🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 82 030
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 1 530
Ако някой иска да се посмее и е изпуснал как се дои коч да гледа Joy Joy :
https://fermata.btv.bg/videos/fermerskoto-predizvikatelstvo-doen … chanska-ovca.html

ох голям смях.....Ето че и стопанина е оценил Ангел , та чак и коч му подарил.
Joy Joy Joy
Каракачанската овца - Жани...  Joy

Със сълзи се смях. Ето защо харесваm Ачо, винаги оригинален готов да  забавлява народа Grinning Grinning Grinning Grinning

# 1 531
На Иван Гинчев в трети сезон му спретнаха такъв номер, само че с пръч.

Липсва ми Ангел, другите са пълна скука, много загуби предаването от отпадането му.

# 1 532
Да изкоментирам мача за Евролигата и сбъдването на Пешовата мечта Satisfied Каква лентичка си бе преметнал на челото. Но всички бяха страшно добри, истински се изненадах. А Мария направо им скри топката Wink
Само гадничко се получи, че Петър дори не отиде да види Ваня добре ли е. Ясно, че не я удари нарочно, но от желание да се дистанцира от Ванчето, чак не посмя да прояви кавалерска загриженост(кавалерщина ли беше думата? Smiley)
И Надя за кой ли път ми прави впечатление, че ѝ липсва всякаква спонтанност. И тя умира да го раздава тежко и назидателно в стил "Ех, аз когато съм играла"...лигави се там до Митко.

Защо Надя искаше да си купят кисело мляко? Нали си произвеждат. Така и не разбрах, това сирене, кашкавал за тях ли остават? Проверяващите все ги хвалят, а веднъж не видях за закуска сирене на масата.

# 1 533
Аз останах с впечатление, че искаше да замени кисело мляко за мая

# 1 534
Аз намирам огромна прилика между Даяна и Милена. Когато се появи преди време статия за Дая и Н.Илиев и разглеждах снимки, много ми заприлича на младата Милена. И двете са нарциси - "хранят се" от харесването и одобрението на другите, не могат да живеят ако не се "оглеждат" в околните и да виждат собствената си перфектност. Ако някой не ги харесва, значи той е агресивен, комплексар, има проблеми ( рак, починали деца или просто е глупав). В случая на Дая това беше нейното изказване "за мнението на другите - от едното ухо влезе, от другото излезе". И двете имат проблеми с родителите си (и реваха по този повод) - уж са по, по, най в собствените си очи, а за майката на едната и бащата на другата - все не са достатъчно добри. И двете имат по 1 брат и 1 сестра. И двете наскачаха да защитават някого, но само в случай, че имат интерес. Голямата защитничка Дая на Милена и на Ваня, се хилеше като пача на унижението на Стоян. А Милена сега реве със Стоян, а на Надя и Ангел ровеше садистично в раните. Има и други прилики, но да не задълбавам.

Има само една разлика - Милена е добра актриса, а Дая не е Smile.

# 1 535
Не знам, гледам, доста народ успя да заблуди Дая с вчерашната "сцена на ревност" . Simple Smile
Не ще да е чак толкова лоша актриса. И преди писах - с Лорина Камбурова ми се видяха еднакво дървени в сериала, нищо че Лорина е завършила НАТФИЗ. И се поошлайфаха сякаш малко и двете. Но на фона на артисти като Койна Русева, Цветана Манева - просто няма как да ме впечатлят, то е ясно. А, и младичкият Петко Венелинов се оказа много добър актьор, наскоро го засякох в един магазин, много симпатичен. Простете ми за отклонението. Simple Smile

# 1 536
Сцената на ревност, според мен беше опит за шега. Но много жалък опит, просто не се получи.
Не смятам, че във Фермата Даяна играе, ако е така, защо се притеснява какво ще си кажат хората и най-вече родителите ѝ? Ако си познавам детето бих била наясно, че е разиграва театър. Wink
Увлече се като тийн, но няма смелост да си го признае, оттам нелепото поведение и смешните думи за приятелството.

За пръв път я видях в предаването. Почти не гледам бг сериали, напълно непозната ми беше дори като име.
Да е здрава.
Всичко отминава и се преживява.

Аз останах с впечатление, че искаше да замени кисело мляко за мая

Абсолютно си права Hands V

# 1 537
  • Sunshine state
Самият факт, че се е навила да ги разиграва подобни, ако приемем, че играе, говори зле за нея. Аз не я бях чувала преди Фермата, ама не ща и да я чувам след нея. 😂

# 1 538
Много ми е интересно какви игри ще изтеглят Стоян и противник.
Ако има ходене по греда или като онази игра с въжетата и дъските, ще падне голям смях.
И все се сещам за онази песен на ПИФ: Ррриба и слон, игррраят на ластик Joy

# 1 539
Петър и Калоян обсъждат колко са им намалели силите. Обаче захапали цигарите.

Изненадвам се колко много пушат всички вътре и то постоянно. Независимо дали работят, ядат, почиват - всички са захапали фасовете и смучат ли смучат.

