🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 81 684
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 1 635
Сега гледам записа от снощи, само за мен ли не е нормално Надя да коментира по този начин учителката в детската градина на сина си???? Не знам с какви очи ще я гледа после, не коментира мъжа си,  братовчедка си ми учител/възпитател на детето си. Аз не бих си го позволила...., а и как го каза ''даскалицата'', ужас, ужас.....
За възпитанието и манталитета на Надежда- напълно нормално. Тя се изживява като тотален авторитет по всички въпроси, последна инстанция един вид . Разбира се, съветите, които дава са просто друг начин да излее злоба, без да мърмори и да сипе забелележки, изкривила вежди и устни в иронична усмивка. Учителки, лекари, Дядо ти Боже- тя не вярва в тях, ааа, да, и в чуждо мнение също .

# 1 636
Сега гледам записа от снощи, само за мен ли не е нормално Надя да коментира по този начин учителката в детската градина на сина си???? Не знам с какви очи ще я гледа после, не коментира мъжа си,  братовчедка си ми учител/възпитател на детето си. Аз не бих си го позволила...., а и как го каза ''даскалицата'', ужас, ужас.....
Оххххх добре,че го спомена...аз през нощите гледах /повторение/ и коментирах в малките часове и да си призная и на мен ми направи впечетление и си казах,че ще я коментирам,но изглежда умората си е казала думата и ми е убегнало,но ти си го написала точно ,както може би аз бих го написала....Надя си е простовата интелигентка и с нищо вече не ме грабва...една посредствена среднокласова жена с креватни фантазииии...а това,че била тормозена от алкохолика хич не и вярвам,че тя с този характер и уста така го е опивала с алкохол,че надали човека е могъл да и се опъне....друга е трагедията,но тя няма да си я признае....

# 1 637
  • София
Аз от това, което дават като подбрани откъси, естествено, виждам обратното, или почти - не ДанЧ, а Даяна е почти залепена за него. Това всъщност може да се манипулира, това е ясно. Но ето и снощи, когато той масажираше Ваня - тя нахлу в стаята, търси го. Това с ботушите също ми беше много ....ами гнусно ми беше. В интерес на истината повече тя му се веси на врата и го прегръща, уж го беше отразила като грешка - продължава да го прави. На мен ми се струва, че тя повече му ходи по петите, отколкото той на нея. Ама може и да греша.
Но за едно съм категорична - ако иска, може да се дистанцира от него.
И аз така ги виждам нещата. Всъщност той сякаш опита да се дистанцира по едно време, но тя просто не му позволи.
Не харесвам и двамата по равно, по различни причини - пеперудът Данчо, цял живот попадащ все в една и съща ситуация, което  просто няма как да е случайно. Даяна не харесвам как играе играта, а от това си правя изводи и какъв човек е. Ако не харесва Данчо, а наистина чувствата й са  само приятелски, не й прави чест, че не се отдръпна от него след посещението на годеницата, а сякаш напротив - като че ли още повече започна да налива масло в огъня. Ако пък генерално идеята й е била да се прикрепи към някого от мъжете, независимо към кого, за да издрапа по-напред във формата, това също никак не ми е ок. Явно не смята, че сама е достатъчно стойностен човек, който може да се справи сам, със собствени сили, да блесне със собствена светлина.
Сякаш най-приемливо би било да е увлечена и тя по фокусника и затова да не може да стои далече от него, обаче и така играта й не е чиста, защото просто не се прави по този начин, ако човек има претенции за морал, доблест и чест, разбира се.

# 1 638
  • София
Толкова много мнения за една въртиопашка, лицемерка и егоистка, която ми беше ясна като прочетена книга още в първите две седмици. Да беше някакъв играч от класа, а то едно *урве с беден речник. Скучна и елементарна жена е Даяна, дори Антония бе повече стока от нея.

# 1 639
За безинтересните никой и никога не пише толкова много, факт е - разбуни духовете, пък - който както ще да я приема. Simple Smile

# 1 640
Скрит текст:
Сега гледам записа от снощи, само за мен ли не е нормално Надя да коментира по този начин учителката в детската градина на сина си???? Не знам с какви очи ще я гледа после, не коментира мъжа си,  братовчедка си ми учител/възпитател на детето си. Аз не бих си го позволила...., а и как го каза ''даскалицата'', ужас, ужас.....
Оххххх добре,че го спомена...аз през нощите гледах /повторение/ и коментирах в малките часове и да си призная и на мен ми направи впечетление и си казах,че ще я коментирам,но изглежда умората си е казала думата и ми е убегнало,но ти си го написала точно ,както може би аз бих го написала....Надя си е простовата интелигентка и с нищо вече не ме грабва...една посредствена среднокласова жена с креватни фантазииии...

И на мен ми направи впечатление това. Как така ще споделя толкова лично нещо за друг човек по телевизията... И то не за кой да е, а за учител на детето й. Но тя не е запозната с такива неща като такт и възпитание.

А забелязвате ли как тя е един от най-ограничените хора вътре, а дава най-много акъл и то непоискан. Сама си казва, че живее изолирана, не общува с много хора, явно и не пътува, но в същото време се изявява като специалист по всички въпроси. Смята, че щом разбира от пчеларство и кисело мляко, значи е топ ъф дъ топ. И с каква гордост обяснява на другите за пчелите все едно някой друг да започне надменно да разказва за тънкости на професията си. Айде Милена да й разкаже как протича едно дело...

# 1 641
  • Вестерос
Дано е Кустев

п.п. познах, мисля, че това е единственият шанс на Стоян да остане.

# 1 642
Толкова много мнения за една въртиопашка, лицемерка и егоистка, която ми беше ясна като прочетена книга още в първите две седмици. Да беше някакъв играч от класа, а то едно *урве с беден речник. Скучна и елементарна жена е Даяна, дори Антония бе повече стока от нея.
И дори секс не видяхме! Мъкааааа! Joy

# 1 643
  • София
Утре ще съм за Стоян, ама с много лек превес, заради събитията от онзи ден.

# 1 644
Много ме кефи Иван Joy Как му каза някои неща на Данчо хахахахх
Айде Стояне, оле!

# 1 645
Ей това е приказка, евала! Напълно съм съгласна.

# 1 646
  • Варна/Амстердам
Битките са в полза на Стоян. Единствено в тази с издръжливостта Кустев има предимство. Да си ходи глупавия готвач. Омръзна ми да слушам неправилния му изказ и бедния му речник. Не знам дори какво го кара да си мисли, че може да победи, при условие, че два месеца Стоян кове, реже и цепи дърва, а той клюкари, готви и интригантства.

# 1 647
  • София
Без покритие е самочувствието на Кустев и Мария пълни глупости говори, че това са неговите игри, ами не са ( изключвам последната).

# 1 648
Не съм За Стоян, а Против Кустев - ей, много нагло човече, аман от неговото самочувствие.

Иначе Стоян вече взе да ми дотяга с това дуднене. Окей, станало му е неприятно, да се стяга и това е.

# 1 649
Кустев вече няма как да подкрепя. И Стоенчо не ми е много симпатичен,но ще предпочита да подкрепя него.

Последна редакция: пт, 13 ное 2020, 21:33 от cardu

Общи условия

Активация на акаунт