Лаковe за нокти - 145

• 31 944
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
Долче, не е. Аз от комплектите не съм купувала Sweat Smile

# 61
  • Измир
Много хубави лакове и маникюри сте показали!
Мен пак ме привлече светъл тон. Харесва ми ефекта на Лумс, но не ми издържа даже 2 дена, за това отдолу съм с един нюд в същата гама.  . Да видим как ще се справи.

# 62
Олгарита, и на мен ми харесва. Тук не съм виждала подобен Лумс.
Преслава, ще погледна по-късно кой номер е червеното от моя комплект Бел Simple Smile

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 15:50 от dolce miele

# 63
Любимата ми Аделина Purple Heart Супер ярка и неонова, но неуловима на снимка:

Скрит текст:

# 64

Здравейте, ето нещо и от мен 😊.

# 65

И от мен 🌺

# 66
https://www.instagram.com/p/CHdJS6hJIg4/?igshid=g21gnspvat34 - от мен един ужасно любим лак! Няма как да се снима, който го има ще ме разбере Joy Мисля номерът е 45, на втората снимка го пише.

Тази серия дали се намира още по магазините?

# 67
# 68
Арабеск, има още в Лили, натрупани едно връз друго. На фирмения им щанд в МОЛ София май също има.

# 69
В Стара Загора не знам дали изобщо имат фирмени щандове вече, но ще видя в този мол. Другия месец ще пътувам ДО София и ще проверя. Благодаря! 😊

# 70
Арабеск, разбирам те, разбирам те Joy Ужасно труден е за снимане този лак! Но и също толкова прекрасен Heart
Агент, май още си на хелоуинска вълна Grinning
Мнение за лаковете Импала? Сдобих се с един страхотен нюд с шимър който ми привлече вниманието миналата седмица, но дали ще си личи и след лакирането шимърчето... Thinking

# 71
Момичета, в навечерието на голямото СНБ пазаруване да ви питам имате ли тези лакове, и ако може снимка на ноктите ви, че се чудя кой от двата да слагам в количката 😂+ много ме интересува дали са плътни или им трябват 105 слоя 😂

# 72
Я споделяйте и тук какво е това навечерие на голямо СНБ пазаруване...? Grinning
Шимърчето на Импаления нюд си личи след лакиране- ура! Blush Ето малко снимки:
Скрит текст:
Лакирах само 1 палец директно върху тъмнозеленият Есенс- добра покривност има, на 1 слой също ще стои много добре. В действителност има много по-малка разлика между кожата ми и лака, снимките са със светкавица и затова. Номерчето е 20, тези дни ще се връщам и за номер 10 (пак с подобен шимър, но е розов лакът). Съхне бързо, мисля и, че мирише по-леко от други лакове.

Момичета, приемам идеи за декорация! Мислех за розовото злато на Перфект- S40...
Преслава, невероятно колко си приличат 32 и 33:
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 22:09 от dolce miele

# 73
Скрит текст:
Момичета, в навечерието на голямото СНБ пазаруване да ви питам имате ли тези лакове, и ако може снимка на ноктите ви, че се чудя кой от двата да слагам в количката 😂+ много ме интересува дали са плътни или им трябват 105 слоя 😂

Пени разкошни са и двата, но Аделина е супер красива и неонова. Няколко поста преди теб съм я показала, но на снимка излиза по-червеникава, реално е абсолютно цекламено-розов неон.

# 74
Скрит текст:

Пени разкошни са и двата, но Аделина е супер красива и неонова. Няколко поста преди теб съм я показала, но на снимка излиза по-червеникава, реално е абсолютно цекламено-розов неон.
Ооо сега я видях. Наистина е прекрасна. А на колко слоя я нанасяш? Добре ли покрива?

Общи условия

Активация на акаунт