Лаковe за нокти - 145

• 32 032
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
Микросел

# 481
Момичетата които ползват Snb ако може да споделят мнение за заздравителя им с диамантен прах, виждам, че е намален в един сайт Simple Smile

# 482
  • В полите на Пирин планина
Момичетата които ползват Snb ако може да споделят мнение за заздравителя им с диамантен прах, виждам, че е намален в един сайт Simple Smile

Хубав е. И бързо съхнещият им топ, също.

# 483
За този се сетих, че все го заглеждам. 210 е номера. 😁

# 484
Благодаря ви, днес ще съм на лов за някакъв такъв лак. Че времето е чудно при нас. А нещо 16лв за Еси хич не ми се дават честно казано, иначе е много красив. Но ако го намеря някъде на промоция може Grinning

И после, като намериш, моля те - кажи какво взе. И аз отдавна искам коледно червно, но да не е със златист блясък и брокат.

Този от Лили май излегжда такъв, но в нашето Лили ги няма и не съм го виждала на живо.

# 485
Този от Лили не го намерих при нас. Намерих три, които ще пробвам. Понеже на можах да реша кой, взех и трите Grinning

Първият най се доближава до исканото. Ноо търсенето няма да свърши разбира се Heart Eyes

Golden rose няма номер за съжаление.

# 486
  • Измир
Агент, Бахама Мама на твоите нокти изглежда по-светъл от това, което видях в интернет. Много красив цвят.
Така изглежда, да, и мога да обясня защо, въпреки, че ще отегча цялата тема Grinning

Камерите на телефоните ни в автоматичен режим са настроени на матрично мерене на кадъра, което означава че експозицията се усреднява до 18% сиво по целия кадър т.е. камерата взема информация от различни части на кадъра и усреднява експонацията, като гледа да постигне баланс между светлите и тъмните участъци.  Когато сниманият обект и/или фона са сериозно по-светли или сериозно по-тъмни или са огряни от силна светлина се налага да се приложи компенсация към меренето за да може финалният резултат да съответства на реалността. Сега, излишно е да казвам, че като снимам ноктите си за архива аз не троша време да си играя да снимам в ръчен режим и да превключвам на точково мерене и/или да обработвам файла на калибриран монитор с цел да гоня максимална точност на цветовете, a щраквам 3-4 кадъра в рамките на 20-30 секунди, за да не си купя поредния дублиращ се лак.

Също така мога да потвърдя, че изключително малко са блогърите и влогърите, които снимат лакове, които постигат 100% точност на цветове - пак да кажа - гледани на калибриран монитор. Защото всяка една от нас използва различни дисплеи и мога да кажа със 100% сигурност, че 1 от 100 е що годе верен от към цвят, яркост, контраст, температура, етц.
Примери:

Ето още един от вчера, който изглежда по-светъл поради гореописаните причини:

В действителност е доста близо, но не и идентичен с тази маркетинг снимка:

PS Също така желеобразните лакове притежават една "полупрозрачност" и изглеждат много различно на различна светлина.
Агент, само исках да чуя твоето мнение за реалния цвят на лака 😀. Но и без това изпуснах намалението. Благодаря все пак.

# 487
Блъд, почити съм сигурна, че ГР е номер 45 Smiley

# 488
Успях да хвана малко красота и от четките
Скрит текст:

Арабеск, GR някак бие на винен цвят повече. Не е червен точно. Ще покажа на нокти всички скоро, но телефона ми протестира и не желае да им покаже цялата красота..

# 489
Блъд, много хубави тези Perfect, тъкмо се бях зарекла да спра с покупките Blush
От мен две предложения, второто обаче не знам дали още се намира.
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 27 ное 2020, 18:05 от Елмайра

# 490
  • София
Лака  от Лили купих днес.Не стои при другите лакове,трябва да питате за него.Някаква коледна серия е.Много  е красив . Освен него взех още един от същата серия,но тъмно червен.И аз се заричах да не купувам повече, но......

# 491
Точно съм приготвила Перфект 524 за довечера 😁 Разкошен е на живо. Намерих го случайно  в кварталната козметика и много му се чудех, тъй като мислех, че е прозрачен. Но на ноктите е ❤❤❤❤❤ Снощи се лакирах с него, но се оказа, че базата ми се е сгъстила и на сутринта бе на ужасяващи балони...Направо откачих и изтрих. Довечера втори дубъл с нова база и роза 😁

# 492
Блъд, и на мен ми се върти като номер за ГР 45 или 48...Много е труден за снимане, но с Арабеск знаем колко е прекрасен на живо  Heart Eyes Grinning
Големи подстрекателки сте значи...ще намина последно към мола, че детето има рожден ден уикенда, а още не съм и купила подарък...та може да "уважа" и Лили... Yum

# 493
ГР е 45 - проверено Joy

# 494
Хахахах не може да ми убегне този лак Smiley Аз не знам защо си купих още един червен лак днес, ама ще го тествам и покажа скоро.

Общи условия

Активация на акаунт