Не можах да не се засмея , превеждайки си на моя лош английски ника ти (знам че е като дим , но също може да се тълкува и като Обичам да пуша Sweat SmileSweat Smile

Хахаха, да, аз съм пушач Grinning
Но просто това неистово пушене през цялото време ми идва в повече.

Да  ги оставят една седмица без цигари, чудна веселба ще настане.LaughingLaughing

# 1 540
  • София
Да, опит за шега беше. Само че вече сме нащрек, защото при толкова истински сцени на ревност, такава шега е малко проява на лош вкус. Жалко за момичето. Но понеже продължавам да твърдя, че не е лоша и покварена, мисля, че като се изгледа след излизането си, ще има много над какво да се замисли. Убедена съм, че ще успее да коригира някои от недостатъците си. Жалко само, че няма да спечели формата, а имаше качествата и възможността.

# 1 541
А на мен ми хареса Петър:
Даяна: - Моят мъж с твоята жена!!!
Петър: - А Данчо къде е?

# 1 542
  • Sofia
На мен ми беше грозно как Надя започна да говори на Ваня, че трябва да осинови дете. Много грозни изказвания, вярно е, че годините минават, но не е редно да съдим как ще премине живота на даден човек и на колко години би имал деца. Ваня според мен е преминала през доста трудности, но не и се връща назад. Не е получила вероятно нищо наготово и е работила доста през годините. Дано си срещне човека, поне покрай тази известност от Фермата.

# 1 543
Според мен, няма как Даяна да играе роля, която продуцентите са й задали. Това, все пак е Фермата и най-важната цел на предаването не е създаване на интриги. Как си представяте да влезе наранената годеница, да си излее душата, да страда, а сценаристите и продуцентите на неин гръб да продължават да правят интриги. Това е меко казано абсурдно. Но е възможно самата Даяна да се прави на интересна с цел рейтинг. Но за мен обяснението е далеч по-просто - тя просто си е такава. Тя не става за актриса, така че тези погледи и флиртове няма как да ги изиграе. Но по отношение на вчерашната сцена на ревност, и аз мисля че беше шега от нейна страна, защото след това отново си гукаха с Данчо.

Но ако забележите как говори с Калоян, Петър и Данчо, ще видите, че тя непрекъснато флиртува с тях. Преди дуела миналата седмица си беше качила краката на стола и с кошутестия поглед и интонация, питаше Калоян как така не е чел алманаха. Повтаряше едно и също, като целта беше флирт, а не толкова да му каже нещо съществено. Но вчера наистина ми дойде в повече. Първо се възхищавала на Калоян(пак с онзи поглед), после се прави на луда за да дойде Петър до нея и пак го гледаше с една срамежлива пошла усмивчица, а накрая в леглото с Данчо си говорят за голите им тела. Това момиче няма граници. Но най-грозното е, че дни след като си тръгна годеницата, те двамата с Данчо се държат все едно нищо не е станало. Ако Данчо е истински мъж, ще каже на Даяна да се изнесе от стаята. Един мъж, който уважава жената до себе си, никога няма да я изложи така пред цяла България. Дори и вече да няма чувства към нея и вече е влюбен в друга, достойният мъж ще изчака края на предаването за да си изяснят отношенията, а не да я унижава публично. Даяна, пък ако е свестен човек, на момента щеше да се е изнесла от стаята, най-малкото от неудобство. Но и двамата са нагли хора. Напълно се заслужават.

# 1 544
  • Варна
Ако Данчо е истински мъж, ще каже на Даяна да се изнесе от стаята. Един мъж, който уважава жената до себе си, никога няма да я изложи така пред цяла България. Дори и вече да няма чувства към нея и вече е влюбен в друга, достойният мъж ще изчака края на предаването за да си изяснят отношенията, а не да я унижава публично. Даяна, пък ако е свестен човек, на момента щеше да се е изнесла от стаята, най-малкото от неудобство. Но и двамата са нагли хора. Напълно се заслужават.
A защо Даяна да се изнася, защо да не се изнесе Данчо..
Добре, де схванах идеята..
На мен Даяна не ми пречи, ако ще да флиртува с когото си иска. Това е просто начин на държание, не е задължително да води до нещо повече. Вярно че с Данчо стигна доста далеч, но пък съм сигурна, че тя го харесва истински. Не е сигурна дали в реална обстановка ще продължи да го харесва, затова нещата са стопирани дотук.

Общи условия

Активация на акаунт