Лаковe за нокти - 145

• 32 008
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
  • виртуално
A England имаха ли някакво намаление миналата година и кога?

# 496
Блъд, и на мен ми се върти като номер за ГР 45 или 48...Много е труден за снимане, но с Арабеск знаем колко е прекрасен на живо  Heart Eyes Grinning
Големи подстрекателки сте значи...ще намина последно към мола, че детето има рожден ден уикенда, а още не съм и купила подарък...та може да "уважа" и Лили... Yum

Абсолютно неуловим на снимка. 😉

# 497
Много сте лоши.... Stuck Out Tongue Winking Eye Пуснахте ми мухата за красиви червени лакове с блясък, с брокат...а в Лили нищо такова нямаше! Само скучни червени кремове и червения брокат на Бел който вече имам...Скука. Че и махнали лаковете Перфект, само 1 брой скучен червен имаше! Rage Утеших се с ето тези лакове- съвсем не в червената гама Joy

Galaxy е супер непокривен на 1 пласт (направо прозрачен, стои като блясък просто; консистенцията също е странна- между сгъстен и мазен лак, някак нетечен е, но на четката стои на тънък пласт). За разлика от него, Bewitching е доста покривен. Златистият брокат на ГР Гел шайн е точно такъв какъвто си го представях- различни размери златисти частички. Yellow Heart
Хубаво бляскаво червено имаше мини на Trend it up- 166 номер беше май...но ми е много мини за цената му Grinning В ХМ какви хубави лакове имаше... Heart Уникални зелени, червени, сини с блясъци и частици, онзи хамелеонестия (май Пепе го имаше)...даже двойник на "розовото злато" на Перфект имаше...Ама как може цените им да са такива... Confused

Последна редакция: пт, 27 ное 2020, 22:27 от dolce miele

# 498
Какви са им цените? Аз в близките молове така и не видях лакове, само някакви дрънкулки.

# 499
Амини, ако питаш за лаковете които показах, Флормар са ми таксувани по 1,75 лв, а ГР Гел шайн е 2,23 лв. По етикет Флормар бяха 2,19 лв, а ГР- 2,79 лв мисля...Някакво намаление май е приложено- ама дали заради Черния петък или защото като плащах ми маркираха и картата Лили- така и не ми е ясно.... Thinking
 А ако става въпрос за ХМ- на някои от лаковете ХМ имаше лепенки 9,90 лв- сякаш това беше някакво супер намаление, иначе май са по 12-13 лв лаковете им на редовна цена...За малките им лакове ми идва множко като цена, хамелеонът поне е малко по-голямо бутилче... Confused Най- много ме дразни, че няма ясен, видим етикет на който да пише кой лак колко струва...дори не знам на самите лакове дали пише цена- ако има, трябва да е с дребен шрифт...

Последна редакция: пт, 27 ное 2020, 22:30 от dolce miele

# 500
За ХМ питах, другите ги знам 😀
Пак по темата с Еси-тата, в мейкъп някои цветове са доста намалени.
https://makeup.bg/product/125565/?gclid=EAIaIQobChMIvJTVx8Wj7QIV … E#/option/311265/

# 501
Еми момичета това е положението.. отворих ЛакоДом иии като видях разни лакчета на 2 и нещо евро не се сдържах. И мисля, че приключих с червеното за таз година Grinning
Скрит текст:

Masura 1261
Masura 1013
Ginger Polish Sparkling Berry

# 502
Страхотни са, а колко е доставката?

# 503
  • Измир
Долче, точно зеления Флормар ми хвана окото и като прочетох, че не е покривен ми мина мерака 😁.
Честито момичета! Със здраве да си ползвате новите придобивки.
Блъд, страхотни просто!
Един Голдън Роуз от мен още не изсъхнал даже. 

# 504
  • Пловдив
bl00dflowerz, прониза ме в сърцето с Ginger Polish Sparkling Berry...как се случва доставката до Бг?

# 505
Олгарита, много приятен цвят, а на твоите нокти всичко стои страхотно! Heart Eyes Всъщност Галаксито е зелено-синкаво, а през светлина като го погледнеш кафенее...Но с втори по-плътен пласт вече покрива достатъчно добре. Не знам, може и затова да се води галактически Grinning Представям си го чудесно и върху подложка от черен лак, мисля, че би придал много приятен ефект Joy
Ох, аз всичките червени лакове харесах които сте показали...а така се бях наточила и на Перфект К23... Flushed

# 506
В chistdom имаше някакви лакове Essie по 5лв. Допаднаха ми някои цветове, но няма голям избор

# 507
  • Стара Загора
В Лили има 20 % намаление на всичко от 27 до 29.11, т.е. до утре. Уж трябваше да е само за ненамалени продукти, но е на всичко. Вчера сутринта пазарувах. Така че не защото ви маркират клубна карта пада цената. Тя е за трупане на точки, които в последствие можете да разменяте за продукт или приспадат от сметката.
Има картон с нова марка Wibo от скоро, та вижте червения блестящ лак с кръгли глитър частици. Както и един много красив фин шимър с хамелеон ефект. Префект имаха такъв. Нюда е холограм и е разкошен. По 5,99 са редовна цена, с намалението мисля излизат по 4,80 лв.

Другите цветове не ме впечатлиха. Глитъра бих взела, но си имам Ринг на Чайна още и не ми трябва. 🤩

# 508
Момичета, не знам на каква база е доставката. Миналата година като поръчвах беше 10евро Confused Луда работа. Сега ми взе 5. Сигурно зависи от броя на нещата, нямам идея. Но предвид, че 1 път в годината купувам от там се преживява.
Иначе миналата година ги поръчах до офиса в работата и те ги донесоха в най-близкия клон на БГ пощи и оттам ги взех. Тази година ги поръчах до вкъщи и ще видим, но предполагам че ще е същата схемата.

# 509
  • Някъде там
Момичетата които ползват Snb ако може да споделят мнение за заздравителя им с диамантен прах, виждам, че е намален в един сайт Simple Smile
Аз го използвам в момента, не е лош, дава блясък на ноктите и някак си по здрав вид, не съм забелязала да втвърдява и да заздравява Simple Smile
Моите нокти обаче, са тънки като вестник и не знам кое би могло да ги направи по твърди, здрави и не чупливи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт