🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 81 838
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 1 290
  • София
По моите виждания Петър е егоцентрик и има нереално високо мнение за себе си.
Вярно, има известно основание да се смята за велик, защото има хубава професия, изглежда прилично и не е глупав, затова и има цяла тълпа от обожателки, където и да се появи.
Обаче.... няма никакъв усет да прояви кавалерство- визирам факта, че си легна да спи, без да е запалил печката в стаята.
Просто е свикнал да получава всичко, което му минава пред погледа, че и повече, затова не си прави труда да се напъва в която и да е посока. Приема всичко за даденост. Ако иска, само се протяга и може да си вземе всяка жена- от пеперудка до домакиня.

# 1 291
  • Варна
Обаче.... няма никакъв усет да прояви кавалерство- визирам факта, че си легна да спи, без да е запалил печката в стаята.
При условие, че не е знаел, че Ваня възнамерява да се къпе и не е бил изрично помолен да запали печката, не виждам в това някакъв проблем. Ако Ваня му беше казала човешки, сигурно щеше да я запали.
 Да, не е кавалер Петър. Свикнал е да му се получават лесно нещата с жените и е разглезен, но специално за този случай не бих му трила сол на главата.

# 1 292
Аха, за някоя друга не камината щеше да запали, не да ѝ остави целия десерт, а сигурно и розови листенца щеше да наръси до леглото. Stuck Out Tongue Winking Eye
Много го величаете Пешо, мъж-мечта, как пък не, дори собствено жилище няма, гол като пушка, тази "дребна" подробност пропускате.

# 1 293
Според мен проблема на Стоян и поведението му се крие в детството. Сам каза че е тормозен от баща си, не е бил харесван от децата, бил изолиран и отбягван.Подигравали му се са, а знаем колко жестоки могат да са понякога децата.
И от там явно човека се стреми да се хареса на тези около него. Дори и криенето че пуши е може би за одобрение, не че го е страх. Затова може би и се опитваше да се нагоди с този и онзи и стигаше до клюкарене. И затова го и за оля снощи-защото видя че нещата от едно време се повтарят. Пак е не харесван, пак е подиграван.
Не знам, мисля си просто

Според мен това е точно в десятката! Той се опитваше всячески да се приобщи към другите и накрая го болеше не толкова от обидите като такива, а от "предателството" от тези, които е смятал за свестни и достойни, на които не е направил лошо в крайна сметка, и с които е смятал, че го свързва всичко преживяно. Разбира се, че е по детски наивно, но ако това го прави мухльо (както няколко човека тук се изразиха), то аз предпочитам да общувам и познавам повече мухльовци, отколкото "готини, честни и достойни мъжкари" като Калоян .

Последна редакция: пт, 13 ное 2020, 03:26 от NessunDorma

# 1 294
При условие, че не е знаел, че Ваня възнамерява да се къпе и не е бил изрично помолен да запали печката, не виждам в това някакъв проблем. Ако Ваня му беше казала човешки, сигурно щеше да я запали.
 Да, не е кавалер Петър. Свикнал е да му се получават лесно нещата с жените и е разглезен, но специално за този случай не бих му трила сол на главата.
Само че онази вечер палеше печката, едва ли Калоян го е помолил изрично...

# 1 295
  • Варна
Много го величаете Пешо, мъж-мечта, как пък не, дори собствено жилище няма, гол като пушка, тази "дребна" подробност пропускате.
Хмммм, проучвала си го нещо ми се струва...
Не мисля, че би направил нещо специално за някоя жена.. Той е от тези на които след като им се получава не биха си направили труда.

# 1 296
  • Тра-ла-ла
Аха, за някоя друга не камината щеше да запали, не да й остави целия десерт, а сигурно и розови листенца щеше да наръси до леглото. Stuck Out Tongue Winking Eye
Ттттттова е моя реплика...както казваше един анимационен герой Joy

От къде става ясно, че Петър няма собствено жилище?!
Обикновено такива, които не се напъват за жени и са свикнали на лесното...и в леглото не си дават зор и са егоистични.

# 1 297
  • Варна
Скрит текст:
Само че онази вечер палеше печката, едва ли Калоян го е помолил изрично...
Преди случая с незапалването се оказа че двата предишни дни я е палил без никой да му казва.
Ама явно Ванчето го е приела за даденост.. Simple Smile

# 1 298
Аз изобщо не го величая. Напротив. Огромното му его ми идва в повече. Той като Даяна - и двамата разчитат само на физиката си. И с едното красиво лице и тяло ли ще живее нкой с теб? Взаимност, близост, да показваш грижа - тия неща, ако отсъстват ... ами не ми трябва хубостта ти. Тя няма да ме топли, когато имам нужда от подкрепата ти.

# 1 299
  • Варна/Лондон
Вчера се смях на годежа, но днес ми идва да ревна, много мъчно ми стана за Стоян. А Калоян, това гадно земаненце, дето много се хвали на чест, да вземе да си завре тая чест, там от където му е излязла, отзад. И Кутев, декора, и той там, лафове вкарва. Дано Милена спечели фермата, да им е гадно на всички там

# 1 300
Той Пешко сам си каза, че е гол като пушка, няма ни жилище, ни работа в момента, що ми е да го проучвам. Joy
Аз никого не проучвам, защото не ме вълнува, реагирам на пресилени коментари просто. Simple Smile В случая - че можел да има всяка жена, ами не е вярно просто, много жени държат мъжете, с които са, Да имат пари. Или не? Joy

# 1 301
  • Варна
Той Пешко сам си каза, че е гол като пушка, няма ни жилище, ни работа в момента, що ми е да го проучвам. Joy
Аз никого не проучвам, защото не ме вълнува, реагирам на пресилени коментари просто. Simple Smile В случая - че можел да има всяка жена, ами не е вярно просто, много жени държат мъжете, с които са, Да имат пари. Или не? Joy
Не твърдя, че може да има всяка жена. Но за да има жена не му се налага да се напряга, затова не цени жените достатъчно.

П.П. Има хубава професия и не е глупав. Това го прави перспективен, дори ако в момента няма пари и жилище. Е, тежкия му характер обаче също не е за пренебрегване.

# 1 302
Да, Пешко сам се оплака, че нямал нищо.
Но да, пръста си няма да мръдне да впечатлява специално някоя жена. Колко милиарда жени го чакаха в интернет?Joy

# 1 303
Джулая, съжалявам за "плагиатството" . Joy
Мъжът ми го чу това за "милиардите" жени, които го чакат Пешко, и вика: "хм, казармени приказки, всички сме ги говорили такива" . Joy

Ама, величайте си го Пешко, де, той обича да го гледат с обожание. Joy

# 1 304
  • Тра-ла-ла
Когато Ванчето му вдигна гири за камината...Пешко каза, че ако го била ПОМОЛЕЛА, е щял да я запали. Което ме съмнява, при условие, че той нюнкаше, а да го будят му е омразно Joy Може би, ако имаше друг вид събуждане ... Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт