🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 81 665
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 1 620
Дая открито си заяви, че ако някой от двамата претенденти за царската корона Петър и Калоян и беше обърнал внимание навремето, тя нямаше да е толкова близка с Данчо.

Това се повтори толкова много пъти, че само по себе си се превърна едва ли не в истина, а според мен винаги е било изкарано от контекста на разговора им и Даяна имаше друго предвид. Тя отговаряше на въпроса на Даньо защо е "избрала" него, какво харесва в него. И отговора беше, че той я кара да се чувства добре и че може да е свободна и да си говори с него, без да се притеснява. Тя го сравняваше с другите как не може да хареса тях. Никога не е казвала, че ако те са ѝ обърнали внимание, тя намало да хареса Йордан. Просто, хората, които не я харесват, защото е "върти опашка", "безрамница", "нагла флиртаджийка"', "нахалница" и какво ли още не, чуха каквото искат и намериха в отговора ѝ още амуниции, срещу "безнравствеността" ѝ.

# 1 621
  • London
Сега гледам записа от снощи, само за мен ли не е нормално Надя да коментира по този начин учителката в детската градина на сина си???? Не знам с какви очи ще я гледа после, не коментира мъжа си,  братовчедка си ми учител/възпитател на детето си. Аз не бих си го позволила...., а и как го каза ''даскалицата'', ужас, ужас.....

# 1 622
  • Другата България
Момичета, дишайте! Не се дракайте. Всеки с мнението си. Нали трябва да става разговора. Няма сега зарад Даню да се карате. Моля ви сА!
Ти пък!
Да се карам с непознати за непознати!
Пиша си като всички, обръщат се към мен персонално - отговарям.
Всеки си има мнение, излага го/се, никой не е длъжен нито да се съгласява, нито да не се съгласява, нито да го приема лично, нито да се разпознава.
Ако пък го направи, едно от всичките неща, проблема си е негов.

За дуела, се чудя кого ще посочи Стоян.
Кустев според мен, дори и да му се иска да е Шестака, няма да го направи заради това, че отново ще го вземат за страхливец. И ще сгреши. Тук всеки си гледа интереса, така или иначе Стоян вече е нарочен, и следва наистина да си гледа само собствения интерес. Ама няма да го направи, така си мисля.
Та предвиждам Кустев и си мисля, че много зависи от игрите, но Стоян може и да отпадне.
Не става дума за Ориент и не е, че хората не се дразнят и на Данчо за поведението, просто от него няма изненада, че си перка почти по старому, честно казано. Но Даяна някои я смятат за умна, има самочувствие за себе си, че е интелигентна жена, с образование и т.н., но не можа да издържи и 2 дена на обещанието си към годеницата с пликчетата миш-маш. Пуснах си днес "Преди обед" и там показаха пак кадрите от разговора им тримата, в който Даяна и се извини за това, което ще види и уж нямало/не искала да бъде част от това и после бам, отива при Данчо бой и му казва неща от сорта на "Поне ботушите ни да са заедно" Grinning Grinning Просто е едно противоречие цялата Даяна за мен, бие се между представата за себе си и това, което реално е, а то е една красива опаковка със семпло съдържание Simple Smile

Моля ви не ме обвинявайте, че ѝ завиждам, обещавам, че не Grinning
Да, това с ботушите беше...но аз наистина допускам и роля от страна на Даяна.
Нейна, на продукцията......

# 1 623
Скрит текст:
Не става дума за Ориент и не е, че хората не се дразнят и на Данчо за поведението, просто от него няма изненада, че си перка почти по старому, честно казано. Но Даяна някои я смятат за умна, има самочувствие за себе си, че е интелигентна жена, с образование и т.н., но не можа да издържи и 2 дена на обещанието си към годеницата с пликчетата миш-маш. Пуснах си днес "Преди обед" и там показаха пак кадрите от разговора им тримата, в който Даяна и се извини за това, което ще види и уж нямало/не искала да бъде част от това и после бам, отива при Данчо бой и му казва неща от сорта на "Поне ботушите ни да са заедно" Grinning Grinning Просто е едно противоречие цялата Даяна за мен, бие се между представата за себе си и това, което реално е, а то е една красива опаковка със семпло съдържание Simple Smile

Аа, чакай, никъде Дори не намеквам такова нещо. Никъде. Имам предвид това, което Хексе каза по-назад - мъжът, издигнат на пиедестал, жената - да я пребием с камъни. Това за мене е ориенталското мислене. Мъжа го оправдаваме, жената - готови да я линчуваме.
Даяна зае отбранителна позиция пред годеницата с това, че са уж само прЕатели с Даню. Какво, да ѝ каже - "Да, падам си по него" - това ли очаквате? Не си удържала на думата. Как? Как да се дистанцира от Данчо? Та той е залепен за нея, а на нея ѝ е приятно. И? Какво? Това я прави мръсница? Ами...., няма да се повтарям. Спирам.
Няма смисъл.

# 1 624
  • София
Ааа аз се шегувам, че нали в началото ни обвиниха, че завиждаме на Жана и Антония май 😁

Иначе може да се дистанцира като просто не казва подобни неща като това с ботушите, лесно е  и няма да дразни толкова 😁

# 1 625
  • Тра-ла-ла
Стига с тази Даяна. Яяя кажете...тия джапанчици на Момъка на Честта ли са или ги е взел на бързо от някоя от девойките във фермата?!
Скрит текст:

# 1 626
ПараСиемпре, мАни, ша вземе некой сегИ да ме набеди, че сигурно съм от тия, дет' семейства развалят, щом така защитавам Дая. Joy А аз съм едно скромно, макар и красиво момиче, абсолютно моногамно, но пък доста съм флиртувала на младини, щото много мъже са точили лиги по мене, фук-фук. Stuck Out Tongue Winking Eye

Оо, джапанчиците са много фешън. Joy Много му отиват.

# 1 627
  • Другата България
Скрит текст:

Аа, чакай, никъде Дори не намеквам такова нещо. Никъде. Имам предвид това, което Хексе каза по-назад - мъжът, издигнат на пиедестал, жената - да я пребием с камъни. Това за мене е ориенталското мислене. Мъжа го оправдаваме, жената - готови да я линчуваме.
Даяна зае отбранителна позиция пред годеницата с това, че са уж само прЕатели с Даню. Какво, да ѝ каже - "Да, падам си по него" - това ли очаквате? Не си удържала на думата. Как? Как да се дистанцира от Данчо? Та той е залепен за нея, а на нея ѝ е приятно. И? Какво? Това я прави мръсница? Ами...., няма да се повтарям. Спирам.
Няма смисъл.
Пак ще кажа, че еднакво гледаме, едно виждаме, различно интерпретираме и разбираме нещата.
Именно затова ми е интересно в темата, защото хората са различни и гледните точки са различни. Могат да се излагат и без да подскачаме като ощипани моми и да характеризираме този, с когото не сме съгласни.
Както го правиш ти. Тоест, не правиш болднатото.
Аз от това, което дават като подбрани откъси, естествено, виждам обратното, или почти - не ДанЧ, а Даяна е почти залепена за него. Това всъщност може да се манипулира, това е ясно. Но ето и снощи, когато той масажираше Ваня - тя нахлу в стаята, търси го. Това с ботушите също ми беше много ....ами гнусно ми беше. В интерес на истината повече тя му се веси на врата и го прегръща, уж го беше отразила като грешка - продължава да го прави. На мен ми се струва, че тя повече му ходи по петите, отколкото той на нея. Ама може и да греша.
Но за едно съм категорична - ако иска, може да се дистанцира от него. Тя от ден първи се сля буквално с него на строителната площадка, само те двамата, наистина винаги двамата. Защо не се включваше в женската работа? Имаше толкова много, слагане на зимнина, сега зеле се претака, буркани, чушки, домати.....тя се до Данчо на строежа. Коя друга жена беше само на строежа? Нима някой я е ограничил да прави друго? Тя го търси съвсем съзнателно, сама без него като че ли се чувства някак несигурна, затова и твърдя, че ако не беше той, щеше да е всеки друг....МЪЖ. Ако беше индивидуален играч, Даяна досега щеше да е аут.
Затова и не допускам, че го харесва като мъж или там някакъв бъдещ партньо за извън фермата, че дори и в нея, за нещо различно от ракета-носител.
Е, и предполагам ѝ е приятно да си говорят, не твърдя обратното.

Последна редакция: пт, 13 ное 2020, 20:07 от Merri_An

# 1 628
Мери, къде видя да подскачам и да давам характеристики На Пишещи тук? За ориенталското мислене ли се обиди?
Да, такова е. Щом флиртът се приема за к@рвалък, такова е. Който ще да се обижда.

Simple Smile

Последна редакция: пт, 13 ное 2020, 20:49 от Смиляна

# 1 629
  • София
ПараСиемпре, мАни, ша вземе некой сегИ да ме набеди, че сигурно съм от тия, дет' семейства развалят, щом така защитавам Дая. Joy А аз съм едно скромно, макар и красиво момиче, абсолютно моногамно, но пък доста съм флиртувала на младини, щото много мъже са точили лиги по мене, фук-фук. Stuck Out Tongue Winking Eye

Оо, джапанчиците са много фешън. Joy Много му отиват.

Еш па ти, ма деградирала си и ти много ясно 😁 🤗

Туй е хумор, ние си имаме лаф с Ензимчето, някой да не помисли, че сериозно ѝ го говоря. 😁

# 1 630
  • Другата България
Мери, къде видя да подскачам и да давам характеристики На Пишещи тук? За ориенталското мислене ли се обиди?
Да, такова е. Който ще да се обижда.
Joy Абе душко, казвам, че ти НЕ го правиш и трябва да си излагаме позицията именно КАТО теб.
Оффф, чакай да се прочета, ама уж се четох вече....
Я фърли едно очо сега.
Оффф, ето така стават недоразуменията, а ние искаме да разбираме еднакво някакви непознати, дето и пари са взели, за да ни забавляват.....
Къде отиде Дана? Да не са ѝ спрели профила от БТВ?

# 1 631
Ох, успокоих сА! Kissing Heart Hug
На'йш ли как ма стресна, мен, най-миролюбивото същество на Света. Joy

ПараСиемпре, пЦилютно деградирало същество съм, та, то си ми личи отдалече. Trollface
Hug

# 1 632
Ей изписал сте света. 227 нови отговори. Ми не мога да ги изчета. Аз цял ден на тръстиката, едвам се прибрах. Айде до новия епизод.

# 1 633
Малко или много поне темата се раздвижи. Като знам първите теми до след дуела имаха по 60страници. Сега поне удряме 110-115 страници ПРЕДИ дуел.

# 1 634
  • София
Еми сеирджийчета сме си 😜😜

Общи условия

Активация на акаунт