🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 81 852
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 1 275
Хахаха, Данчо нали хвърли тениската като се поля с мляко...и сега си го представих бос по терлички Smiley Секси БраТ Wink

# 1 276
  • Тра-ла-ла
Забравих...Пешко е полугол с опънати черни чорапи. Леле, колко е демоде.... Joy

# 1 277
Според мен е грешно да се смесват личностните качества на човек с неговия професионализъм в професията. Аз лично с удоволствие бих посетил ресторанта на Кустев.

# 1 278
  • Тра-ла-ла
По този повод се сещам за шеф Петров, който кълнеше и обиждаше недоволните си клиенти Bowtie

# 1 279
  • London
От цялата работа разбрах, че най-големите клюкарки и интриганти са Калоян и Кустев. Ми не знам как не се засрамиха, че нямаше човек да не са обсъдили и ако някой е казал нещо като Стоян или Боби е било нещо, което в никакъв случай не е върла и брутална обида като тези на Калоян например. Хубаво се обърна към баща му Стоян.... каква чест има този идиот? Ни срам, ни оЧИ.....

И тая Надя ауууу какви муцуни прави с цигарката, много нечистоплътна ми се вижда и вътрешно и външно. Пфффффф....

# 1 280
  • Другата България
Според мен е грешно да се смесват личностните качества на човек с неговия професионализъм в професията. Аз лично с удоволствие бих посетил ресторанта на Кустев.
Е, то и аз бих се качила на самолета на Петър. Sunglasses
Или бих пийнала от винцето  на Шестака.

# 1 281
  • София
Вчера в епизода.. на Пешо доста му се беше смачката прическата нещо. Зализваше я, но не му се получаваше добре зализването.

# 1 282
На фона на жените, които останаха вече си мисля, че Поли се представи по-достойно от всяка една от тях, защото винаги беше отворена за разговор и си казваше нещата в пряк текст кое не й харесва. И дори си беше солов играч, но тов ане й пречеше. И с конфикта с Мария каза открито, че не е окей с това. Не коментирам гримирането й, само това, че беше пряма.

# 1 283
Ми те са му поизпопадали доста керемидките на Пешко, колкото и да се реши, личи си.

# 1 284
  • Тра-ла-ла
Ами, ако самолетът е селскостопански?! Stuck Out Tongue Winking Eye
Май до сега не се разбра какво бачка Петър, освен че е пилот

# 1 285
Калоян е много гнусно същество. Много. Тия тъпунгери като са плещили за Стоян,  да се бяха замислил,че той има семейство,което също нараняват. Стоян е преживял достатъчно насилие, животът на отхвърлен го е направил такъв, да иска да бъде приет от групата.
И последно,  правилно Калоян се ориентира към Косъма, лика прилика  са.
Айде сега двойни стандарти.. На теб пука ли ти за семействата на тези "тъпунгери"? Не мислиш ли че може да ги нараниш с обидите си?
Какво толкова са казали за Стоян - бил смотан, свирел фалшиво, имал ниско чело.. Ами всичко е вярно.
Даже доколкото разбирам само една мелодия може да свири с гайдата.
Ама дай сега да пеем в общия хор, колко голямо сърце има Стоян /това как го разбрахме?/ и колко е добър,

Когато обсъждаш физиката  (ниското чело на Стоян) на няко акто порок, не ми изглежда много мъжко!

# 1 286
След "побратимянването" му с Калоян, мисля, че на Пешо рязко ще му намелят обожателките. За сметка на обожателите Grinning

# 1 287
Или бих пийнала от винцето  на Шестака.
За винцето на Шестака си стискаме ръцете.
За самолета на Петър и яхтата на Юхуу - оставям ги за по-екстремните от мен хора Simple Smile

# 1 288
Аа, кво друго работи Пешето - не знам, знам само, че е бил 15 години футболист, той го каза. Затова и приемам съвсем нормално и семплия му изказ, и тъпотийката му.

# 1 289
  • София
Ми опитвала съм го винцето на Шестака аз. Кръстенко ми се видя.

Общи условия

Активация на акаунт