🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 82 662
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 1 455
  • Sofia
Дадохте и идея как да се оправдае навън.

Свалките с другите са за да размие впечатлението за повече от приятелската близост с Данчо. Уж се държи свободно с всички.  Само че почна късно и олекна още.

# 1 456
Ха! Я виж ти... няма как просто. Ще има романтична вечеря между Петър и Даяна. От няколко дни ни подготвят за това, все ги споменаваха. На Даяна й се случи точно това от което най-много я е страх. Да не я говорят хората и да не се изложи.
Колко хейт ще изяде още това момиче, а във фб е страшнооо... Сама си е виновна, можеше да покаже достойно поведение, но тя иска да копае дъното и да копае! Има ли още накъде се чудя? Всеки ден се изумявам от глупавите й постъпки.

# 1 457
Какво каза Петър в промото , че нищо не се разбра?

# 1 458
А пък Мара си намери най-готината приятелка за клюките - Кустев!

# 1 459
  • Варна
"С кого би искала да прекараш хасиенда вечерта? А -  с Ванчето. Б - Б, Б..."

Според мъжът ми, Боби не играел правилно кандската затова победил. Чупел китката си, което не било позволено. Според него Кустев е бил забележително добър на канадска.

# 1 460
"С кого би искала да прекараш хасиенда вечерта? А -  с Ванчето. Б - Б, Б..."

Благодаря!

# 1 461
  • Тра-ла-ла
Няма нужда от коментар
Скрит текст:

# 1 462
Нямам търпение за утрешния епизод и как Милена ще рекне на големия гвардеец, че е комплексар, защото всъщност си е такъв. Забелязвам едно такова поведение при него - мъжете кучета ги яли, право куме в очи/както той твърди, въпреки, че не е така, защото видяхме, че е коментирал всеки по отделно/, а при жените и думичка не обелва случайно да не им стане черен. Когато избираше ратаи и спомена за Стоян, че е на гости според неговите критерии защо нищо не спомена за Даяна в такъв случай. Да тя е спечелила имунитет, НО явно не се е сближила с никой толкова освен с Данчо, т.е. и тя си е на гости така леко./според неговите критерии говоря/.

# 1 463
И пак закани кой няма да вечеря...😶

# 1 464
Да бързат с “романтичната” вечеря преди да си тръгне Кустев.
И после Ваня да изпрати романтичната сътрапезница да си ходи.

# 1 465
  • Варна/Амстердам
Ще ми се Стоян да се дуелира с Кустев и да го отстрани.
НапиКано отново ще проявява тираничен характер. Освен това очевидно е отличил Мистър Кола маска за най-работлив. Сигурно тайно си мечтае да посочи него за романтична вечеря със свещи и старигиградски песни.

# 1 466
Според мене сръднята и ревността бяха на майтап, като гледам как си хортуваха после. Много тежки думи тук се изписаха по неин адрес - деградация, оо.... прекалено е, мисля...

Ами да се търкаляш в леглото на сгоден мъж и да се въртиш с намеци около 2 двама мъже и то в ЕДИН ДЕН много ли е градивно?
Да обещаеш на една жена, че ще спреш да се тикаш във връзката й и веднага след това да скачаш в леглото на мъжа й - много ли е градивно?
Да си на 27 и да чакаш на майка ти и на баща ти да ти платят сметките и да ти готвят (каза, че не можела и да готви). Това много ли е градивно?
...
Да, за мен това е тотална деградация, изказаха се и с по-груби думи тук, но това е - всеки си имаме различно възприятие.
А думата 'деградация' е комплимент в сравнение с нещата, които се пишат в личния й профил, в страницата на Фермата.
Да, за мен тотално се изложи и не ангажирам никого с мнението си.
Просто го споделям.

# 1 467
Верно , че тези хора там за 100 000 лева са си дали з..ка да им го плюем и коментираме, но чак пък да се следят личните им профили , да се ровят до 9 то коляно ...не знам деградация ли е, маниакалност ли

# 1 468
А ти толкова много пък да се нервираш заради някаква си участничка в риалити, много лично го приемаш сякаш.... Затова първа те питах да не си годеницата, аз такива коментари Друг път не съм правила, никога.
Много гняв има в постовете ти, а за мен темата е основно за забавление, затова ми идва в повече, понякога има усещане, че или съм в Ориента, или в Средновековието...

На същото мнение съм. Има някаква ненужна грубост във всеки един пост. Тук сме форум с цел забавление, нищо че през 80% от темите и епизодите общо взето така се коментираше. Радвам се, че вече сме от частта на 20%-тте.

# 1 469
  • Варна
Скрит текст:
Даяна: Твоята жена с МОЯ мъж ...
Чудя се колко по-долно може да падне Даяна. За мен това е наистиан лека жена.
Във Фейсбук масово я наричат ку"ва, мислех че това е прекалено, обаче ...
КАК тази прави намеци на Калоян, Върти се около Петър и сега ревностна истерия на НЕЙНИЯ мъж ... и то в един епизод.
Ако съм на родителите на Даяна просто ще я изгоня, сериозно ви казвам.
Това нейното граничи с ...
Противно ми е да я гледам, не знам близките й как понасят лекото й поведение, което тя непрестанно демоснтрира.
Ако живеехме някъде в арабския свят сигурно баща й щеше собственоръчно да я обезглави заради неморалното поведение..Joy
Сериозно? Личи си че нямаш деца... че така с лека ръка пропъждаш чуждите..

Общи условия

Активация на акаунт