🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 82 053
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 1 515
И аз не разбрах какво каза Калоян, защо да остави Милена без храна? Ей, нямат въображение тези момци, все от храна ще лишават. И не знам дали има право да остави някого гладен, фермерът. Има ли?

Последна редакция: пт, 13 ное 2020, 12:47 от cardu

# 1 516
Мара не свали от задника си тея грозни къси дънкови гащи! Лелее, колко грозно са се впили и отпред и отзад!

# 1 517
Спокоен епизод, дами и господа! Animal Bee
Релакс и масаж във Фермата! Андрей може да нарече хижата "Спа/х с оФца"
Милена е голям мотиватор! След Ангел изпраща втори дуелист, другата седмица и трети Smiley
Разгледах на Стоян фейса
Скрит текст:
До преди 4-5 години е бил слаб, явно окръглянето е започнало след сватбата  Wink и някак рязко започва да се състарява. Но човека си има хубаво семейство, много наситен социален живот, приятели, явно и с гайдата обикалят места, събори...има живот в този човек. И малко започвам да се чудя, поза ли е тази пасивност до тук или наистина не намери своите хора и остана някак изолиран.
Чудно ми е не си ли дават малко реалистична оценка тези "играчи" - всички до един.
Стоян спечели дуела, стана фермер, че и финалния-зрителски вот взе!? - ако наистина вижда по този начин нещата, значи е успял да предвиди съжалителната реакция на публиката. Те това е стратег, Наде! Smiley

Кустев и той печели, фермер или не, но и той финалист, че и с Дама Мара под ръка.Smiley

Дайчето! Какво да каже човек - и аз кат Данчо: Хубава женичка, ма...глупавка.
Д: Ти по гащи ли се събула, извинявай?
В: По прашки - специално тигрови! Satisfied
Юхууу Ванчето ми хареса.

# 1 518
  • при късмета
Чудно ми е сега защо няма коментари, че кукото иска да вземе мъжа на Даяна, а на всичко отгоре Даяна е там, не някакъв имагинерен образ JoyJoyJoy Лежи гола, на всичкото отгоре я пипат на всякъде

# 1 519
Сашо К. - Браво на И и С само индийски сериал не бяха правили 🤣🤣🤣

# 1 520
  • Асеновград
И аз не разбрах какво каза Калоян, защо да остави Милена без храна? Ей, нямат въображение тези момци, все от храна ще лишават. И не знам дали има право да остави някого гладен, фермерът. Шма ли?
На мен ми се чу , че и каза да постави чиниите до всички столове , а не така както се виждат. Ако не го направи ще е остави без храна.
Довечера ще видим ....каква му е драмата на тоя ,,льоптьо,,

# 1 521
  • при късмета
Ще умра от смях. Андрей е подарил на Ангел една овца. Предизвикателството на Ачо към Сашо Кадиев и Митко Калайджиев беше да я издоят. Тръгна първо Сашо, но Ангел държеше да е Митко, че бил във фермата и знае как става. Предупреди го, че каракачанските овце са с по-малко виме и Митко се зае със задачата. Ела вика ми покажи къде е това, не го намирам. Ангел се смя, смя и накрая им каза, че това е коч

# 1 522
Голям смях пада в "Преди обед". Ачо обяснява на Митко Калайджиев как се дои каракачанска овца. Андрей му е подарил една. Гелето казва: "Бъркай там и ще намериш"  и докато Митко се мъчи да й намери вимето, накрая Ачо "Това е коч"  Grinning

Последна редакция: пт, 13 ное 2020, 11:09 от Анонимен

# 1 523
Нещо не се разбират думите на Калоян, звучат като:
"Ако не ги преместиш по столовете(посудите), означава, че няма да вечеряш!"

А беее, какъвто и скандал да е имало преди това, ако изобщо е имало нещо, малкото леке пак със заканата за лишаване от храна тръгва да изисква подчинение.Unamused

Тази година никой ратай не саботира, време е на Милена да им ливне вечерята в кофата. Тя няма шансове за финалист, излезе, знае отношението на хората. И другата седмица ще е ратай, а колко да свеждаш глава и да си слуга на самозабравили се наглеци.

Последна редакция: пт, 13 ное 2020, 11:27 от Cafelate

# 1 524
  • Варна/Амстердам
Калоян изглежда е наказван много от баща си. Вероятно го е "възпитавал" с бой и той е възприел тиранията за нещо нормално.

# 1 525
Ми.. значи малко го е бил.
Много неприятно момченце се оказа.
Но това, че се е застъпвал за Милена или не го помня, или не са го излъчвали.
Даже Пешо ми е по-приятен от Калчо.
Все си мисля, че до края ще си поизвъртят по някой не особено приятелски номер побратимите. Като опрат нещата до...аз или той...И ми се струва, че Калоян ще се покаже колко чини като приятел. Щото то на масата и в спалнята е лесно...

# 1 526
  • София
На мен Кустев ми е най-голямото леке. Истинска мижитурка. Стоян нали е наивен и смотан, продължава да го смята за приятел и още малко ще се извини на всички, че ги е разочаровал.

# 1 527
Ако някой иска да се посмее и е изпуснал как се дои коч да гледа Joy Joy :
https://fermata.btv.bg/videos/fermerskoto-predizvikatelstvo-doen … chanska-ovca.html

# 1 528
  • Асеновград
https://fermata.btv.bg/videos/fermerskoto-predizvikatelstvo-doen … chanska-ovca.html

ох голям смях.....Ето че и стопанина е оценил Ангел , та чак и коч му подарил.

# 1 529
  • Варна

ох голям смях.....Ето че и стопанина е оценил Ангел , та чак и коч му подарил.
Joy Joy Joy
Каракачанската овца - Жани...  Joy

Общи условия

Активация на акаунт