🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 82 437
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 1 470
  • London
Свекърва ми пуши тайно от нейната свекърва вече 40 години. А е пушач, по 2 кутии на ден, но и е неудобно от свекървата, и се крие, като е при нея. Всички знаят, че пуши, но тя никога не е запалвала цигара пред майката на мъжът си. И не го намирам, за странно.

Майка ми и лелите ми бяха така от баба ми и дядо ми, качваха се на втория етаж като бяхме на гости, имаха си едно кътче там и си пушеха. Всички го знаеха, дори баба ми и дядо ми, но никога не се качваха горе за да няма засечки с цигари.....и не се говореше за тия неща защо са горе и тн. На мен ми е странно защо е била цялата тая гимнастика, но явно някакъв вид остаряло понастоящем уважение, знам ли. Laughing  Аз имах период в който пушех като гимназистка.....майка ми знаеше, пушели сме заедно, купувала ми е цигарите ( на 15-16 съм била като почнах) но баща ми така и не разбра, че е имало такъв период, отдавна не пуша, 10 години сигурно. Просто е хипохондрик и предпочитах да си спестя паники, паранои, лекции за рак и тн ( той също е бивш пушач ). Та принципно всеки си има своите доводи. Извинявам се за лиричното отклонение....., но явно не е единичен случай Стоян, ако всеки разкаже ще се окаже, че хора в подобни ситуации по ред причини много.

# 1 471
Не искам да пиша едно и също за втори път, И аз като нея съм на 27 години и съм коренно различна. За това съм възмутена. И странно нали, но сякаш хилядите лоши коментари показват, че не съм само аз, която е възмутена.
Всеки ден всички се изказват негативно за Даяна, има и по-крайни думи от една моя дума и само към мен има някакъв проблем. Един път погледнах профила й от любопитство сле дпрочетена статия за това. Това е.
Всички я коментират негативно, а вие се захванахте с мен.
И аз виждам понякога по-крайни неща, но да съм коментирала защо еди кой си се изказв така?
Ами всичко, което изброих го мислят всички. Личи си по коментарите - всички са писали. че е отвратителна, колко била зле и това е окей. Но една моя дума - не е.
Добре, това е вашата гледна точка. Аз нямам проблем с това.

# 1 472
Данчо ще прави фокуси на 19-ти в столично заведение. Честно казано, това бих го гледала. Добър е в това. Друго добро за него - масажа на Ваня, както си трябва беше.

# 1 473
Това наистина Надя е голямо ДЪНО ..от къде на къде ,ще казва на Ваня с НАМЕЦИ,че е стара вече ...да ходи си прави инвитро да си гледала сама дете и куп още глупости....оф що не съм аз там бе тая винаги ще е затапена от мен нямаше да и дам време да злобее....аз на 37г. родих 2-то си дете ,а дъщерята на 34г.се омъжи и на 36 роди....ееее па дърти ли сме били беееее... даже ,още като излеза на вън съм заглеждана....а Ваня е още във възраст в която може и да се омъже и деца да прави.....това че Надя е била дефектна не значи,че всички са така,че я и пита ....ти пари имаш ли.....оооо не моа повече....

# 1 474
  • София
От самото начало не симпатизирах на никого.

Истинското дъно обаче виждам в пчелатрката и гвардейчето. Прости, тесни, злобни и необразовани душици. Знаят всичко най-добре, най-хитри са от всички, най-честни, достойни, работни, без нищо човешко. На дъното на пирамидата. Никога няма да стигнат и втория етаж.

От оставащите в момента може би симпатизирам на Митко, Боби и Ваня. Поради липса на други. Но, за съжаление те няма да бъдат от финалистите, пък спечелил съвсем.

# 1 475
  • Вестерос
Даяна изпростя...
Моят мъж, твоята жена... мамма мия...

# 1 476
  • London
Данчо ще прави фокуси на 19-ти в столично заведение. Честно казано, това бих го гледала. Добър е в това. Друго добро за него - масажа на Ваня, както си трябва беше.

Сега остава да пуснем някой шпионин бг мамин да каже дали Даяна асистира хихи.

