Лаковe за нокти - 145

• 31 984
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
Е, кой ще седне да ментосва лак Вибо за 3 лв., хайде сега! Иначе Пинк Панда са си съвсем читави Simple Smile
Не говорех само за лака, а като цяло за продуктите които предлагат, за това и попитах как е сайта, коректни ли са и т.н. Не знам защо беше нужно това "заяждане" или поне на мен така ми се стори, но благодаря все пак!

# 601
От мен една леко открадната идея 😁

# 602
  • на последния етаж
Днес зимно в любимия ми месец с GR Wow 76:

# 603
Честит декември, момичета! Предстоят много красиви празнични маникюри ... усещам го!
нещо от 2015 на този ден

# 604
Брейнбъг, разкош! Heart
Арабеск, много коледно. И аз съм набелязала за следващото лакиране този златист брокат на ГР- ама първо да уредя лакочистител...ха ха Sweat Smile
Аз пък ужасно много се харесвам със зелено- даже мисля; че скоро ще започна да съскам като змия Laughing
Витаминче, и на твоите нокти ми харесва зеленото. Simple Smile

# 605
Аз нов маникюр за показване нямам, но да се присъединя с новите придобивки

Плюс бързо съхнещият на SNB и тези

Май ще трябва да приключа за тази година 🤔

# 606
Фифито, откъде са Пастелите?

# 607
Ихаа, Фифи, добре си се отчела! Ама, не се коси, то до края на годината има само 30 дни още Grinning

Долче, аз се харесвам със зелено, но не с това. А примерно така:

Тези не са топли. Просто не си възприемам ръцете ( а и като цяло) с топли отенъци.

# 608
Най-безсрамно лепнах 2 пласта различен лак върху вчерашния, но няма време за друго... Личи си само на снимка и на кутрето, на живо е чудесен а слюдата блести в розово и златно в студената база и реално изглежда много по-топъл.

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 19:35 от Agent Provocateur

# 609
Фифи, честито! Grinning Третият СНБ отдясно наляво Златина ли е? Simple Smile
Агент, много харесвам такова лилаво Heart Eyes

# 610
Момичета, благодаря! Heart margolotta на masura , Forest king bride е лака- много си го тача 😄 И си го къткам 🙂

# 611
  • София
Когато мъжО те е ядосал, ето как решава да се извини Joy

# 612
Долче, не е цвят, ефект диамант пише.

# 613
Фифи, надявам се да ни го покажеш скоро този диамант- аз щях и него да поръчвам... Grinning

# 614
Ох, Агентче, прекрасен Cirque Purple Heart
И аз съм с традиционния за това време на годината и ден Cirque Magic Turquoise, но снимки ще има утре. После почвам с коледните маникюри.

П.С. Ето моят маникюр с този лак- доказателство за думите ти за камерата и настройките, тен, и т.н.:
https://www.instagram.com/p/B6EOS5hgZfn/

П.С.2 Има нова колекция на Picture Polish. Половината са повторение на едни спрени преди време лакове, и някои са с новата формула- която е мега отвратителна- смърдят, редки са и ми се разливат в кожичките, поне такива бяха от предишната колекция... А, и боядисват ноктите, добре че бях с 2 слоя основа.

Общи условия

Активация на акаунт