🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 81 457
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 1 785
  • Другата България
Как се казва епизода в Съдебен спор?
При мен се отваря епизод за жена и син и неплащане на вода....
https://www.youtube.com/watch?v=4bEce05FyLQ&feature=youtu.be

# 1 786
  • Варна
И на Бобито, че минете е женска работа...
Е ако алтернативата е чистенето на обора, миенето е женска работа... Simple Smile

# 1 787
  • Вестерос
Калоян пред/до мъжа си пред запалената камина на столчето, леко приведен към него, любовно шепне:
"Все повече ме дразни Ваня. Заради начина, по който се държи с теб. Все едно сте гаджета.
На нея всяка дума ѝ е за теб. Много ме дразни...."
ЖДНБ!!!
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 точно

# 1 788
Милена е голяма хитруша, нарочно провокира, прави навъпреки, а после се изкарва невинна жертва с цел да злепостави хората, които не харесва.
Беше много неуважителен начина, по който сипваше демонстративно храната по чиниите и се репчеше на фермера.
Не мога да не възхитя на Калоян, че запази спокойствие при тези толкова явни провокации.

# 1 789
  • Вестерос
Който не познава Милена ще каже "браво"!

Всичко е за пред камерата!!!

Ела Дана да говорим пред камерите!
Хитра лисица!
виж сега колкото и да не я харесваш=факт..то поне се научи да разграничаваш някой неща...ми добре направи,че е пред камера иначе как ще разберем как и кое е....
Надя в кухнята пак дълбае...

Вижте сега, няма как да ми казвате какво съм се научила като не се познаваме.
Второ, щом всички вътре са на моето мнение явно не аз съм "заблудената".
Всяка нейна дума е премислена преди да се изрече поне пет пъти.

Не е нормално да викаш всеки да си "говорите" до някоя камера. И да ми кажете, че е искрено.

Друго не мога да кажа като го няма в епизодите. Simple Smile
Тези дето сте вътре, ама хич не сте критерий за каквото и да е. Видяхме ви изцепките и глупостите. Особено Калоян, Джепето, Кустев, Надя и т.н.

Камери уж ви снимат постоянно.  Или си ги изключват и си веете байряка. Така ,че доводът ти, че било нарочно, не върви. Плюс това камерата не беше навряна в Калоян и Милена.

# 1 790
  • Варна
Не мога да не възхитя на Калоян, че запази спокойствие при тези толкова явни провокации.
Точно, че не можа да запази спокойствие Калоян. Това с лишаването от храна беше акт на безсилие...
Хитра лисичка е Милена.

# 1 791
  • София

Фермата - Сезон 6, Епизод 60 (13.11.2020)

# 1 792
  • Варна
Милена е голяма хитруша, нарочно провокира, прави навъпреки, а после се изкарва невинна жертва с цел да злепостави хората, които не харесва.
Беше много неуважителен начина, по който сипваше демонстративно храната по чиниите и се репчеше на фермера.

Аз дори не бих сипала, ако това лайно ми тропне с крак. Той буквално се опита да я унижи, трябва да си много прост, за да му се вържеш.

# 1 793
  • Велико Търново
nana77,
Скрит текст:
Скрит текст:
На мен много ми е любопитно как се е стигнало до това 8:7 за Стоян. Излиза, че Кустев побеждава на "Въображаемата река", а Стоян - на платформите. Което специално на мен ми звучи абсурдно.

В този сезон досега май само в един дуел мнението тук е било ЗА единия от двамата дуелисти (Ангел). Във всички останали сме били по-скоро ПРОТИВ другия или пък ни е било безразлично кой ще отпадне. А, и на дуела между Илиян и Боби имаше "ЗА"-та, ама той беше в самото начало и още не знаехме много от нещата, които впоследствие се случиха.
Това, че не се харесват участниците, а си за някого, само защото повече си против другия наистина е достатъчно красноречиво за сезона. Не знам дали от "Междинна станция" ще го отчетат като факт, но ако искат да задържат зрителите си, определено ще трябва...

# 1 794
Поне тази година няма секс пред камерите - досега де!

PS: Какво е ЖДНБ?
Постоянно го виждам написано, но съм изтървала къде е било обяснено.

# 1 795
Ееее, браво. Ето има и възхитени от Калоян.
Аз не съм фен на Милена,но Калоян предизвиква у мен позиви за...

# 1 796
Ей сега гледах промото. На Мария трябва да ѝ забранят да крещи на дуелите, на Калоян - също. Joy Много грозно грачат и двамата от балкона, ужас, всеки път ме стресират с тези крясъци. Миналия път щях да си изпусна електронната цигара заради Марето, тъй ма стресна. Joy

Против Кустев съм утре.

Продукцията върна Милена, за да става шоО, е, става, не мога да отрека. Щото за нея самата, според мен, там не е много здравословна среда за живот, малко мазохист си пада, връщайки се по собствено желание при хора, които ясно са ѝ показали, че не я понасят. А че е комплексар човек, който иска да тъпче нечие достойнство, това е ясно. И розовобузият 'ич и не заслужава да говоря за него. И няма да говоря, пък, ня-ма. И за шарените чорапки в джапанки и каскет - също, нема па. Само ме интересува Пешо Каскета коя лѝчна мóма ще покани на романтична каква беше там вечер, не запомних.

А на търговете се подиграват с Надето, бе, пак бонбони. Синът ми си беше купил като по-малък такива - хелоуински, беше черпил е училище с тях, аз не посмях да ги опитам. Joy

Не защитавам Боби, но за едно беше прав, а именно - той е вършил тежката работа да мели брашно и да мете обора. Милена е чистила къщата на фермера. И много е държала да го събуди, за да измие той чиниите. И Милена си е гад, но и Бобчо държеше пред строя да я злепостави... Оф, станаха много сихански работи, верно не знам кой е по-голем мангал в случая.
.

PS: Момичета, какво е ЖДНБ?

Жива да не бях. Joy

# 1 797
  • Варна
Поне тази година няма секс пред камерите - поне досега де!

Жива да не бях може би....

# 1 798
  • София
Поне тази година няма секс пред камерите - поне досега де!

Жива Да Не Бях

# 1 799
  • Варна
Това, че не се харесват участниците, а си за някого, само защото повече си против другия наистина е достатъчно красноречиво за сезона. Не знам дали от "Междинна станция" ще го отчетат като факт, но ако искат да задържат зрителите си, определено ще трябва...
То тоя факт би трябвало да ги радва. Ние сме известни с това, че гласуваме против, а не за.
 Така че ще им е по-активно гласуването.

Общи условия

Активация на акаунт