Лаковe за нокти - 145

• 31 990
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
И Леми отдавна не се е включвала с маникюр... Confused
Арабеск, аз пък май ще настигам теб... Laughing
Скрит текст:
И посмейте ми се Joy Така се бях засилила онзи ден в Лили за червени лакове с блясък (каквито нямаше), че съвсем забравих, че трябваше да си купя лакочистителя им с ацетон (златистия). И гледам вчера вкъщи, че нямам лакочистител дори за да си изтрия настоящия лак! Grinning Ех, за втори път ми се случва, ама лакове нали взех... Joy ха ха, утешавам се, че поне сега е твърде малко вероятно да ми се наложи непредвидена среща в последния момент с когото и да било...

# 571
Долче, това е Елисавета на моите нокти. Спечелих я от игра във форума😁

# 572
Аз имам около стотина лака, с лек превес на обикновените. Много рядко изхвърлям, трябва да е на камък или нещо друго дразнещо или неизползваемо, обикновено смесвам и разреждам.

# 573
  • В полите на Пирин планина
И на мен посочените момичета много ми липсват... Да се надяваме, че са добре и скоро ще се включат.
Аз моите не съм ги броила, но сигурно са към 150 бройки, че и повече... Simple Smile Мания, какво да се прави.

# 574
# 575
# 576
  • Измир
Страхотни сте момичета!
Аз лично никога не съм имала отлепване на водните ваденки. Сама покривам с топ лак.
Лаковете складирам в кутии на тъмно. Подредила съм ги по марки. Като най-скъпите са в най-луксозните кутии 😁. Имам познат, който работи в бар и той ми донесе едни кутии от скъпо уиски, отвътре тапицирани с кадифе.
Ето ме мен днес OPI Cajun Shrimp

Последна редакция: пн, 30 ное 2020, 14:12 от olgarita

# 577
  • Русе
Наистина сте страхотни, момичета!
Аз тази седмица ще съм в синьо. Признавам си, никога не съм слагала син лак!

# 578
Момичета, прекрасни сте Heart Eyes
Олгарита, какъв наситен цвят! Heart
Маме, разкошен маникюр и много, много сладко коте! Heart
Аз също се надявам споменатите момичета да се включат пак... Blush

# 579
от кога ДМ се води хранителен магазин? днес сутринта не ме пуснаха и охраната ми каза, че се водят хранителен ...
миналият понеделник сутринта ме пуснаха, но в друг техен магазин, но тогава бяха часове само за аптеките ...
разминах се с лак, но влязах в едни домашни потреби и си взех тези стикери за скромните 50 стотинки, не знам дали ще ги сложа, но ми допаднаха

# 580
ДМ не се ли води дрогерия? Flushed Да, имат и разни храни и добавки, но не са основна част от асортимента...Представям си баби и дядовци на 70 г (примерно) как ходят специално до ДМ за някоя скъпа био храна... Joy  Ха ха Grinning

# 581
# 582
  • Стара Загора
Дамата с най-богатата колекция лакове, пишеща във форума за мен е Надето (nad_tab) и има 2000 + лака. При нея евтините марки са малко. Набляга на професионални, хай енд марки, бразилски холограми, индита и други подобни. След нея е Ивето (iiv mortisha) и може би я следва другата Надя. Simple Smile
Сигурно има и други момичета.
Моята колекция е около 550 лака, но нямам толкова скъпи. 😁😊

# 583

Страхотно е това червено от сухи брокати! Доста добре отговаря на представата ми за коледно червено. ГР, който Блъд показа, също е много красив цвят, но на мен ми е една идея по-тъмен от "коледен".
Аз си поръчах лакът на Wibo (или както там му беше името), който някой показа от Lilly. Сега чакам доставката Grinning

Моята скромна колекция е малко над 100 лака, в които има точно 1 оранжев и 1 нюд, хич не харесвам тез цветове. Но няма нищо по-скъпо от Зоя. (Гледах лакодом - Масура, Зоя, и някои други, ама накрая се отказах. Много ми е трудно така да избирам по снимка, искам на живо да видя как изглеждат).

П.П. Еееехаа, 2000+ лака!! Къде ги държите?! В специална стая ли?!

# 584
Аз да ви се оплача, една позната като ми видя маникюра, ми каза /понеже от скоро е маникюристка/ "Оле ужас, ела да те лакирам, моля те" и аз ъъъ?!
Тази седмица много си харесах лака и наистина ми стана кофти на душицата.. Та се утеших с един лак от ДМ, който още утре ще ви покажа 😁

Общи условия

Активация на акаунт