Лаковe за нокти - 145

• 31 997
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
Тези скорошните са най-компетентни Grinning

# 586

Страхотно е това червено от сухи брокати! Доста добре отговаря на представата ми за коледно червено. ГР, който Блъд показа, също е много красив цвят, но на мен ми е една идея по-тъмен от "коледен".
Аз си поръчах лакът на Wibo (или както там му беше името), който някой показа от Lilly. Сега чакам доставката Grinning

Моята скромна колекция е малко над 100 лака, в които има точно 1 оранжев и 1 нюд, хич не харесвам тез цветове. Но няма нищо по-скъпо от Зоя. (Гледах лакодом - Масура, Зоя, и някои други, ама накрая се отказах. Много ми е трудно така да избирам по снимка, искам на живо да видя как изглеждат).

П.П. Еееехаа, 2000+ лака!! Къде ги държите?! В специална стая ли?!
И аз исках да поръчам този на Wibo от Лили, но пише че е изчерпан 😔 Намерих го в Pink panda, но не знам нищо за този сайт.. Дали са коректни и да не са фалшиви продуктите им?! Като ти пристигне и евентуално го пробваш ще се радвам да видя как стои на ноктите. 😊

Бенчита изобщо не се впрягай и не обръщай внимание на такива. Не съм видяла до сега лош маникюр от теб. 💟

# 587
Бенчита, не знам какви са тези скорошни разбирачки...ама не им се връзвай. Сега, и аз имам познати според които нормалният маникюр е декориран с един куп камъни и бижута за нокти и е изграден, за да се постигне чудовищна дължина...ама всеки с неговия вкус. Аз чак толкова бижута за нокти и такива дълги нокти не бих си сложила. А и е най-малкото нетактично и несъобразително някой да възкликне "оле, ужас" при вида на нормален маникюр! Аз също много харесах последния ти маникюр. Blush

# 588
  • София
Е, кой ще седне да ментосва лак Вибо за 3 лв., хайде сега! Иначе Пинк Панда са си съвсем читави Simple Smile

# 589
Бенчи, хич да не се връзваш на такива приказки.. Аман от "професионалистки" и разбирачки. Joy

# 590
  • София
Страхотни красоти показвате, момичета. Аз пробвах всичките ми новости от СНБ, като съм със смесени чувства - Марина и Искрен много ми харесаха (особено Искрен), но много бързо се оголиха връхчетата. Михаил не ми хареса, очаквах да е много наситено тъмно синьо, а то май си е черно. Десислава - сигурно с тен на ръцете би седяла добре, но в момента някак се слива с тена на кожата ми. За жалост, нямам снимки, но когато пак се лакирам (особено с Марина и Искрен), със сигурност ще направя.
А иначе, от днес един Tropic blue на Флормар с един космат помощник Wink

# 591
Ей, момичета! Много красиво и коледно е тук ❤❤ Майка ми изкара корона и ми беше доста притеснено, та само поглеждах тук да се зареждам позитивно. Слава Богу вече е по- добре и днес остана ред да се лакирам. Къщата не съм украсила , но ноктите - да 😄

# 592
Мнооого красиви !

# 593
Прекрасни коледни нокти! Heart Eyes Кое е зеленото с глитъра?
Аз днес почнах с отварянето на коледния календар на ЕСИ
Скрит текст:
Не съм очарована от цвета, тези цветове тип “пастет” ми стоят ужасно, а и е от новата серия на ЕСИ с шантава крива четка, която аз бойкотирам. Надявам се утре да е по-приятна изненадата.

# 594
Показвай ни моля те изненадите 😀 идеята е интересна.
А иначе много точно определи цвета 😉

# 595
margolotta, да не те разочаровам, но гледах Ревю на този календар и аз се бях засилила да го купувам. И нещо не останах очарована от съдържанието.. Можеше и по-добре да се представят.

# 596
  • София
Аз не издържах и си поръчах от Лакодом.Сега ще тръпна в очакване дали ще отидат на митница.

# 597
Ще си треперим заедно Grinning
И аз гледах отварянето в няколко ревюта септември месец и бях решила да не го купувам, ама като го видях намален 20% и ми цъкна автоматично показалеца на "купи". Най-много ми харесаха тези от 2016 и 2017, после две години не го купувах, и тази година пак се прежалих. Поне като съм гледала толкова отдавна отварянето съм позабравила какво има вътре (освен смотаните молив и хартиен календар, те не могат да бъдат забравени Joy), и ще мога да се изненадвам повечето дни.

# 598
Новите ми придобивки:

1. Тиквеният Катрис, с което вече имам 2 оранжеви лака.  За моя изненада, много ми хареса на ръцете ми и няма топъл отенък. С причина стана хит Simple Smile Жалко, че вече и на мен ми е зимно и коледно, та няма да слагам есенни листа с него Grinning Между другото, така ли трябва да е капачката (в смисъл - горната част се отделя)?!

2. Този лак на Wibo с червените брокати - има едри и дребни частици, но изисква подложка, защото е в прозрачна основа. Изненада - от 100 лака имам само 1, който е червено червено.  Другите са тъмно, бордо, малина и т.н. Та май нямам подложка за него Joy

3. Лак на Римел, кръстен Gothic Green. Има топъл отенък, не се възприемам с него и нещо ще го преправям.

4. Черно на ГР Color Expert - не е достатъчно наситено на 1 слой и няма да стане на печат

5. Римел Berries & Cream - абсолютен двойник на Катрин Арли, който имам и не му намирам номера. Вече не намирам марката, а този цвят ми е един от любимите за есен/зима. Много се радвам на двойника. А и ми прилича на Bahama Mamma, която показвахте.

Скрит текст:
(Малко по-лилави са, телефонът ги показва повече към червено)
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 13:44 от Витаминче_

# 599
Брейнбъг, прекрасно!

От мен една класика - https://www.instagram.com/p/CIQPCLLDRSf/?igshid=soqx6si03514

Общи условия

Активация на акаунт