🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 81 828
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 1 320
Е, то и аз бих се качила на самолета на Петър. Sunglasses
Ами, ако самолетът е селскостопански?! Stuck Out Tongue Winking Eye
Май до сега не се разбра какво бачка Петър, освен че е пилот

LaughingLaughingLaughingLaughingLaughing

# 1 321
  • London
Да си купи по-хубаво една надуеваема кукла за какво да се мъчи айляка с жени....

# 1 322
  • Тра-ла-ла
Толкова жени се сбихме за Петър и всяка вика "Вземи го ти" Joy

# 1 323
  • Вестерос
Хахахахаа като горещ картоф. Забравих да добавя, че ми ..хмм... не мъжкарско махане на косми на ръце  и крака Grinning

# 1 324
Надежда всяка тука оставете, Пешко се побратими!

# 1 325
  • Варна
Скрит текст:
Той Пешко сам си каза, че е гол като пушка, няма ни жилище, ни работа в момента, що ми е да го проучвам. Joy
Аз никого не проучвам, защото не ме вълнува, реагирам на пресилени коментари просто. Simple Smile В случая - че можел да има всяка жена, ами не е вярно просто, много жени държат мъжете, с които са, Да имат пари. Или не? Joy
Не твърдя, че може да има всяка жена. Но за да има жена не му се налага да се напряга, затова не цени жените достатъчно.

П.П. Има хубава професия и не е глупав. Това го прави перспективен, дори ако в момента няма пари и жилище. Е, тежкия му характер обаче също не е за пренебрегване.
Не, не ме кефи външно, косата му ми е гадна. Брадати не харесвам. Аз мисля, че е с ниска обща култура и глупее определено. Има доста сексистски изказвания. Характерът му е ужасен. Егоист е. Непукист е. Не, мерси!
Какво мерси? Нито аз ти го предлагам, нито той ти се предлага.
Твърдя че има достатъчно които го харесват, а не всички.

# 1 326
  • Вестерос
Такава е приказката Хексе.

# 1 327
  • София
Според вас, ако е Милена дуелист кого ще избере?
Надето много иска,но ще вземе имунитет Smile Дая мисля -не.Ванчи...клоня към Марето.

# 1 328
Е не, продукцията, та продукцията, ами участниците какво очакват лесни пари? Ще дадат едни 100 хил. ама ще ги изложат до крак, реалитита са винаги така. Излагането винаги е било цел 1 на такъв тип предавания. Но и самите мъже много се изложиха като само номинират жени. Стоян щом е толкова лабилен да си стои в къщи, къде е тръгнал да се състезава с хиените, значи искам да съм в реалити,  ама никой да не казва нищо лошо за мен, на мен ми стана противен снощи да се размята и реве като ранен глиган. Вместо да се замисли, че нещата, които казват може би са истина. Не че те са повече стока от него. Но това е силата на характера да понесеш помията на останалите без да ти мигне окото, а не ревеш като ранен глиган. Все повече се убеждавам, че Петър е моят фаворит. В крайна сметка има си самочувствие човекът, но не е хвалипръцко постоянно да плямпа и да се хвали , не е страхлив, не говори много, но каквото каже е по същество. Давам си сметка, като гледам и Петър и Мария и Надя, колко много от качествата на човек са заложени във външния вид. Колкото и гадно да звучи, добрите гени са едно огромно предимство за човек в днешно време. Единственият им недостатък е че човек може да стане мързелив или арогантен от тях, но не е задължително човек да се поддаде на тези 2 лоши страни.

Да живее естественият подбор.

# 1 329
Хахахахаа като горещ картоф. Забравих да добавя, че ми ..хмм... не мъжкарско махане на косми на ръце  и крака Grinning
В интерес на истината, като влезе във Фермата не беше епилиран, жените /дали не беше Дая в отчаян опит да я забележи/ му се хвърлиха да го правят метросексуален. Не, че те уговарям за него, де.Joy

# 1 330
Той е много сериозен, често ми се струва погледа като леден. И надали се прави на 'тежък', може би наистина си е такъв. Има някаква суровост в него. И като добавим пренебрежителните изказвания за жените и егоизма ...
Мисля, че на всяка жена ще й бъде приятно като види партньора си, да срещне усмивката му. А той като че ли много много не я показва.
Може пък сърцето му да не е от камък и да е според жената, но каква ли жена ще му бъде добра невеста ...
не се знае какви са му критериите.
Много е далеч от моят тип, така че никак не бих се и натискала. Но пък не може да му се отрече, че е добър стратег.

# 1 331
Пешо, с тая мръснишка усмивчица бих го хмм...наказала, и после кой откъде е.
Не знам що така уж пилот а някак се позиционира повече като мъжки компаньон. Понякога и те се обличат като пилоти Bowtie

# 1 332
  • София
Бе много идиоти има в предаването ама един бе тъпомера идиотомера, тактомера и какъвто друг -мер има. И това е Даянааа. Вместо да се отдръпне, за да покаже и тя поне мааалкоо останало достойнство, то не са прегръдки, условия и все едно нищо не е станало с Данчо. Отвратителна е.

# 1 333
Много се забавлявам с коментарите за Пешко - моите близки мислят същото за мен и са прави. Абсолютен темерут съм - дразнят ме хора, които много говорят включително гаджета - правила съм се, че спя, че чета, за да не ме закачат; кисела съм, ако не си взема бюти съня; гледам първо себе си и общо взето съм си самодостатъчна Grinning
Та Джепешо го разбирам на чисто човешко ниво и може би затва не ме привлича като мъж, защото то все едно със себе си Grinning

Тази вечер ли избират първия дуелист? Надявам се да не си запълнят епизода със Стоян - мисля, че вчера беше предостатъчно.

Честно казано преди защитвах Даяна и отношенията й с Фокусника. Но след влизането на онази жена, която така се унижи през всички, очаквах, че ще се дистанцира и малко ще се събере. Но, не. Което вече не ми се струва окей.

# 1 334
  • Варна/Лондон
Той е много сериозен, често ми се струва погледа като леден. И надали се прави на 'тежък', може би наистина си е такъв. Има някаква суровост в него. И като добавим пренебрежителните изказвания за жените и егоизма ...
Мисля, че на всяка жена ще й бъде приятно като види партньора си, да срещне усмивката му. А той като че ли много много не я показва.
Може пък сърцето му да не е от камък и да е според жената, но каква ли жена ще му бъде добра невеста ...
не се знае какви са му критериите.
Много е далеч от моят тип, така че никак не бих се и натискала. Но пък не може да му се отрече, че е добър стратег.
Нищо чудно да е зодия Козирог, едно към едно е с моя пундек, навъсен темерут, но себеотдаен към приятели, работа, семейството. И да, бренебрежение към женския пол.

Общи условия

Активация на акаунт