# 1 477
Годините ми са повечко от на Надя, но до мен тя изглежда като лелка. И съм убедена,че отношението към живота и хората ни бележат. Надя си вре носа дето не й е работа и дава непоискани съвети, а после пък разнася приказките като дърта селска клюкарка. Мария няколко пъти ме изненадва,че се проявява като по-тактична дори.

# 1 478
Ваня,ако четеш тук позволи ми да кажа...../провокира ме днешния епизод /... Не се вкопчвай в хората
Иначе няма да получиш своя опит. Така или иначе никога не можеш да останеш сама, защото където и да отидеш ,ще намериш хора. Твоите хора, които ще те изпълват, ще те вдъхновяват, ще те учат. И помни: ако нямаш път с някого, не тичай след него.

# 1 479
Дано хонорара за епизода да си е струвал последиците за репутацията на Даяна.
Но не вярвам да е бил висок, все пак изпълнението доста издишаше.

# 1 480
  • Тра-ла-ла
Такава постановка ще е, ако точно Петър спечели вечерята и покани точно Даяна, която уж въздиша по него. За половината заплата ще се цаня догодина да им пиша сценариите Joy

# 1 481
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
100% e на хонорар,а вие се хващате на сценария..
Сценките на ревност ги играе,личи си.На няколко пъти съм я забелязвала как си намества микрофона,че да се чува по-добре.
Актриса,която си търси работа попада "случайно" в реалити,което винаги е търсило сеир и скандали.Каааква случайност. Laughing Задали са й задача да се лепне на някой мъж и да го играе приятелката,но не точно.
Даяна сама си каза,че е пробвала с този и онзи,но Данчо е бил най-лесният.В същото време смятам,че Даяна реално има някакви симпатии към него,бих казала сексуални.И толкова.

Стоян ми е смотан и искам той да си тръгне в събота.Смятам,че ще избере Кустев,за да си разчистват сметките покрай писмата.

# 1 482
  • Sunshine state
Пф, айде сега вечеря с Даяна.. Много загуби от тоя формат, според мен. На мен ми е неприятна от ден 1, та нямам какво да кажа особено за нея. 🤷🏼♀
На Данчо бих му била шута мигновено.

# 1 483
Даяна на кой не се е пробвала? Само на чичо Митко, Стоян и Боби.

Казано честно, малко в повече ми идва това набеждаване на Даяна. Първо, защо се била залепила за Данчо и как с никой друг не общувала. После, ако погледне някого или не дай си боже да размени дума с него - тя му се сваля и пробва.  Малко работата стана - няма угодия Rolling Eyes Иначе Петър ѝ харесва визуално, това е ясно - ама аз като гледам, повечето жени вътре "точат лиги" по него. Че доста и от коментиращите тук. По-дяволите, ако аз бях жена, вероятно и аз щях да го харесам! Wink

Според мене сръднята и ревността бяха на майтап, като гледам как си хортуваха после. Много тежки думи тук се изписаха по неин адрес - деградация, оо.... прекалено е, мисля...

Съгласен. В началото я харесвах повече, но напоследък определно показа страни, които не харесвам. Обаче, чак такова демонизиране, не мисля, че заслужава. Според мен, тя, необяснимо и за себе си как, е хлътнала по Данчо, но осъзнава, че връзката им е почти невъзможа в реалния свят. Затова и разминаването между поведението ѝ и думите ѝ. 

Иначе най-искрен съвет към Дая. Никога, никога, никога да не се влюбва в масажист. Или пък във физиотерапевт. Или в какъвто и да е учител по йога, пилатес, фитнес и т.н. Абсолютно никога и в гинеколог. Или в какъвто и да е лекар. Артисти, танцьори и всякакви други с професии, в които има досег с отсрещния пол са също крайно неподходящи за нея. Най-добре надзирател в мъжкия затвор. Или пазач на фар ...по възможност на остров ... в Северно Море.

Последна редакция: пт, 13 ное 2020, 05:05 от NessunDorma

# 1 484
  • Sunshine state
За мен пък Даяна сама си го направи - ясно й се каза, а и тя сама разбра да не се вре, където не й е работа, ама то шило в торба стои ли? Е, на ти сега..
Йордан е за трепане и той.

Общи условия

Активация на акаунт