🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 81 657
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 1 335
  • София
Сега гледам епизода от снощи. Тъжно ми е за Стоян.

# 1 336
Надка научила Кустев да прави кисело мляко и сирене? Че това всяка жена на село го може, какво остава за шеф- готвач, сигурно е АБ- то в кулинарията...
Ако ще говорим за жена- победител, то Хепи Ванче е много по- заслужила от Надка. И ратай беше, и фермер, и на два дуела победи, и не е статист и безгласна буква. Надка само може да й диша прахта.

Ама какво учене?Нали рекламират някакви комплекти за правене на сирене и кашкавал.Сигурно рецептата е на опаковката.Даже и аз разбрах как се прави,  от едно изречение.На литър мляко,  една капка от онези рекламираните,  и после се завива да стои на топло.Голям майсторлък,  няма що:)

# 1 337
  • Варна/Лондон
Свекърва ми пуши тайно от нейната свекърва вече 40 години. А е пушач, по 2 кутии на ден, но и е неудобно от свекървата, и се крие, като е при нея. Всички знаят, че пуши, но тя никога не е запалвала цигара пред майката на мъжът си. И не го намирам, за странно.

# 1 338
  • Варна/Амстердам
Аз не пуша пред баба ми. Отраснала е в различно време, преживяла е война, лични трагедии и беди, наблюдавала е смяната на три политически режима в България, но сърце не ми дава да запаля цигара пред нея. ❤

# 1 339
  • София
Свекърва ми пуши тайно от нейната свекърва вече 40 години. А е пушач, по 2 кутии на ден, но и е неудобно от свекървата, и се крие, като е при нея. Всички знаят, че пуши, но тя никога не е запалвала цигара пред майката на мъжът си. И не го намирам, за странно.

Аз пък го намирам за странно.
Едно е да не пушиш ПРИ други хора, ако димът им е неприятен. Друго е да не пушиш ПРЕД някого, защото ти е неудобно.
Неудобно от какво?

# 1 340
  • Sofia
Аз пък все си мисля, че Петър е доста по-добър от Калоян. При случая с печката - не е длъжен, а и не е женен, а Ваня от ден първи около него си го третира все едно и е гадже/мъж и е длъжен да се грижи за нея, мрънка. Петър не я харесва и най-вероятно би направил много за жена, която обича и харесва. Не е длъжен да го играе влюбен като не може да я понася Ваня вече. Доста хора не само в туризма останаха без работа при тази криза и не е редно да им се подиграваме според мен.

# 1 341
И майка ми никога не пуши пред баба, просто от неудобство.
Мразя хора, които се опитват да изпъкнат, унижавайки другите хора.

# 1 342
  • София
Май доста хора се крият, но малко си признават явно. Аз също не го възприемам това за кой знае какво, защото моята приятелка от 20 години се крие от майка си, а е вече жена със семейство и три деца.
Обаче като гледам от промото Данчо май много се кефеше, че Дая го изревнува...не знам, но май и двамата нещо са сбъркани. До едно време и аз я защитавах, но това от промото...че чак и хавлията вдига.
Дая се възмущаваше, че Боби искал цял един ден за неговата особа, а ние тук толкова седмици вече само тях двамата с Данчо, какво да кажем.

# 1 343
  • София
Петър освен външния вид и гласа има още едно качество което привлича жените. По-затворен и дистанциран е, леко по-студен. Малко говори, но знае какво да каже в точния момент. Мако недостъпен изглежда и това генерира още повече интерес у срещуположния пол. Жените мисля, че харесват по-загадъчни мъже, който не се откриват лесно, нито клякат бързо. И това Петър според мен не го прави нарочно, а си е част от него по един естествен начин.

# 1 344
  • Варна/Амстердам
Досега Петър не е изрекъл кой знае какви мъдрости, а напротив. 😁 Не съм съгласна, че говори малко, но казва много-посредствен изказ, употреба на думи, с чието значение не е наясно и често има грешна преценка. Предлагам му да мълчи още повече! 😂

# 1 345
  • Mediterraneo
Сестра ми се крие от нейните и моите деца, че пуши! Не е голяма драма, какво толкова голямо значение има точно това?!

# 1 346
Досега Петър не е изрекъл кой знае какви мъдрости, а напротив. 😁 Не съм съгласна, че говори малко, но казва много-посредствен изказ, често има грешна преценка, употреба на думи, с чието значение не е наясно. Предлагам му да мълчи още повече! 😂
И аз това казвам. Ама явно някои виждат "нещо повече" в него, различни сме, различно виждаме. Simple Smile

Тарти, за пред децата е малко по-различно, да не им даваш лош пример сигурно. Simple Smile

# 1 347
Даа, Пешо сам си каза "Аз съм пилот на 30 години и още нямам собствено жилище". Това беше в разговор с Антония(и още някой) по темата за политическата и социална обстановка в България.

Иначе, освен с външния си вид, мисля че той няма с какво друго да впечатли една жена. Освен, че е елементарен и простоват, и отношението му към жените е пренебрежително. Толкова е вглъбен в себе си, че едва ли не, не вижда нищо друго. Беше ми сипматичен само в самото начало, когато почти не говореше и изглеждаше доста по-интелигентен. Но откакто започна да философства, му пролича същността. Така че най-добре да мълчи за да изглежда по-интелигентен пред жените. Grinning

# 1 348
Еее гадна е Милена. Бърка му в раната криейки се зад загриженост. Уж да го нахъса за дуела.

# 1 349
  • Варна/Амстердам
Калоян за 46439194-ти път: "Аз не те харесвам, Стояне!"

Общи условия

Активация на акаунт