Лаковe за нокти - 145

• 31 999
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
Добре ти се е получил бъркоча, Тина 😉

# 556
Тути, кой е лакът СНБ?
Ариа, ти си по синьото, нали? Grinning
Тина, много добре се е получило...Аз имам един утаяващ се Перфект със зелен брокат и звездички в прозрачна основа- обаче му е изтекъл срокът на годност и може би затова (като го купувах не беше такъв утаен). Grinning
Лейди, напомняш ми за моето счупено нокътче на кутре...Все пак, там най-малко се забелязва. Разкошен цвят Heart

# 557
Елисавета е това, но е много непокривна. На три слоя е при мен.

# 558
  • Варна
Благодаря, момичета Simple Smile и на мен ми хареса ефекта, но не си струва, по-добре е готов лак.
Някой има ли Бел 49 или 52 (сини), желета ли са?
И си взех холограма от Лили Relaxed

# 559
Тути, мислех, че е още по-ярък Елисавета, но пък хубаво стои на нокти.

# 560
Елисавета е това, но е много непокривна. На три слоя е при мен.

Tuty, имам я Елисавета и при мен покрива идеално на два нормални слоя и е малко по - ярка. Може би партидите са различни.

# 561
Георгиева, може ли да видя снимка на твоята Елисавета?

# 562
Страхотна идея ми дадохте,за ваденките да проверя в ОЛХ.Понеже не ми се чака поръчка от Алито,намерих доста на хубави цени,но имам питане към вас.Май ще започвам и аз сама да се грижа ,за ноктите си.Трябва ли ми УВ-лампа ,за тези водни стикери?Достатъчно ли е само топ лак,за да ги задържи и да изглеждат прилично.Всички дами,които видях тук да ги използват,ноктите ви изглеждат страхотно,като след посещение при маникюрист.Страхотни сте!
И още един въпрос,понеже виждам,че имате огромен брой лакове.Как предотвратявате изсъхването им?Преди години и аз имах много,но много бързо се разваляха и много бързо ги изхвърлях.После започнах да си слагам гел и спрях да купувам обикновени лакове.И хич не съм в час с темата Joy,за домашен маникюр.

# 563
Ами лаковете всъщност изсъхват от постоянното отваряне. Аз например имам към 300, които както е ясно няма да изразходя никога, нямам 10 и да ги редувам само тях. Та така. На тъмно, в кутии имам лакове на по 6-7 години като нови.

# 564
Няма нужда от УВ лампа за ваденките. Поне за водните. Те се потапят във вода докато се отлепят от картончето (първо се маха фолиото отгоре ако има) и после като се сложат на ноктите доста бързо се залепват и изсъхват. Абсолютно достатъчен е само слой топ лак, нанесен бързо, за да няма примерно размазване на ваденката.
За сгъстени лакове има и разредител за лак.

# 565
Леле ,Ария без думи ме остави,300 лака !Вие половината тук сте готови да си отворите салони!
Долче,мерси за инфото ще си поръчам значи.Доста си харесах.Да, аз съм си правила маникюр с такива и знам как се действа,но винаги в салон.Изведнъж се зачудих,дали само топ лак ще ми свърши работа?Аз навремето съм ги разреждала с лакочистител,но пак се съсипваха.То тогава и нямаше и много избор на продукти,говоря някъде преди 10-12 години,може и повече.Може и да е имало,аз да не съм знаела,за съществуването им Joy.Благодаря,дами Heart!

# 566
Мисля, че разредителят за лак не е лакочистител Simple Smile Или поне аз виждам съвсем друг ефект от него като сравнявам с разреждани лакове с лакочистител в тийн годините ми Laughing Това е като разреждането на спирала за очи с тоалетно мляко което беше модерно навремето...ама неефективно Grinning

Последна редакция: пн, 30 ное 2020, 03:19 от dolce miele

# 567
Хахах,ооо... да,това със спиралите съм го правила също  Joy. Аз дори не съм и виждала разредители,сега като ме обземе манията и мен,ще вляза в час Joy.

# 568
А-РИ-А, ще те настигна! Smile Blue Heart Аз ги докарах до 200 при последното подреждане. Sweat Smile

И да, на тъмно, без директна светлина е рецептата за дълъг живот според мен също.

# 569
Арабескче, аз при последното разчистване хвърлиш три засъхнали на ГР, които наистина много ползвах, но познай 😁 Снимах им номерата да си ги потърся някога. А и да ти кажа, има момичета с доста по-големи и завидни колекции.  Ивчето, има жестока колекция, Миленка, също 😘

Което ме подеща, че напоследък не виждам красотите на Blue, Catalano, Adisun. Надявам се, че сте добре! Чакаме ви! 😘

Общи условия

Активация на акаунт