🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 81 867
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 1 305
Ако го е била помолила предварително, щом вече си е легнал - забрави да става да пали печка. Все пак рано ще става и няма да си направи 8-те часа сън.

# 1 306
  • Варна
Ако го е била помолила предварително, щом вече си е легнал - забрави да става да пали печка. Все пак рано ще става и няма да си направи 8-те часа сън.
Еми как иначе ще е неотразим без дозата си разкрасяващ сън.Trollface

# 1 307
  • София
Той Пешко сам си каза, че е гол като пушка, няма ни жилище, ни работа в момента, що ми е да го проучвам. Joy
Аз никого не проучвам, защото не ме вълнува, реагирам на пресилени коментари просто. Simple Smile В случая - че можел да има всяка жена, ами не е вярно просто, много жени държат мъжете, с които са, Да имат пари. Или не? Joy
Олеее,Марето да те чуе...Пък и статистиката го каза Simple Smile
Пешко на красота я кара и всички да въздишаме и да се бием за него,

# 1 308
Даянчето хубаво се опитва да се преориентира към Пешко, ама няма да я бъде там работата. Нали каза, че оглеждала родата до девето коляно, а на Петър баща му и плешив май беше, че и с шкембе, доколкото помня.
А Стоян- може да му викат Шрек, но поне си е намерил своята Фиона, с която е щастлив. Тримата герои на Доньо Донев могат само да му завиждат в това отношение.
Много ме е яд, когато добродушните и неконфликтни хора се приемат за глупави. Щом не блъска по масата и не се разправя за всичко значи не го брой за мъж.

# 1 309
Ох, вчера забравих нещо "много важно" да коментирам. Пешко не отразява Дая, защото Даню ша гу намрази, бе. Не му требва на него война с Даню.Той може и Тонка да е харесвал, мЪ кЪ да гу покаже - нали Побратимът влюбен в нея, не може така.
Другото - вчера го казах, то също е вариант - заради самия побратим, който с такова обожание го гледка.  Joy
А ако Пешето е наистина толкова презадоволен от женско внимание, може и да е минАл на другия брег - много балетисти например са така. Wink

# 1 310
Тази драма всъщност ще помогне на Стоян да бъде забелязан, и вътре, и вън. Греховете му не са големи, пушел тайно, ала-бала.
Видя се кой се подхилва, кой клюкарства, кой се извини, кой не клюкарства ( или пък го пазят и не са го написали).
Аналогичен цирк за жените, ще е супер , най-много пликове ще има за Ванчето сигурно. Най-кротките и най- незлобливи персонажи са най-обиждани, предполагам, защото не всяват страх.   
Няма ли спойлер...пишете ми на лични,ако не искате тук, аз пазя тайни много добре🙂

# 1 311
  • London
Да, Пешко сам се оплака, че нямал нищо.
Но да, пръста си няма да мръдне да впечатлява специално някоя жена. Колко милиарда жени го чакаха в интернет?Joy

Явно не е наясно Пешко, че който няма нищо никой не го чака без значение хубав, грозен, шарен, пембен.... Satisfied

# 1 312
  • Тра-ла-ла
Еее, за 1 път кой ти гледа толкова подробно Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 313
Според вас, ако е Милена дуелист кого ще избере?

# 1 314
  • Вестерос

Защо не излъчиха и погледа на Калата? 😄💙
JoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoy

# 1 315
  • London
Абе за един път сега.... повечето жени не търсят за един път, това е мъжко мислене. Иначе гольо да си намери пари като ще е за един път да си плати на компаньонка.... тия неща се заплащат.

# 1 316
Тази снимка, ако я види на господин "Чест и достойнство" татко му, военен само да припомня ...  няма да му се размине тояжката ми се струва Grinning Grinning Grinning
Ще направи набързо един ритуал по "разбратимяване" и ще разтури орисията, която е обгърнала сърцата им : D

# 1 317
Ох, аз все очаквам Пепи да извади коза с гея. Голяма веселба би паднала. Представям си реакциите на Кънчо.
Баща му ще дойде немедленно да го спаси от Фермата Laughing

# 1 318
  • Тра-ла-ла
Абе за един път сега.... повечето жени не търсят за един път, това е мъжко мислене.
Кой ги пита жените какво искат?! Joy Просто казвам, че Петър бързо може да забие някоя мацка за една нощ. Всъщност по-добре за няколко часа и да си ходи. Че той и без това е интровертен, не иска дуднеща жена...пък и да се наспи 8ч. Joy

# 1 319
  • Вестерос
Той Пешко сам си каза, че е гол като пушка, няма ни жилище, ни работа в момента, що ми е да го проучвам. Joy
Аз никого не проучвам, защото не ме вълнува, реагирам на пресилени коментари просто. Simple Smile В случая - че можел да има всяка жена, ами не е вярно просто, много жени държат мъжете, с които са, Да имат пари. Или не? Joy
Не твърдя, че може да има всяка жена. Но за да има жена не му се налага да се напряга, затова не цени жените достатъчно.

П.П. Има хубава професия и не е глупав. Това го прави перспективен, дори ако в момента няма пари и жилище. Е, тежкия му характер обаче също не е за пренебрегване.
Не, не ме кефи външно, косата му ми е гадна. Брадати не харесвам. Аз мисля, че е с ниска обща култура и глупее определено. Има доста сексистски изказвания. Характерът му е ужасен. Егоист е. Непукист е. Не, мерси!

Общи условия

Активация на акаунт