Лаковe за нокти - 145

• 31 999
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
Вчера пробвах лакодом, без да поръчвам, сложих в коиницата лакове 5 бр за 25 евро, даде доставка 8-9 евро, не помня точната цифра.

# 511
Здравейте!
От няколко дни си търся стикери/лепенки за нокти. Намерих една ФБ страница, но искат 6лв доставка. Много ми е за стикери за по 1лв.. кажете от къде физически мога да закупя стикери или от място, чиято доставка е по-ниска.

Давам и отзив за Еси - леле!! Лакът ми е на 3 дни без нито едно поражение! В момента ноктите ми са в лошо състояние и се белят много и другите ми лакове едвам карат 2 дни без да се облеят връхчетата. Но сега маникюра ми е перфектен все едно съм нанесла лака сега. Определени тези два цвята няма да са ми последните!

# 512
Добър ден, момичета ❤ Аз съм в коледно червено, като розата не е много коледна, но е любима ваденка ❤

# 513
  • Bulgaria
Анастасия виж в базар и олх. Там има стикери на добри цени и доставката според куриерската фирма, аз лично предпочитам Спиди (около 4 лв.). Поръчвам от там като не ми се чака няколко месеца за доставка от али.

# 514
  • Варна
Георгиева, това Пърфект S32 ли е?
Ох, защо го казахте този сайт, и аз си набелязах няколко лака и ще пробвам по- късно колко доставка ще ми даде за различни бройки. Ще мина и през Лили да видя тези нови лакове, дето ги показа Ивчето, холограмния ме заинтригува.

# 515
Ох,  аз май трябва да се отпиша от тази тема. Досега удържах на изкушенията от Хипнотик полиш и Nailland, но на Лакодом не издържах, и реших, че като ще плащам 11€ доставка до Германия поне да си заслужава Blush Сега отивам да се срамувам в ъгъла и се заричам до пролетната колекция на Еси ( която вече видях в инста и си набелязах 3 цвята) нищо повече да не купувам Joy

# 516
Георгиева, това Пърфект S32 ли е?
Ох, защо го казахте този сайт, и аз си набелязах няколко лака и ще пробвам по- късно колко доставка ще ми даде за различни бройки. Ще мина и през Лили да видя тези нови лакове, дето ги показа Ивчето, холограмния ме заинтригува.

Тина, Перфект 524 е ♥ На слънце е разкошотия ♥ Много коледен и празничен ♥

# 517
  • София
margolotta,а как стоят нещата с ддс-то,ако поръчаш до Германия от страна извън ЕС?

Чудя се до България или до Германия да поръчам.

# 518
Честно казано не знам, на риск поръчах, ще видим дали ще дойде с честитка за ДДС и мито поръчката. Поръчвала съм от Щатите и Украйна, от Щатите платих мито и ДДС, а украинската мина без доплащане. Сега при всички случаи съм над необлагаемия минимум и ми дава 7,35€ мито и ддс ако не мине между капките Joy

# 519
Аз миналата година нямах проблем с ч
Митници. Сумата беше доста над допустимия размер, но жената ги беше писала подарък. Мен ме устройва. Дано и сега е така. Но до Германия не знам как ще е.
Георгиева, разкошен е този Перфект. Май него ще пробвам първи. Но ти си го хванала много добре на снимката Heart Eyes

# 520

От мен есен 💅🍁🍂

# 521
  • София
Тръгнах и аз да поръчвам от Лакодом.А ма те малък пакет са направили 10,45 долара доставка,миналата година платих 7. Не ме кефи това увеличение,ще помисля още малко дали да поръчвам.

# 522
Георгиева, защо пък розата да не е коледна? Wink Страхотен маникюр...и продължавате да ме "дразните" с тези разкошни червени Перфект които се чудя откъде да си набавя... Stuck Out Tongue Winking Eye
Мен за щастие ме спират поръчки и доставки от чужбина, колкото и да ми харесват някои лакове....За сметка на това обичам да се оглеждам на живо, око да види... Grinning
Ивче, никъде не можах да видя има ли, няма ли намаление в Лили...Та и затова не знаех защо хем има намаление, хем пък не излиза в касовата бележка като отстъпка, а все едно това е редовната цена... Grinning

Последна редакция: сб, 28 ное 2020, 16:37 от dolce miele

# 523
Прекрасни маникюри сте показали. Heart Eyes
Аз също съм с червено - Пламена на СНБ.

Преди това бях две седмици с Красимир. Слалих с леко оголване на връхчетата. Скоро не ми се беше случвало толкова дълго да съм с един лак.
Скрит текст:
Но ми подариха този сладур, а той иска цялото ми внимание да е насочено към него. Затова не успях и да снимам лака.

# 524
Диди, чудесен "нормален" маникюр Heart Eyes А котето е сладурче, обожавам с такъв цвят козинка Heart

Общи условия

Активация на акаунт