🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 81 360
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 2 145
Кустев голямо самочувствие изкара, да си ходел Стоян с гайдата.
И не, нямаше да издържи цяла вечер, защото беше аххха да клекне и той след Стоян.
И това псувня ли беше на Алманах-а?
Наистина ми се струва пийнал. Много са му светнали очите.
А Йордан малко прекалява със злобата в подмятанията си. Чак дразни.

# 2 146
Аз съм за Кустев. Искам него да гледам. Интересен ми е. Стоян ми е безкрайно скучен. Как са го избрали изобщо за участие - идея нямам, една гайда му е дала преднина, но друго...  Безинтересен, глуповат, другите епитети ще си ги спестя... Никой няма да го помни след 2 седмици. Добър? Толкова нищо не показа, че не съм забелязала добротата му.

# 2 147
  • София
От приятелите на Кустев, имаше едно много приятно момче с прякор "джуджето"
Случайно някой да знае как се казва ? 😂😂😂
Не знам как се казва, но ми направи впечатление със сините си очи 😁

Не знам да му викат Джуджето, казват му Жужи, казва се Тодор и е каскадьор. https://instagram.com/juji79?igshid=1u6xnro4fmnld
Плакнете очи!

# 2 148
Мара се дере отгоре, ама никой не й прави забележка...

# 2 149
Аз съм за Кустев. Искам него да гледам. Интересен ми е. Стоян ми е безкрайно скучен. Как са го избрали изобщо за участие - идея нямам, една гайда му е дала преднина, но друго...  Безинтересен, глуповат, другите епитети ще си ги спестя... Никой няма да го помни след 2 седмици. Добър? Толкова нищо не показа, че не съм забелязала добротата му.
същото се отнася и за готвача....не искам да му гледам лигавщините повече....простак ми е .....
Защо Калоян не попита какво значи диалектната дума на готвача

# 2 150
Давай, Стояне! Пращай го Кустев да си готви в тях.

# 2 151
  • Варна/Амстердам
Кустев да благодари на Надя и Калоян за подредбата и на себе си, че е достатъчно прост да приема съвети от тия двамата. 😁

Последна редакция: сб, 14 ное 2020, 22:18 от voxxymoxxy

# 2 152
  • на село
Кустев и нервите му слаби, хич не умее да губи.
И Мара страда за ценния готвач.
Абе да го дърпа още два пъти и да се свършва.

# 2 153
  • София
Стоян може да е добродушен, но в никакъв случай не е глупав. Кустев е просто слаб.

# 2 154
Мария има сърдечна тръпка към Илиян . Мислех си, че си въобразявам, но след последното и изказване- харесва си го.

# 2 155
Стоянчо се радва като дете на всяка своя победа, много е ми е смешен. Набра смелост и самочувствие. Кустев е много злобен и не може да понесе загуба, и си мисля, че критика не би понесъл. Добър е само, когато е отгоре. Ако се усети, че губи почва под краката си се озлобява и се вижда, че едва се въздържа от агресия.

# 2 156
  • София
Как ли се чувства Калоян като гледа Стоян как се справя в битките...дали не се е попикал,а трябва и да е с вдигната ръка за него,ако победи сега

хахаха, Калоян ще опатка Стоян с лекота.

# 2 157
Кустев да благодари на Надя и Калоян за подредбата и на себе си, че е достатъчно прост, да се съветва с тия двамата. 😁
🙂
Мозъчен тръст
Офф , не се подигравам ,жал ми е ,ама и тримата много кухи и със самочувствие обаче.
Дънинг-Крюгер синдром.

# 2 158
  • Варна/Амстердам
Тази битка ми прилича на разгрома, който претърпя Антония от Поли. Да видим дали Кустев ще плаче. Тала се получава, когато подцениш противника. Сладка победа ще бъде.

# 2 159
  • Великобритания
палячото Кустев дали си е събрал багажа,  че е време да си ходи

Общи условия

Активация на акаунт