🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 81 607
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 1 935
  • София
Мери, мир?! Hug

Напоследък, откакто любимецът ми Анго отпадна, не остана един, на когото да симпатизирам, бе.
Малко ми е странно и на мене самата, ама в момента най-малко неприятна, да не кажа - направо симпатична.... ми е Мими. Невероятно, но факт. Joy Марето - Победитееел! Heart Eyes Joy
Това - докато не се изложи пак, де. Trollface

Пак сме на едно мнение 😁 И аз се усещам, че клоня към нея, то от немай къде малко де, ама карай. Дано не "блесва" пак...

Определено я предпочитам пред Надя и Милена, които са много подобни за мен в същността си, затова толкова си съскат.

Също според мен, ако Надка подскачаше на Калоян така както Милена, щяха да са ѝ простени доста грехове както на Милена бързо-бързо се забравиха тъпотиите. Човешка природа. Simple Smile

# 1 936
  • Sunshine state
Аз Надя изобщо не я дишам, ама в това видео от Съдебен спор определено съм на нейна страна. Не е бил читав мъжът й определено.

# 1 937
Има проблясъци Мария, но сякаш ще предпочита Ваня пред нея. За сега.

# 1 938
  • Варна/Амстердам
Вече действам по метода на изключването, така че от жените съм по-склонна да подкрепя Ванчето за финала. Единственият й минус е историята с Джепешо-шкафчета, истерии и глупости, но никога не е показала кой знае какво проявление на лош характер. Освен това е двукратен дуелист, била е ратай и фермер. Има добро в нея, незлоблива ми се струва, може би леко наивна, но това не е причина да имам негативно мнение за нея.

# 1 939
  • София
Ванче и Мара на финал би било ок и за мен Simple Smile Другите 3 може да напускат. ("Джапанките и аайде" по Надка 😁)

# 1 940
  • Sunshine state
Жени не искам на финал. 🤷🏼♀

# 1 941
  • София
От мъжете всички са ми противни - Шестака е хитрак и гъзолизец, Данчо е манипулатор и женкар, Петър е егоист и арогантен, Калоян - тъп и тесногръд, Боби - не е доблестен и е нагаджач, Стоян - слабохарактерен и подмазвач, Кустев - тарикат и злобар.

От жените също никоя не блести като скъпоценен камък. Мара е грубиянка и простакеса, Надя - супер противна и зла. Имам какво да кажа за Даяна, Милена и Ванчето, но няма да ме е яд, ако някоя от тях спечели предаването.

# 1 942
  • Другата България
Вече действам по метода на изключването, така че от жените съм по-склонна да подкрепя Ванчето за финала. Единственият й минус е историята с Джепешо-шкафчета, истерии и глупости, но никога не е показала кой знае какво проявление на лош характер. Освен това е двукратен дуелист, била е ратай и фермер. Има добро в нея, незлоблива ми се струва, може би леко наивна, но това не е причина да имам негативно мнение за нея.
Точно, едно към едно мисля за Ваня.
А, то щото едни "мъже" има за там......

Аз се замислих ако все пак Стоян спечели кой освен Калоян /който е спорен, но е дал мъжка дума, налЕ/ би го подкрепил за фермер.
Милена и май никой друг. Зависи и от другия претендент, на Кустев.
Който не знам защо не мисля, че ще е Мара /а ми се иска/. Мисля, че ще е Йордан.

Ако Кустев спечели, претендента на Стоян че е чичака от Мелник.

# 1 943
  • София
Брутален кастинг,наистина.А как непрекъснато ни се внушава и от водещите,и от гласът зад кадър колко са цветни и различни-мда 50 нюанса кафяво.

# 1 944
  • Sunshine state
Боби, например нямам проблем да победи. Ангел ми беше един от фавотитите, но отпадна.

# 1 945
Ох, Анго, Анго...
Даже се хващам лак ми доскучава без него.😘

# 1 946
  • при късмета
Това важи и за мен, ама пусти правила. И миналия сезон го мислех. Жените до 4ти сезон заслужаваха финал

# 1 947
Да очакваме ли нови любовни трепети между Пеш и Дайче!?
Може и в спойлер или на лични съобщения!

# 1 948
  • София
Все ми е едно Ваня как се държи с Пешо, за мен обаче няколко пъти показа лош характер, едната ситуация беше с Поли. Да си беше замълчала тогава, пак щеше да е по-добре.
Иначе като цяло май е най-малкото зло вътре от жените.

# 1 949
  • España
Най-правилния ход на Петър е да покани точно Ванчето на вечеря ! 😉

Общи условия

Активация на акаунт