право да имаш каквото си поискаш отношение към публична личност в медия. Като личен контакт, има норми на поведение, които включват и думи и действия.
Ако видя Калоян и Петър на живо тогава вече ще съм ги обидила, защото абсолютно никакви скруполи нямам и да им го кажа в лицето, според техните собствени стандарти. А те да продължават да твърдят, че няма да са засегнати, че даже и ще се радват за честността
Мери, не е нужно някой да е с музикално образование, за да определи дали нещо е фалшиво или пък дали е добро или не като цяло. Иначе нито един музикант нямаше и един фен да има, а само колеги. Аз също не се наемам, ама и по принцип гайда не издържам дълго време, който и да свири, но пък ако бях вътре точно по тази причина, нямаше да припадам по гайдата на Стоян.
А, изпреварили са ме

Общи условия

Активация на акаунт